Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Projektor kikapcsol
Lapozás: OK   2 / 2
(#) kadarist válasza telectro hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Attól függ, hogy milyen jellegű a hővédelem. Ha valami bimetálos kapcsoló van beépítve, akkor elképzelhető, hogy a tápot szakítja meg, és nem kérdez.
Persze a tápegység forrasztásait sem szabad átnézés nélkül hagyni.
(#) telectro válasza kadarist hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

>Persze a tápegység forrasztásait sem szabad átnézés nélkül hagyni.
hmmm, erre nem gondoltam most egy kicsit oldalba püföltem és most jó.

mostmár csak az a kérdés, hogy meddig lesz jó és hol is van benne a kh. ? azt mondod kezdjem a táppal ?
csúnya belsejük van ezeknek

bekapcsolva hagytam egy darabig és gondoltam most kikapcsolom.

hát azt nem lehet, mert semmilyen gombot nem fogad el, és a távirányítót sem veszi.

de a vga jelet rendesen megjeleníti csak éppen semmit nem lehet állítani.

valami nyüves kh. csak van benne, de hol keressem...
(#) kadarist válasza telectro hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Szedd szét, nézz bele. Ismerkedj vele, forgasd, próbáld bontogatni. A hálózati rész vedd alaposan szemügyre. A trafóját és környékét.
(#) devils78 hozzászólása Szept 20, 2010 /

Sziasztok van 1 nagy problémám van 1 Lite pro 720 projectorom ha a tetején lévö föpanelröl lecsatlakoztatom az összekötö panelt ami az image boardal csatlakozik akkor be kapcsol a lámpa és be jön a menü de ha rajta van le tilt a lámpa be villan és semmi. segitsetek hogy mi lehet vele köszönöm.
(#) bbalazs_ válasza devils78 hozzászólására (») Szept 20, 2010 /

Nezd meg az uzemorajat nem jart-e le.
Ha igen, probald resetelni (azt hazudni neki, hogy volt lampacsere). Mivel van menud... nem tudom, gombok is mukodnek vagy az az osszekoto panelon van?

Igy akkor keped van, de nem tudsz lejatszani mondjuk VGA-rol?
(#) devils78 válasza bbalazs_ hozzászólására (») Szept 20, 2010 /

Szia köszi a gyors választ a lámpa életartama még a felét sem érte el a föpanelen vannak a gombok azok világitanak akkor is ha ez az összekötö panel is rajta van csak a lámpa villan be és kész ha leveszem minden müködik lámpa menü sajnos azt nem tudom meg nézni hogy ha a panel rajta van a menü müködik e mert a lámpa hiánya miatt nem látom ez a probléma az után kezdödött hogy volt 1 zárlat a tápban
(#) HeZ hozzászólása Szept 20, 2010 /

Nem ajánlom a házi turkálást, játszva tönkreteheted a drága optikai rendszert-optika szűrőket. Szakértő fórum: AVForum
Megfizethető szakember tisztításra-izzócserére (saját tapasztalat) ugyanitt: Bátyó.
(#) zsoolt. hozzászólása Feb 28, 2011 /

Sziasztok!

Lenne egy ASK C100-as vetítőm amit lámpamodul nélkül vettem! Van hozzá egy TOPSPOT 150w lámpám amit beleraktam egy foncsorba és teszteltem!
Az történik hogy miután begyújtja a lámpát 10 másodperc múlva kialszik és villog egy zöld lámpa ami a leírás szerint akkor van ha forró a lámpa! Megy is a ventilátor tovább majd újra gyújt de ugyanaz a szitu!
Kaptam egy infót akitől vettem a TOPSPOT-ot és ő azt mondta,hogy a ballaszt modul hibajel optója halott!
Sajnos én nem értek hozzá de remélem megértem amit írtok!
Előre is köszi a segítséget!

Zsolt!

DSC00810.JPG

(#) blindwolf hozzászólása Feb 2, 2012 /

a probléma az lenne, hogy mikor bekapcsolódik a szervíz lámpa , a magas hőmérséklet lámpa és utánna kikapcsol..... a lámpa pedig jó és a ballaszt elektronika pedig be sem üzemelődik...
1. ballaszt hiba
2. szenzor hiba
3. fogalmam sincs
4. egyéb , előre is köszönöm nagyon fontos lenne
(#) MasterOne hozzászólása Feb 21, 2013 /

Sziasztok

Tudja e valaki . 30 másodperc után miért kapcsol ki egy projektor világítása ??? a gép tovább üzemel. Újra indításnál megint feljön a menű 30 másodperc világítás kikapcsol Lamp piros led bekapcs. Toshiba tlp-s10 gép

Segítségetek köszönöm Üdv!
A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2013
(#) Phoenix225 hozzászólása Máj 19, 2015 /

Üdv!

egy Hitachi ED-A100 Projektorral bajlódom, cb fél perc után kikapcsol, a lámpája meg forrósodik
Új lámpa van benne, sikerült kiütni a számlálóit is, merre kutakodjak, h megoldást leljek a folyamatos kikapcsolgatásokra? :/
köszönöm a válaszokat
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem