Fórum témák
» Több friss téma |
új lej, vagy régi lej? az új lej erősebb!
Hello!
Valaki tudna segíteni, nyáklapot szeretnék venni, de Szegeden csak kis darabokat árulnak, nekem pedig 0,5-1m2 kellene /egyoldalas bakelit is jó lenne/ és ez mennyibe kerülne? Valahol olvastam, hogy nyákból építetek műszerdobozt, ebből kiindulva lehet olcsóbban is kapni...
Szia! Én deszki vagyok de lehet kapni Szegeden nagyobb darabot! Mégpedig a Satel Kft-nél. Nem tom pontosan mekkora, de az biztos, hogy min 1m*70cm ez biztos. Csak mondani kell, hogy neked kicsit nagyobb darab kell
http://satel.hu/products.php?subgroup_number=64-01
Tudja valaki, hogy hol lehet kapni karakteres VFD-t? Keresek már egy jó ideje mindenhol... Külföldi oldalon találtam is. Csak kishazánkban nincs!
Retnél találtam pár típust, de egyik sincs raktáron... Nohmeg 30-40ropi körül van. Amit nem hiszek el...
Itt nézted már:
http://www.ageta.hu Ezután az online katalógus > optical components > displays > VFDs Az árak asszem euróban vannak, legalábbis régen így volt a katalógusukban. Az AGETA meg ráteszi a maga hasznát, de ez már tovább mutat...
A linkben szerepelnie kell a cím előtt a http:// -nek
Írtam, hogy a retnél én is láttam...
ELFA-nal is 15 netto... Úgylátszik azért ennek 15*-ös ára van mint egy sima LCD-nek Van hasonló VFD kijelzőm, csak most épp egy HTPC-t építgetek, és gondoltam olyat használok...
Sziasztok!
10nf 1% tűrésű kondikat nem tudjátok honnan lehetne beszerezni?
Üdv! van valakinek ötlete, hogy hol kaphatok Miskolcon vagy Budapesten hidrogén-peroxidot? Fodrász szaküzletekben árulják de nemtom hogy hol van olyan.....
Kék Norvég Fodrászcikk Szaküzlet
Borsod - Abaúj - Zemplén megye 3525 Miskolc, Széchenyi István út 64/a. (46) 414543 --------------- Hair - Line Fodrászcikk és Biokozmetikai Kft. Fodrászcikk Kisáruház 1072 Budapest, Klauzál tér 15. (1) 3227212 (1) 3223964 (1) 3433786 2. Haász Kozmetikai és Fodrászcikk Bt. 1113 Budapest, Edömér utca 2. (1) 4669594 3. Opál Kozmetikai és Fodrászcikk Nagykereskedelmi Kft. 1204 Budapest, Dessewffy utca 49. (1) 2843485 (1) 4215109 (1) 4215110 4. Fodrászcikk Nagy és Kiskereskedése 1081 Budapest, Kiss József utca 10. (1) 3142627 5. Orna Fodrászcikk Kft. 1185 Budapest, Temesvár utca 8. valahol csak van
és még itt:
1. Morley Kft. Fodrászkellék - készítés 1075 Budapest, Károly krt 5/c. (1) 3520789 2. Fodrászkellék - bolt 1077 Budapest, Bethlen Gábor utca 14. (1) 3414366 [off] thx to t-com
Köszi! Ezekben biztos lesz!
Sziasztok!
I2C-n keresztül szeretnék memóriát kezelni, ha lehet SRAM-ot mely mellé elem van pakolva, vagy beépített eleme van(Mert úgy hallottam van ilyen is.. s ez jobb is lenne nekem) Valaki tudna segíteni honnan tudok rendelni ehhez SRAM-ot(I2C-set)? Méret az szinte mind1 mert szerintem annyira kicsit nem gyártanak hogy nekem kevés legyen.. pár dolgot kell benne tárolnom, de az változik sűrűn s hirtelen áramszünetet is el kell viselnie az egységnek. Válaszokat előre is köszönöm!
Texas, Dallas, MAXIM , Microchip gyárt ilyeneket .
Jó esetben free sample terméket is kaphatsz . Lessé rá a családfákat bemutató oldalakra és ott keresgélj a gyártók oldalain.
i2c memoria honnan című téma ide áthelyezve!
Keresek olyan 9V-os elem tartót, amit szépen be lehet építeni egy műszerdoboz aljába: van nek zárt doboza, de egy eltolható/felnyitható fedéllel hozzá lehet férni az elemhez.
A célja az lenne, hogy ne kelljen szétszedni a műszert az elemcseréhez.
vegyél olyan műszerdobozt! szerintem....
Van Ötleted, hol lehet ilyet venni? Én a HQVideo-ban néztem, de ott nem volt.
Sziasztok!
Sürgős tanácsra lenne szükségem Tőletek! A munkahelyemen szükségünk lenne egy, a szokásosnál (~179°) alacsonyabb olvadáspontú forrasztó huzalra (kb. 140-170°). Ilyesmi lehetett régen a Wood-fém. Hol lehet ilyet kapni? Milyen néven keressem? Előre is köszönet! Üdv!
Idézet: című téma ide áthelyezve! „forrasztás haladóknak”
ÜDV. Segitségeteket kérném olyan alkatrészbolt cime kellene ahol lehet kapni LM35 tip. hömérséglet mérö ic-t és postáznak is. KÖSZ
Sziasztok!
Én abban kérném a segítségeteket, hogy a képen látható 45 fokos kivető pántos szekrényajtó zsanért hol lehet kapni. (ha nem így hívják, akkor bocsi) Igazából olyan kéne, ami 45 fokos és üvegajtóra lehetne rakni. Az obiban és a praktikerben nem találtam ilyet… Tudom, hogy ez nem a barkács vagy a bútor asztalos fórum, de hátha tud valaki nekem segíteni. Ha lesz zsanérom, akkor elkészül a szekrényem is és lesz benne világítás is és így már kapcsolódik a villanyhoz. Üdv Tomee.
Sziasztok!
1x16 és 2x16-os LCD kijelzőt keresek háttérvilágítással, olyat, aminek a háttérvilágítás-színe nem sárgászöld (yellow-green = Y/G), hanem pl kék, piros, fehér, vagy narancssárga ... valamelyik. Néztem chipcad.hu-n, de ott is csak Y/G színűt láttam. Ha valamit elnéztem, annak ez esetben csak örülök. Legelső sorban országon belülről szeretnék vásárolni. Tudtok valamit ilyen lelőhelyről?
Ha jól emléxem az SOS-nél Miskolcon van olyan aminek a pontmátrixa fehér, a háttere kék.Nézd meg esetleg...
MSCBP Kft-nél áresés volt a 2x16 karakteres LCD-k területén...bár, ha jól láttam, csak az átlagos színű modulok ára ment lejjebb, viszont szerintem kapható náluk más színű háttérvilágítással rendelkező is. Persze biztosan megvan az ára
Hol kapható nagyon-nagyon-nagyon! parányi elektret mikrofon? Nem az érdekel, amelyiket minden elektroboltban osztogatnak kb. 7-8 mm átmérővel, annál kisebb érdekel...szerintem biztosan létezik
|
Bejelentkezés
Hirdetés |