Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Headset bukóba

Témaindító: Peti.Janka, idő: Ápr 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Peti.Janka hozzászólása Ápr 24, 2007 /

Szasztok! Azon gondolkodom, hogy hogy lehetne megcsinálni a bukóba eggy headsetet gondoltam hogy kellene valami erősítö a hangszoróknak +valami erősítő a mikrofonnak hogy a menetzajoktol lehessen hallani amit mondanak meg amit én mondok+ esetleg rá lehessen kötni eggy mp3 lejátszót. csinált már valaki ijesmit? Ha van valami jó ötletetek esetleg tanácsotok azt szivesen venném. Ja azt elfelejtettem hogy eggy Nokia6230i re kellene ez! előre is köszi a segítséget!!!
(#) Gery hozzászólása Ápr 24, 2007 /

Ajánlom ezt a topikot! (max egy kicsit alakítani kell rajta...)
(#) Inhouse válasza Peti.Janka hozzászólására (») Ápr 25, 2007 / 4

A Lidl-ben volt nemrég potom pénzért headset bukóhoz, egymással lehetett beszélgetni, azt nem tudom, hogy külső bemenet csatlakozási lehetőség volt-e rajta, de kiindulási alapnak jó lehet, ha még van nekik...

Üdv
Inhouse
(#) Peti.Janka hozzászólása Ápr 26, 2007 /

Köszi a tippeket! már kitaláltam mi hogy legyen!!!
(#) Cicow hozzászólása Jan 31, 2010 /

Üdv mindenkinek,

Kérdés: hogy lehet ezeket az alkatrészeket szépen egy egységbe foglalni.

Probléma: A telefon BT(Bluetoothon)-n kommunikál a GPS-vel.A GPS (MP3,kihangosito és navigáló)szintén BT-n a headsettel.(Kábeles kapcsolat megoldható, de bukás vagy feledékenység esetén szakad a drót - már előfordult)A HS elég gyorsan merül ezért lenne a nagyobb aksi - a hangszorók sorba kötve ( HS - igyis mono)és erősitve. A hangszorókon 300 ohm ellenállás az eredeti hangszoró 35 ohm.

Tehát szükség lenne egy kapcsolásra ahol a nagy akku a táp - erről kapná az erőstő és a HS a feszültséget, valamint egy egyszerű alapminőségű erősitőre.

Válaszokat köszönöm, a kész művet igény szerint bemutatom.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem