Fórum témák
» Több friss téma |
ha jól emlékszem és sikerül beírni itt biztos találsz, és ha szerencséd van küldenek mintát is !LINK
Több topikba nem sikerült beírnod a kérdést??? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Sorry Norberto, ha zavar hogy több helyre is beírtam, de előbb írtam egy topicba, azután rájöttem, hogy az nem is igazán illik bele abba a topicba, és ezért csináltam ezt!
Nem zavar, csak kicsit furcsálltam, hogy 3-4 helyen beírtad...ha valaki segíteni szeretne, illetve tud is, akkor ahhoz elég egyszer is elolvasnia a problémát.
Hááát részben jó az ötlet, de én nem találtam ott 12V-osat, és a legnagyobb sugárzási szög is "csak" 85 fok.... bár lehet hogy én néztem rossz helyen? Te találtál náluk mást?
Mentségemre legyen mondva, csak 2 helyen írtam be, majd megnyitottam ezt a Topicot! A jövőben figyelni fogok, hogy csak a megfelelő helyre írjak!
Nem hiszem, hogy találsz 12V-osat, a szög se lehet nagyon több mint amit írtál. Tegyél elé ellenállást... A szöggel meg érd be, nem lesz olyan ami 180fokba világít...
Ööööö... Bocs, lehet, h rosszul emléxem, de mintha egy LED-gyártó lapján láttam volna 180°-ban világítót! Igaz, ha emlékezetem nem csal, akkor azon volt vmi optika is...
Hú, a fenébe, de elfelejtettem, hol is láttam... Hiába no, korral jár! Már a Cavintont is elfelejtem bevenni...
Legalább a remény megvan hogy létezik!
Ha esetleg LED gyártókat ismersz azt is örömmel venném, ha megosztanád velem! Ja és kössz a hozzászólást! :worship:
Sziasztok!
Szeretnék én is egy kis segítséget kérni... 10mm-es LED-ekre volna szükségem, nagy fényerejűekre (min 1.5-2cd) Piros, zöld, sárga és kék színben. Tudtok mondani olyan boltot, ahol beszerezhetőek? A piros és a zöld annyira nem vészes (ha jól emlékszem a Lomexnél van), viszont sárgából és kékből nem talátam megfelelő fényerejűt. A segítséget előre is köszönöm! Üdv.:Kaninjo
led gyartok
http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/828 Lehet probalkozni az ebay-en,ott mindenfele led van ami egyaltalan letezik,de szamitani kell ra hogy az ott megadott parameterek erosen tulzoak. Ha a kulfoldi rendeles problema akkor a www.vatera.hu. uzlet peldaul http://elektrokontha.hu/ led forum: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=19959&postdays=0&postorder...t=2600
Duke! Ez egy elég alapos lista a ledgyártókról! Ezer thx érte!
Egyébként ilyen szép nagy listát bárki találhatott volna...Google-ba be kell írni, hogy:
LED manufacturer ...és már böki ki a szemeteket a sok-sok lista... ...kulcsszó: keresni is tudni kell!
Norberto! Igazad van!
De sokszor a legegyszerűbb megoldás jut eszébe az embernek utoljára! (Főleg ha kezdő)
Ha esetleg tud még valaki egy-két tuti boltot Budapesten, ahol nagy választék van ledekből, és értenek is hozzá, azt is megköszönném ha megosztaná velünk...
Igaz hogy lehet neten keresni, de hát a tapasztalatnál nincs jobb ajánló! Előre is kössz!
Bár én nem vagyok Budapesten nagyon tapasztalt és jártas, de találtam egy boltot itt az interneten, a http://www.fat2000.hu/arwill/ címen. Egy példa: 10 mm FEHÉR LED 10-16 CANDELA !!!! 159,20.- Ft(nettó). Nem tudom hogy van-e még a bolt de bízzunk benne. Ha van akkar még én is fel fogok menni Nyíregyházáról egy ismerőssel aki sokat jár mert itt borzasztóan magasak az árak (1db 5mm kék LED 600Ft)!
Az az igazság hogy tényleg nem írnak mindenhez árakat, de az AKCIÓS termékek árai az oldalon megtalálhatóak! (görgetsd lejjebb az oldalt és piros nagy betűvel lesz írva hogy AKCIÓS TERMÉKEK)
DE ezen a webcímen: http://garazs.de/egyeb/elektroboltok.html találtok még boltokat értékeléssel együtt (Budapesti és Szolnoki boltok)!
Helló!
Egy PT2249A típúsú IC kellene nekem. Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet ilyet venni?
Én itt szoktam megnézni sok dolgot, bár venni még nem vettem tőlük. Egyébként meg a közeli kisboltban veszek meg minden alap dolgot. Egyébként pedig lomex, mert ott minden van.
ezt majd minden topicban le lehetne írni. de mos komojan!
amúgy pedig jó kis ingyen-reklámot csinálunk ezzel a topic-kal. múltkor beszéltünk róla, hogy nem csinálunk ilyet, nem? de végülis..
Hello!
Nekem azánlottak egy boltot, ami Budán van a Móricz Zsigmondt körtértőn nem messze, a skála mogött, és pincében van! Meg tudná nekem valaki mondani a pontos címét, és esetleg ha van honlapjuk, annak a címét! Azt mondták, hogy itt olcsón lehet venni toroidokat, és igény szerint is készítenek! Köszi!
skála mögött?.. vhol olvastam, hogy az a Lomex, !!nembiztos!!, nem vagyok pesti.
( hehej , én (is) voltam aki egyik hozzászólásomban 2* írtam a lyuk szót, másodszorra j-vel ... (aztán javítottam)
(nyugodtan törölheted ezt a hozzászólásomat Norberto) egyébként 1@értek veled )
Nem, nem a Lomex, az Pesten van a Lehel úton...
skálá mögött a pincében a Mikroelektron Bt-van
cím: 11 ker, Bercsényi u. 32/a tel: 2092-542 weblap nincs toroid van a boltba, mert láttam, de nem hiszem h csináltatnak is.. telozd meg.. üdv
Ez az ElektroArt nagyon tetszik!Kiszámoltam egy áramkör költségét és még postaköltséggel is olcsóbb mintha itthon venném megKöszi az infót
|
Bejelentkezés
Hirdetés |