Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát ja… De azt mondtam is, hogy eléggé gatyán vannak, pár éve úgy voltak tárolva
137,703 és 137,812 s Majd még később szenvedezek vele, most lépek tolómérőér
Uraim! Borsódzik a hátam, miket olvasok itt, SEAS, meg dóm, meg gumiperem, lengőcéve... brrr. Beszélhetnénk inkább a hüvelygom... akarom mondani a punc..król?
Ja, valaki a fején tartja Gondolom már a nagy többség megebédelt, jöhet a "nagy fogyás" (nincs hányós szmájli? )
:vomit: Fujj...
Micsoda kipufogószáj.
Én még nem ebédeltem, de már nem is fogok. :hide:
Hali!
Videókártya ügyben kéne egy kis segítség. Szerintetek melyik a jobb. ASUS EN7300GT vagy MSI nvidia GeForce nx 7300gt Az MSI mint ha több mindent tudna. Vagy teljesen mindegy?
Az MSI-t nem biztos, sőt szinte biztos, hogy nem tudod megvenni 5500-ért, mert 6-a még messze van és addig más is licitálni fog rá.
Légyszíves legközelebb ezt ne tedd. Kicsit későn ebédeltem. :shocking:
Igen, sajnos ilyen drágák. A minőséget meg kell fizetni..
Ez jó! Csak az a vaj hogy nincs vejem :no: Akkor kinek fogom mondani hogy "Hű vej! Gomba!" Te mit tudsz a punc..król?
Én nem azt mondtam hogy használhatatlanok Egy új tekercs + membrán...
Igen, 100%-os felújítás, de akkor már annyit nem érdemes vele szenvedni, a mágnes sincs már a helyzet magaslatán Magyarul van egy jó kosarad, és annyi…
Gondolkodtam is rajta, hogy lehet, hogy egy kicsit erős lesz ide, de egyszer még csak elnézik nekem
Egy jó kosár, és pun.. együtt az mindig jól jön!
Nekem nagyon tetszik ez a skót duda: Bővebben: Hevia - Busindre Reel.
Újra kell mágnesezni a mágnest és ennyi
Ha már skót duda akkor nekem ez a kedvencem. Kb 1:20- nál kezd és egy perc mulva az igazi...
Kb. a felénél van most az aukció ideje. Tíz napja tart és még 10 napig érvényes. :yes:
Igen.
Én azt tapasztaltam, hogy minden aukciónál az utolsó napokban nagy a pangás.
Na mit kaptam tök ingyen? Ezt a csodás műszert! Lehet jönni újra a zománchuzalokkal kapcsolatban
Valaki jártas a CIB Internet bankban?
Szeretnék a bankból csekken pénzt küldeni egy címre. A Rendeltetési helyhez nem tudom mit kell beírni. Arra gondoltam, hogy mivel sehol sem kéri a település nevét, ezért azt kell odaírni, de nem vagyok benne biztos.
Igen, oda kell írni a helységnevet
Az oké hogy tök ingyen, de így tárolni nem szabad! A "mérőrudat" meglazítva kell tárolni. Tehát nem szabad 0 ra összehúzni és úgy tárolni! Mert a keret feszül. Így már tizedeket csalni fog, de ha nem is tizedeket, akkor századokat.
Nekem apukám azt mondta hogy nem szabad teljesen összezárni Én sosem szoktam összezárni 1-2mm-t hagyok mindég
Én se zárnám össze. Ugyanúgy, ahogy a satut sem célszerű megfeszítve, meghúzva tárolni. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |