Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Adott egy Tethin v600 as mobil. Az vele a gond hogy ahonnan kaptam valószínűleg erősebb töltővel töltötték mint amilyennel kellett volna (3,7v helyett 5v-al) legalábbis a mellékelt motoróla töltő ezt mutatja.(Még jó hogy ingyen odaadták a telót mondjuk nem is csodálom meg azt se hogy tönkrement.) Azt szeretném kérdezni, hogy mi mehetett tönkre benne esetleg javítható-e ha nem az LCD-éjével lehet kezdeni valamit? :nemtudom:
Általában egy IC végzi a töltést, vagy körömpiszok méretű smd alkatrészek. Szerintem sokat nem tudsz vele kezdeni. Maximum ha telefonon kívül töltöd az akksit.
Azt nhogy tudom megoldani.
Amugy köszi a hiper gyors választ.
Építeni kellene egy li-ion töltőt. Vagy venni. Ahogy tetszik.
Amúgy maga a telefon működőképes, csak nem tölti az akksit?
Hali!
Esetleg úgy tudnád,hogy a töltést végző elektronikát áthidalod és közvetlenül töltöd az akut.
Rendben nagyon szépen köszönöm amint be tudtam indítani írok. Meg ha nem akkor is.
Valószínűleg nem vezetne sok jóra.
Akkor meg úgy,hogy le "köti" a vezérlőt és egy külsőt épít.
És hogy kell ilyen vezérlőt csinálni? Ebben a témában kezdő volnék.
ja még annyit hogy nem tudom hogy működik e az első töltés után nem kapcsolt be. De egy kis ideig ment a töltés jelző kb 1-2 perc aztán semmi.
Üdv!
Nem töltő kell egyenlőre hanem az érdekel miért nem kapcsolt be a telefon a töltés után.
Akkor az is lehet,hogy nem csak a töltés vezérlő ment gajra.
Hanem pl a kijelző meg hajtó vagy egyéb SMD dolgok.Némelyik nem szereti a feszültség ingadozást. Egyszer 3V aztán 5V...
Nem tudom. Azzal kapcsolatban már egy touch screen-es fórumtémában itt a HE-n már kérdeztem pár napja hogy lehet e a kijelzőjével kezdeni valamit de még nem jött válasz ezért gondoltam hátha fel lehet éleszteni. Az a legnagyobb baj hogy itt az országban senki nem válallja a javítását vagy nagyon drágán.
Ki lehetne próbálni valahogy hogy működik-e?
A kijelzőhöz találsz sok sok kapcsolást.
Én is most kísérletezek egy Iphona kijelzőjével. UI.: Keresek egy kapcsolást neked.
Köszi szépen ha kell rakok fel képet róla.
Még egy futó kérdés. Másik telóba be lehetne rakni?
Ez csak úgy eszembe ötlött. Lenne rá egy kliensem.
Lehetséges de nem biztos.
Nekem is volt egy Sony Ericssonon Z310I kijelző. És volt egy hasonló mobil amibe jó volt a kijelző csatlakozásilag. De a felbontás és a színek nem lettek túl jók. Esetleg ha ugyan ilyen telefonba rakod De lehet vele szórakozni. Egy AVR és már lehet vele "játszadozni"
Köszi!
Egy kérdés mivel ilyen témába nagyon kezdő vagyok mi az az avr?
A "kezdő kérdések" című topik ami neked való4
De van olyan is,hogy AVR Pic... Nézz szét
rendben köszi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |