Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Elhíztál? Boldogtalan vagy? Neeem nem reklámozok fogyi bogyókat. Csak adok egy kis inspirációt!
Fusss
Óóó b+... Ezt te csináltad, vagy találtad? Mi volt az eredeti kép?
Inkább a fogyitabletta! Nincs pénzem Bostonba utazni a maratonra...
Hihetetlen vagy! Adott a feladat: elfutsz Bostonba, hogy indulhass a maratonon Hegyen-völgyön zaka-zaka-zakatol a vonat… Szerintem most mulatóst válogatok be
Én most fogytam 10 kilót. 2 hónap alatt, egyszer elmentem 117-kilósan futni, majd szétment az achilles inam, aztán tollasoztam 107 kilósan, kiment a bokám. Szóval: Nyugalom! A hosszú élet ritka! (Ez meg itt 160 kilósan futkározik, jó sebésze lehet, csak azt nem reklámozza. Ha nem a zsírját szívták le, akkor a lábában van platina )
Ha már a fogyás a téma. Rólam a nyáron 17 kiló ment le. Se nem sportoltam, se nem szedtem csodaszert. Egyszerűen kevesebb vörös húst ettem, méghozzá úgy, hogy fel se tűnt. Ugyanis szépen fokozatosan fogyott ki a fagyasztóból.
Szerintem nem a hús lehet az oka. Elég sokat eszem belőle, mégis 62 kg vagyok. Szerintem inkább a mozgáshiány (no meg a genetika) vezet túlsúlyhoz.
Ha már a fogyókúránál tartunk. Nekem le kellene adnom egy jópár kilót. Körülbelül 74 kilót kellene leadnom. Tizenhat éves koromban mikor kórházban voltam (M.M.K GYEK hármas osztály) ott igen drasztikus diétát akartak velem betartatni. A 800 kalóriás diéta amit ott rámerőltettek az egyáltalán nem jó nekem, mert magas vérnyomást (nyugalmi állapotban 180/100-as) és kritikusan alacsony vércukorszintet (0,9 g/mol) idézett elő. Mikor mérték ezt az igen alacsony vércukorszintet akkor sem akartak adni valami cukortartalmú ételt a nővérek, mert ők ragaszkodtak az előírt diétához. Az orvosról nem is beszélve. Persze a szüleim mikor a nővérek nem vették észre akkor adtak cukros ételt. Emiatt nekem az energiaszegény étrend teljesen kilőve. Manapság én úgy próbálok meg diétázni, hogy hétvégente ebédnél nem rakok tésztát a levesbe valamint hétköznap egyáltalán nem eszek ebédet. Csak reggelit meg vacsorát. Az epilepszia elleni gyógyszereimet csak reggel meg este kell szednem és mielőtt beszedem az előtt kötelező ennem.
Édességből csak naponta 2 kiskocka 99%-os kakaótartalmú étcsokit eszek. A mozgás az nálam igen gyakori. Naponta legalább 4 óra séta.
Ha én 10kilót fogynék, valószínűleg az intenzíven feküdnék életveszélyes állapotban Vagy ha leszakadna az összes végtagom… Nem tudom elképzelni se
Sétáról jut eszembe apukám... Olyan munkahelye van ahol napi 8 órában sétál, fizikai munkát végez. Ha ez nincs (pl 2 hét szabi) akkor hihetetlenül elkezd hízni. 2 hét alatt 10 kilót felszed, aztán ha visszamegy kb ennyi alatt le is adja.
Én se tudtam elképzelni... mondjuk nekem volt miből fogynom
Én anno ledobtam 20kilót. Az orvosom azt tanácsolta, hogy ne egyek olyat amiben liszt van. 6 hónap alatt összejött egy kis sportolással.
Valaki nem tud olyan módszert, amitől hízni lehetne? Túl nagy "zabálásokat" nem szeretek csapni, de ne is legyen időigényes előállítani (ebből a szempontból lusta vagyok - értsd: egy szendvicset alkatrészenként eszek meg, nagyobb tételben a tölteléket)…
Este lefekvés előtt egyél egy kis szendvicset (lehet mekis kaja is) és igyál meg hozzá valamilyen cukros üdítőt, fél liter körül. Ha lehet minél több tésztát és krumplit egyél, desszertre egy kis alpesi csokikát. Ha a gyümölcsöt jobban szereted, akkor a banánt javaslom.
Kenyér helyett mit eszel? Mert a tészta féléket tudom nélkülözni de a kenyeret képtelen vagyok. Reggelire füstölt szalonna, fokhagymás hasaalja szalonna piros paprikásan, töpörtyű, füstölt tarja stb. Hogy lehet ezt kenyér nélkül meg enni?
Hogy van a szuper paprika???
Egy bolond százat csinál! Egy hozzászólás miatt mindenki hízásról, fogyásról beszél.
Most legalább van téma. Pár napja még hsz se volt.
A paprita csak virágzik, virágzik...
Elárulom a tutttti receptem: Abonett kenyeret kentem meg camping sajttal, hogy ne zavarjon a hungarocell íze, majd megpakoltam paradicsomos szardíniával. Mindig ezt ettem ha megéheztem. Semmi parizer, szalonna vagy tarja. Annyira megutáltam, hogy amikor éhes lettem, már nem is kívántam a kaját. Annyira komolyan vettem a lisztmegvonást, hogy abból a levesből sem ettem ami vékonyan be volt rántva, vagy habarva. Semmi tészta, süti, vagy pékárú.
Nincs pardon! Hát hogy lehet ilyen gyenge minőségű képet berakni? Ilyenkor nincs moderátor?
A szardíniával csak az a baj, hogy nincs kibelezve...mondjuk akinek jó a gusztusa az egye velem nem eteti meg senki
Szinte mindig tésztaféléket meg krumplit eszek (eszünk), azokat egyszerű megcsinálni, és sokféle cuccot lehet hozzá enni… Csokit azt mondhatni rendszeresen, a boldogság-hormonjaim igénylik Meg amúgy is szeretem kényeztetni az ízlelőbimbóimat! Gyümölcsből is fogy rendesen, télen iszonyat sok banánt meg narancsot megeszek. Gyümölcstálba felszeletelni a sok jó gyümit, egy kis rumos szirupos öntettel, hmmmm :finom: Mivel minden korty innivalóért nem szeretek lejárkálni a földszintre, mindig van itt egy C@ppy, amiből kortyolgatok. Szóval minden megvan a lehető legegészségtelenebb életmódhoz. Ja, emellett még mindig nincs munkám, szóval túl sok mindent nem csinálok a nap folyamán… Még annyi, hogy ha nagybátyám szól, hogy valamit segítsek neki melózni, akkor gyalog megyek, hogy mozogjak néha - ez 4km oda-vissza (meg ha unokatesóm itthon van, és átugrok hozzá). Az elmúlt kb egy hónapban szinte minden nap mentem. Valamit ki kéne találni, hogy felszedjek vagy 20kilót, hogy emberesen nézzek ki…
A dohányzásról leszoktam de a kenyérről nem tudok. Pedig nekem sem ártana 15 kg-ot leadni és akkor még mindig telt karcsú lennék.
A papritának lesz annyi ideje, hogy termést is hozzon? Az enyémről már szüreteltem de még sok van rajta. Nem tudom a skálán hanyadik helyen van, de izzad a tarkóm tőle.
Na jó, de produkáltál már klasszisokkal jobbat is...
Viszont azt hiszem lassan elteszem magam holnapra...meló...
Nekem 55 a versenysúlyom, de jól érzem magam így, csak a fater szokott szekálni, hogy mikor leszek olyan mint Ő!?
Ilyenkor én meg visszavágok, hogy én hű vagyok a nevemhez (lásd adatlapom), nem úgy mint Ő. Ha meg látnál a feleségemmel, biztos meglepődnél...
Akkor sincs gond ha későn kezd csak virágozni. Ha van hely a lakásban beteszi ablak közelébe és vígan elvan ott télen. Nekem van itthon olyan paprikám ami már 5 éves, sajnáltam volna látni ahogy az enyészetté válik mert hatalmas dús bokorrá nőtte magát, na meg az sem utolsó hogy így tavasszal nem kell még ezzel is foglakoni... Paprika Bonsai, csak ha ebbe beleharapsz lerepül a gatyád
Na majd holnap mutatok képet az én paprikás kertemről. A tied se semmi! Sajna a naga-m nem hiszem, hogy be fog érni. Ahhoz még kéne 1 hónap napos idő...
Tegyél fel képet róla. Én imádom az erős paprikát és a gatyám még nem repült le soha. Ülve szoktam enni, talán azért.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |