Fórum témák
» Több friss téma |
Oks ,akkor felteszem ott a kérdést..
Köszi
Sziasztok!
Ilyen Bővebben: Link telóhoz valahol belehet szerezni külön kijelzőt? Ha igen akkor hol? Sajnos az enyém tönkrement.
Köszi szépen.
Remélem ha megrendelem nem ver át a koma. Ja tényleg még egy kérdés.Ilyen fura csavarhúzót hol lehet beszerezni? 6 ágú
Nincs mit. Nem hiszem, hogy átverne egész sok pozitív értékelése van Torx csavarhúzó kell hozzá vagy T4 vagy T6-os. Szerintem bármelyik barkácsboltban betudod szerezni.
Hello.
Az lenne a kérdésem amit nem értek, hogy kb egy hete hallgattam a zenét a telefonomon fejhallgatóval és egyszer csak elcsöndesült teljesen a bal oldal nem szól. Azt hittem a fejhallgató kábel tört meg. De itthon kiderült, semmi baja annak. Azóta a telefon akksija kb fél nap alatt lemerül totál... és erősen melegszik. 3.5 mm-es sima megszokott jack-dugós Nokia 6303 classic típusu mobilom van. Idáig teljesen jól bírta csúcs hangerőn is akár 2-3 napig is ment. Tegnap megnéztem most meg már egyik oldalból se jön jel. Létezik "végfokos" lett? Amúgy megjegyezném: zsebembe kb 40 fok is lehetett mostanság jó nagy meleg van ráadásul 5 méter hosszú gyári vezeték van a fejhallgatóhoz (panasonic) Lehet javítani? Vagy ez ahogy van felejtő, többet zene dugóból ott nem jön ki ? Üdv: Tibi
oké de ekkor nyitották a témát: Júl 12, 2007
az én problámám meg mostanság jelentkezett... Valaki tudni fogja hogy 2010-ben kb 3 év mulva az én mobilomnak valami baja lesz és válaszol? Ilyenkor csak az a gáz hogy reménykedek valaki ehhez a témához téved, "ha" érdekli "esetleg" kapok rá választ. Viszont ha rögtön címlapon van egy ilyesmi téma talán nem csak azoknak jut eszébe megoldás keresni és segíteni aki már ebbe a topicba járkált. üdv
Persze, hogy tudni fogják, mert sok embernek van értesítésre jelölve a téma, mint nekem is. meg amúgy is ha beleírsz egy régi témába az feljön előre és mindenki látni fogja, hogy valaki írt bele. Ennyi az egész.
Szerk.: meg mi az, hogy akkor nyitották? A legutolsó hozzászólás két hetes kb.
Ha még garis akkor igengyorsan vissza , ha nem akkor nincs jó hírem HA egyáltalán javítják akkor borsos árat kérnek érte . Ilyen hiba teljesen spontán ritkán jön elő.... amugy a HF végfok zárlatosodott.
Sziasztok!
Van egy Sony Ericsson w595 teló, aminek a következő nagyon fura hibája van: bekapcsol a telefon, tökéletesen működik, amíg foglalkozva van vele, vagyis ha zene szól róla, vagy a menüben mászkálok, akkor megy minden. Viszont ha kilépek mindenből és hagyom pihenni a telefont mikor kialszik a kijelző, azonnal kikapcsol. Volt újraszoftolva, 3 féle firmware volt felrakva és mindegyikkel ugyanez. Szerintetek mi lehet a gond, én gdfs hibára gyanakszom, ha tényleg az, azt hogy lehet javítani?
Szia. A válasz : otthon sehogyan sem.
Bővebben: valszeg nem GDFS hanem csak simán hardver hiba a javítását lásd fent.
Sziasztok!
Van nekem egy NOKIA N97-es telefonom, és tegnap egyik pillanatról a másikra azt írja hogy "SIM registration faild", és egyszerűen nem tud csatlakozni a pannonhoz. Valaki találkozott már ilyennel? Előre is köszönöm! Bencikusz
Három dolgot csinálhatsz:
Ha még garis, visszaviszed . Ha nem, akkor master reset (akku le - akku fel, bekapcs) Ha mégegyszer hamarosan újra előjön a hiba, megvizsgálod a SIM foglalatot, jól érinkezik, nem mozog-e a kártya.
A SIM foglalatot elég nehezen tudja megvizsgálni szétszedés nélkül.
Valószínűsítem, hogy garis, tehát a legjobb dolog, ha beadod szervízbe. Még egy szép új hátsó covert is kapsz rá, ha ez nem az N97 mini.
Köszönöm szépen a segítséget!
De meg oldódott. A pannon véletlenül az én telefonomat tiltotta le egy családban lévő másik telefon helyett... 12óra alatt helyreállítják.
Sziasztok!
Van egy Sony Ericsson v640i telefon, amin először eltűnedeztek a karakterek, majd szoftrver frissítés után ismét működött, csak éppen attól kezdve azt irja ki, hogy "nincs hálózat" és nem lehet vele telefonálni. A szervízben ültek rajta egy hétig, majd közölték, hogy valószinüleg antenna végfokkapcsoló hibás, de azt nem tudtak beszerezni a szállítójuktól. Na mos én vettem egy másik rossz telefont, ami meg azt csinálja, hogy bekapcsolás után néhányszor felvillan és kész. A PC feismeri, lehet flesselni, de akkor sem megy. A kijelzőt már összecseréltem, az nem rossz. Az antennát is áttettem próba képpen a másikba, az sem változtatott semmit. Hogyan tudnék a kettőből egy jót összehozni? Ha valaki tudja hogy melyik az antenna végfok ic azt is megköszönném, hogy hátha a cserével megoldódna a probléma. Vagy ha esetleg a másikra a felvillanósra van ötlet, azt is megköszönném. Üdv: Laca13
Ne haragudj nem kételkedem az elhivatottságodban de nem valószínű hogy neked sikerülni fog a csere. Erre a kérdésed jellegéből lehet következtetni.
A végfok és a végfok kapcsoló ebben a típusban vagy egyben van vagy külön egymás mellett egy árnyékolólemez alatt ami eléggé oda van forrasztva, TQFN tokban azaz alul vannak a lábai , még gyakorlott műszerészek sem mindig tuják lecserélni jól vagy előfordul, hogy a készüléknek nem fog bekapcsolni utána. Szerintem keress egy GSM szervizet vagy csak simán a sarki GSM-et!
Az az alaplap, ami csak villog, lehet EROM, vagy gdfs hiba is. Ezügyben nézz fel a SE-portál fórumára ahol akad egy jó pár ember, aki tud segíteni esetleg.
Köszi az infót. Sajnos mint írtam, már volt szervízben, de egy hét után alkatrészhiányra hivatkozva vissza adták.
A végfokkapcsoló hibáját emlegették, ezért kértem hogy ha valaki konkrétan tudja hogy melyik az akkor legyen szives megírni. Azért is amit te is említettél, hogy egyáltalán meg tudjam nézni, hogy képes vagyok-e a cserére. Kerestem a neten is ilyen alkatrész után, de nem találtam. Köszi.
Nem csak villog. Minden megy a telefonon, lehet vele telefonálni is, már ha vakon, kijelző nélkül megtalálja az ember a módját. Csak a kijelzőn nincs semmi, csak villog össze vissza, többnyire fehéren, de néha szinesben is.
Van ebben külön kijelző meghajtó, vagy közvetlenül a proci hajtja meg?
Nem rdiver probléma. Sajnos úgy tűnik valami kontakt hiba, mert egy kis nyomorgatásra, tekergetésre időnként bejön a képe. Az a baj hogy nem tudom hol kellene keresni, pedig biztos hogy kontakt, mert a hangszórója is halkabban szól, de időnként az is hangosabb lesz egy kis nyomorgatástól.
A másikban konkrétan vajon melyik a végfokkapcsoló?
Egy kicsi gumiszerű alkatrész az alja kerámia. A maásik kérdés hardver hiba lehet , tisztítást gyógyszertári alkohollal lehet megpróbálni semmi mással , kontaktsprével sem!
Sziasztok
Van egy NOKIA 3110c telefon a következő hibája van, nem működik a gombsor rajta, de nem mindig. Van olyan amikor megy rendesen, de valamikor egy sem működik. Mi lehet a baja?
Sziasztok
Mire valaki is válaszolt volna, sikerült megcsinálni a telefont szoftveres baja volt. Csak ezt szeretném tudni, mi okoz ilyen hibát!?
Írd le mit csináltál vele mert nem szoft szokott lenni azaz 0 százalékuk javult meg rá.
Az én k750-em is ezt csinálta és a hivatalos szoftver update sem segített.Gondolom a MB halt meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |