Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát ja… De azt mondtam is, hogy eléggé gatyán vannak, pár éve úgy voltak tárolva
![]()
137,703 és 137,812 s
![]() ![]()
Uraim! Borsódzik a hátam, miket olvasok itt, SEAS, meg dóm, meg gumiperem, lengőcéve... brrr. Beszélhetnénk inkább a hüvelygom... akarom mondani a punc..król?
![]()
Ja, valaki a fején tartja
![]() ![]()
:vomit: Fujj...
Micsoda kipufogószáj.
![]() Én még nem ebédeltem, de már nem is fogok. :hide: ![]()
Hali!
Videókártya ügyben kéne egy kis segítség. Szerintetek melyik a jobb. ASUS EN7300GT vagy MSI nvidia GeForce nx 7300gt Az MSI mint ha több mindent tudna. Vagy teljesen mindegy?
Az MSI-t nem biztos, sőt szinte biztos, hogy nem tudod megvenni 5500-ért, mert 6-a még messze van és addig más is licitálni fog rá.
Légyszíves legközelebb ezt ne tedd. Kicsit későn ebédeltem. :shocking:
Igen, sajnos ilyen drágák. A minőséget meg kell fizetni..
![]()
Ez jó! Csak az a vaj hogy nincs vejem :no: Akkor kinek fogom mondani hogy "Hű vej! Gomba!" Te mit tudsz a punc..król?
![]()
Én nem azt mondtam hogy használhatatlanok
![]()
Igen, 100%-os felújítás, de akkor már annyit nem érdemes vele szenvedni, a mágnes sincs már a helyzet magaslatán
![]()
Gondolkodtam is rajta, hogy lehet, hogy egy kicsit erős lesz ide, de egyszer még csak elnézik nekem
![]()
Egy jó kosár, és pun.. együtt az mindig jól jön!
![]()
Nekem nagyon tetszik ez a skót duda: Bővebben: Hevia - Busindre Reel.
![]()
Újra kell mágnesezni a mágnest és ennyi
![]()
Ha már skót duda akkor nekem ez a kedvencem. Kb 1:20- nál kezd és egy perc mulva az igazi...
Kb. a felénél van most az aukció ideje. Tíz napja tart és még 10 napig érvényes. :yes:
Igen.
Én azt tapasztaltam, hogy minden aukciónál az utolsó napokban nagy a pangás. ![]()
Na mit kaptam tök ingyen? Ezt a csodás műszert! Lehet jönni újra a zománchuzalokkal kapcsolatban
![]()
Valaki jártas a CIB Internet bankban?
Szeretnék a bankból csekken pénzt küldeni egy címre. A Rendeltetési helyhez nem tudom mit kell beírni. Arra gondoltam, hogy mivel sehol sem kéri a település nevét, ezért azt kell odaírni, de nem vagyok benne biztos.
Igen, oda kell írni a helységnevet
Az oké hogy tök ingyen, de így tárolni nem szabad!
![]()
Nekem apukám azt mondta hogy nem szabad teljesen összezárni
![]() ![]()
Én se zárnám össze. Ugyanúgy, ahogy a satut sem célszerű megfeszítve, meghúzva tárolni. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |