Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ááááááállat! Ki az a pihentagyú, aki ilyesmit kitalál, és meg is valósít?!
Egyeseknek mire van ideje... Nekem a nap 24 órája is kevés. Úgy kb 30-32-re lenne szükségem
KUTYÁM, TE DÖG!
Vers - Gary Hun - 2005. március 13. Reggel lábat mosni nem szoktam, csak este, De, mikor jobb lábam papucsát kereste, Jobbra-balra körben, sötétben tapogva, Belearaszolt egy hűvös kis halomba’ - Azt a kutyafáját! Ezt kellett megérnem…- Indult egy káromlás a bal féltekémben, - Nem elég, hogy nappal a cipőket nyúzza, Karmaival asztalterítőt lehúzza, Összeszed az utcán sok gizgazt és bolhát, Most még az ágyamnál végzi el a dolgát! - Hol vagy fékomadta? – kapcsolok a lámpán, És a fürdőszobába ballagok ki csámpán, Később visszatérve a szobába, látom Védőn ölbe kapja a kutyát a lányom, - Apu, ne dühöngjél! Kedves szemmel nézzed! A kutyatartásból te is vedd ki részed! Én majd megetetem, öcsi sétáltatja, Anyu oltást intéz, aztán megnyugtatja, A te dolgod csak annyi, míg nem lesz szobatiszta, Mindennap belelépsz majd a kutyaszarba!
30-32 ?
Erre egy vicc. Szolgáltató vállalkozó meghal, felkerül Szent Péter elé. Kérdi tőle -- Mond miért kellett nekem ilyen fiatalon meghalnom ?-- Fiatalon ? --kérdi Szent Péter -- A megrendelőidnek kiszámlázott órák szerint te már 324 éves vagy.
enyém se lett semmi
laza.
Csatolom resistorman chopperének fotóját!
nem semmi
Ha ezt az American Choppers meglátja, simán lecserélik Veled Mike-t, vagy Winnie-t!
Döbbenetes! Egy ilyen "alkatrészbeültetőt" elfogadnék én is. Mivel készítetted a videót? Nagyon jó lett!
Köszönöm!
A videót Stop Motion Pro- val csináltam.
Szerintem láttátok már, de ennek is itt a helye.
gyáá mekkorát röhögtem! ilyet én is fogok csinálni!
Az enyém meg kondizik.
Szó szerint kondizik Jó kondiban van a bicepsze..
huh...
én is ekoát tudnék magamhoz képest emelni
Ha véletlenül olvasna bennünket valami elektroboltos
ez lenne az első gondolata : ELLENÁLLÁS ELADÓ MINDEN MENNYISÉGBEN.
Hello! Egyszer még középiskolában egy bátor osztálytársam megkérdezte az akkori elektronika tanárunkat, hogy ha van 1 vezeték amiben áram folyik akkor azt hogyan lehet megtudni hogy merre folyik? később kiderült hogy a palit ezzel a kédéssel lehetett teljesen kiakasztani, és kb 5cm távolságból üvöltötte az osztálytársam arcába a következőt: "Megfogod a vezetéket! Leb@szod a fölre! Rálépsz, és amelyik felén dudorodik, onnan folyik!"
a halak közt versenyt rendeznek....
a tinta hal ért be elsőnek a remény hal meg utoljára
Ezt ma hallotam:
Egy mérnök egy orvos és egy roma felkerül a mennybe! Kérdezi Őket Szent Péter, hogy mit szeretnének hallani a temetésükön? A mérnök: - Én azt szeretném hogy úgy emlegetnének mint a világ legnagyobb mérnökét. Amit megépítettem, megterveztem az ezer évig is állni fog és csodálni fog az utókor! Az orvos: - Én azt szeretném hallani, hogy egy különleges képességekkel megáldott orvostól kellet búcsút mondaniuk, akinek a munkáját nem lehet pótolni a tudományos világban! -És te cigány? - Néémáá mozog!!
valamelyik nap nézelődtem a TESCO-ban és láttam h vannak "AKCIÓS" napszemcsik. Gondoltam veszek egyet 500FT-ot megér. Csak arra nem jöttem rá h miért akciós!!!! Később lekoppant ez a márkája
Lehet hogy már volt és sokan ismeritek is de:
T.szerkesztoség! >Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben >szerepelt feladvány miatt: >"A szerelem nyílása." A megoldás 4 betu, most nem írnám le. Ez >egyszeruen >gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében! > >A Megyés Püspök. > >A szerk.válasza: > >Tisztelt Püspök Úr! > >Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni >a >figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldása a "pina" volt, melyet >sajnos >nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem "A szerelem nyílása" volt, >hanem "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "Ámor" lett volna. >Összesen >23465 megoldás érkezett be szerkesztoségünkbe. Ezek között mindössze 2 >rossz megfejtés volt, egyik az Öné, másik az Érsek Úré, így ezúton >üzenjük >az Érsek Úrnak, hogy az Ö "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni. > >A szerk.
huuuuuu nagyon kemeny
Ez megtörtent eset komolyan??? |
Bejelentkezés
Hirdetés |