Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Adott egy HP ipaq h3650 -es PDA, ami jelzi a töltést, de az akkut nem tölti. Az 5V-os tápjáról szépen működik, új akku van benne, de 1-2 napig töltőn hagyva sem töltött bele semmit. (Azért kapott új akkut, mert akkuhibára gyanakodtam.) Az akkucsatlakozó környékén pár tesztpontotn tudtam 3,3 és 5V is mérni, de pl. fogalmam sincs, melyik lehet a töltőfesz, illetve még nem mértem le, hogy amikor az akku is rajta van, akkor esetleg leesik-e valamelyik. Ha valaki már javított ilyen cuccot hasonló hibával (nem egyedi eset, ahogy utánaolvastam, de mindenhol csak addig jutottak, hogy az eszköz rossz), azt szeretném megkérni, hogy segítsen megoldani a dolgot... ...persze ha valakinek van eladó ipaq h36xx alaplapja, vagy törött kijelzős, halott akkus komplett pda-ja, az is jelentkezhet. Köszi mindenkinek előre is!
Üdv Guglizd be hátha talász rá szervízkönyvet nekem is volt-ipaq és volt pdf-formátumba fent szervízkönyv!
Szervizkönyv? Mármint service manual? Még nem találtam sajnos Kerestem már
Na az gáz..Minden le van írva benne.. És , hogy mikor mit kell cserélni!
Valaki tudna a service manualra linket dobni, vagy e-mailben a címemre elküldeni? Gúglizok, de sehol semmi. CD lejtátszóhoz van csak, aminek H3600 szerepel a típusjelében...
Ja, ez egy leírás arról, hogy hogyan cseréljük ki a stylus megfogó mechanikát Ezt én is megtaláltam, de sajnos service manualt nem
Üdv Bővebben: Link Ezt nézd csak meg nekem nincs adobe reader-em fent
Nekem egy Sam_ung telefon produkált hasonló jelenséget. Szintén másik akku és azzal is. Kiderült, hogy figyeli az akku hömérsékletét amit hibásan érzékelt(tul melegnek) és ezért nem töltötte holott azt jelezte.
Na ezt megnézem, hogy a GPIO procin van-e hasonló jel...
Amit viszont előzőkben írtak azt meg kéne nézned 1 kasiban.. Ha megvan még 1 régebbi aksija akkor szedd szét de úgy hogy bele tudd még tenni és cseréld ki a cellák közti zenerdiódát mert 90% ban az van benne.
Zsír új akkuval sem tölt... Abban csak nem rossz a zener
A régi megvan még amúgy.
Viszont van rajta akkuhőmérő jel, **** lemérem holnap... ha lesz rá idő :S
|
Bejelentkezés
Hirdetés |