Fórum témák
» Több friss téma |
sajnos ott sincs, ezeket már mind megnéztem sehol se volt. teszek fel egy adatlapot, azerintem ez nem egy sima CMOS Ic
lehet használni helyette ezt az ic-t hcf 4541???
három ? is elég --szabi83
Sebi jól mondja, de guuglee fél perc alatt megmondja....
HEF4541 PROGRAMMABLE TIMER: SMD 4541, MC14541, HEF4541, TC4541, HCF4541, SCL4541, UPD4541, HHF4541, GD4541, F4541, MN4541, LC4541, V4541... hqvideoba van pl: hcf4541... üdv
Sziasztok,
kerdesem az lenne, hol lehet Bp.-n kapni UV lampat nyakgyartasra, nem led erdekel, hanem izzo vagy lampa...
Komolyabb világítástechnikai boltban mindenképp találsz.
Pl. Holux Idézet: „Az Árwill-nál találtam, de oda nem szívesen megyek(bunkó kiszolgálás)” Akkor nem csak én jártam így, márhogy bunkók voltak, de nem kicsit. Az elmúlt 4-5 évben összesen három alkalommal vetődtem el ebbe a boltba, legutóbb néhány napja. A három alkalomból az utolsó kettőnél igen csak bunkó volt az eladó, egy nyikhaj, fiatal gyerek, de lehet, hogy én mentem rosszkor, közvetlen nyitás után és még nem hangolta magát a munkára... szegény! Egy biztos: ide, többet, soha ..., kis pénzecskémet máshol költöm!
hidd el, délután és s*ggfej!
Agyébként megoldódott a probléma: elmentem a kedvenc boltomba, az InComp-ba és ott volt szigetelt rca, szigetelt aranyazott banánhüvely, ráadásul olcsón! Jah meg dobozt és bordát is sikerült vennem! InComp Budapest RLZ! :yes: Idézet: „InComp Budapest RLZ!” Egyetértek! Ráadásul Eszter - az eladó hölgy - sem utolsó!!! :wow1: Igaz, Norberto? :hehe:
Igen! Kiszolgálás, hozzáállás nagyon rendben van. A héten én is vettem ott pár cuccot, ami nem volt épp a boltban, azt másnapra meghozták és Eszter felhívott, h az anyag megérkezett!
Azért az árakat előtte érdemes megnézni, mert pl. MAX 232 320Ft ami Lomex-nél 150... szal van amit nem ott kell megvenni. Idézet: „az eladó hölgy - sem utolsó!!! Igaz” igaz, csak idős
LM35-ös hömérséglet mérö ic-t keresek. Aki tud boltot ahol lehet kapni és postáznak is kérem irjon.Ezen kivül keresek még KTY10,11,13,14,15 tipusu termisztort is.KÖSZ!
Idézet: „Eszter - az eladó hölgy - sem utolsó!!! Igaz, Norberto?” Ebben csak megerősíteni tudlak :yes:
Hello!
Keresek elektronikai boltot Budapesten, ami nyitva van SZOMBATON is. Kerlek irjatok, ha tudtok valahol. ( Ha eppen mar ez a kerdes volt a topikban bocsi, lusta voltam keresni ). Koszi! Idézet: „„az eladó hölgy - sem utolsó!!! Igaz” igaz, csak idős” NEKED! :beka3: Pont hozzánk való korban, csak te vagy még kölök!
Hat ez eleg gagyi dolog.
Hogy a franba tudnek valamit venni, ha hetkoznap mindig 6-ra erek Bp-re. Tiszta gaz!!!!!!!! Remelem valaki megis csak ismer ilyen boltot. :banplz:
CONRAD SZAKÜZLET
1067 Budapest, Teréz krt. 23 (a "Teréz Udvar" Üzletházban) Nyitvatartás: H - Cs: 9-18 óráig P: 9-17 óráig Szombat: 10-13 óráig illetve: Kispesten az Ady Endre úton nyitva van egy kis alkatrész bolt, Villám KKT a neve. Délig van nyitva.
Üdv!
Nem tudja valaki hogy lehet e még manapság ac128-at kapni?(1W Germánium pnp tranzisztor) Nekem régi kéne, az új, utángyártott nem jó(TUNG)... Guberálás folyamán sajnos keveset találok, azoknak meg a fele már nem is működik, ha meg igen akkor nem megfelelően... (ugyebár germánium tranyóknál a konkrét típusszám még mindíg tág fogalom ) De ha valakki tud mondani rádiótípusokat amibe sokat használnak ilyet (nem csak végfoknak) azt is megköszönném !!
Nekem pl. van jópár db. ilyenem (vadi újak, egyszer sem használtak, tavaly bontottam meg a 150 db-os zacskóját, mert kellett egy emberkének pár db belőle)...igaz, hogy TUNGSRAM márka szerepel a zacsin, de 1979-ből valóak...ez is utángyártott lenne?
a tung és a tungsram nem ugyanaz. miután a tungsram ac128 eltünt akkor jött a "tung"... én legalábbis így tudom...
Akkor te jóformán úszkálsz a germániumban Ha szépen megkérlek eladsz nekem belőle?
Most pedig a 40 milliós kérdés: ki tudja honnan lehet szerezni mn3007-et? PANASONIC,1024 stage BBD(-Bucket Brigade Delay) ezeket analog audio cuccokban használják(visszhangosító, chorus-effect,stb)
Igaz hogy most nincs raktáron, de ha felhívod őket biztos böffenteten rá valamit.
http://tme.hu/katalog/index.phtml?f_szukaj=mn3007&idp=1
Köszi szépen!!
De hogy ezért miből adjak neked 40milliót azt még nem döntöttem el
Beérem tizedével is.......
majd leülöd 1000ft / nap ~110év
Vagy ha lej-ben gondolkodunk akkor 40millió lej az kb 2 csoki
|
Bejelentkezés
Hirdetés |