Fórum témák
» Több friss téma |
Ha a wifi okozza a kékhalált, akkor valószínűleg a drivere a ludas. Nekem volt korábban ADMtek laptopos wifi kártyám, ahhoz voltak olyan csapnivaló driverek, hogy állandóan kékhaltak, az teljesen reprodukálható, sokak által tapasztalt hiba volt akkoriban. Körül kellene nézned driverupdate tekintetében, ahogy eSDi kollega is javasolta.
Optiarc van, AD-7581A 10290 nettóért egyik nagykernél, ennyiért én nem vennék, használt, tesztelt verziót olyan 3-4k körül szórjuk, ajándék gyanánt hát nem tudom kategória. Megritkultak nagyon, pár hónapja voltak 7k nettó körül, annyiért még elment.
Sziasztok, ismét itt.
Összedobtam egy nosztalgia gépet (persze energiatakarékosság szempontjából is), és igen pöpecül muzsikál kivéve a miro Sound PCM10 hangkártya FM szintetizátor részét, amit nem tudok működésre bírni. Win9X -et használok, a kártya hibátlan, a problémám egyszerűen csak illesztőprogram szinten áll fenn és ha valaki tudna nekem egy linket adni annak nagyon örülnék. Persze van PCI -os hangkártyám is, de az már nem olyan "retró" , és közel sem szólnak úgy azok az egycsipes PCI -os kártyák, mint ez a kártya, és ráadásul egy csomó mindent hardverból old meg. Ez a kártya számomra nagyon kedves, és igazi ritkaság, de nem annyira mint a Roland LAPC-1 amire a mai napig vadászok, mert egyszerűen döbbenetes MIDI hangzása van.
"pl azzal talán az ie7 is települ úgy tudom..."
Nem, dehogy, az nem része az SP3-nak.
Milyen hangkrehács, illetve milyen csip szolgáltatja rajta az FM-et? MIDI...Ó egek, amikor még protracker-rel hallgattunk zenét, az milyen jó is volt . Hangkályhaügyben van egy elvetemült ismerősöm, majd megadom a számát, ha érdekel, bár valamiért úgyérzem, nem lesz neki nemhogy kettő, de egy ilyen Roland-ja sem
Az init display first bejegyzés csak azt befolyásolja, hogy melyik eszközt keresse elsőnek, melyik VGA BIOS-t töltse be és kezelje elsődleges kijelzőként (ami valós módban és DOS alatt az egyetlen is egyben). Ha nincs jelen az elsődleges sínnek beállítotton VGA BIOS, megy tovább a többire..
Annak nagyon örülnék, főleg, ha LAPC-1 -ese is van.
Megjegyzem még a kezemben sem fogtam ilyen kártyát, de már hallottam megszólalni és azért ezen csodálkozok, hogy hogy el lett felejtve, mert ezzel a hangzással még ma is piacképes. A miro Sound PCM10 linkje alatt minden információt megtalálsz.
SATA-val nincsen gondja (szabványos AHCI-ként eléri őket), a klf külső PATA vezérlőkkel annál inkább.
Marcall: Gondold végig, ha leformázod a merevlemezt, akkor azzal mindenképpen láthatóvá teszed a rendszer számára, hiszen fájlrendszert létesítesz rajta.
Kezdjük azzal, hogy miféle alaplap. Ha eddig XP alatt mindenféle ilelsztő nélkül látszott, csak ki kéne próbálni BIOS-ban az AHCI módot bebökni a SATA-nak. Eszközkezelőben van kérdőjeles eszköz?
Nem tudom, meddig jutottál vele, de talán nem is újdonság, hogy az OPL4 az OPL3 FM-szintetizátorát örökölte, és kapott hullámtáblát is. Tehát az OPL3 FM illesztője működni fog vele.
Amúgy ezzel nem kell törődni, Opera is tudja hazudni magát rókának, de amelyik oldal nem képes, csak kizárólag rókával jól megjelenni (és pláne, amelyik ezt a böngésző típusa szerint tiltja is), annak a fejlesztőjét kéne elővenni és dicső szavakkal illetni.
Többek között a 2MiB -os hullám tábla miatt kedveltem meg, na meg azért, mert zökkenőmentesen kezeli a processzor (nem úgy mint az agyon emulált kártyákat, ami miatt egy egy hang megnyúlt, vagy kimaradt)
egy linket tudsz nekem adni? Köszi még egyszer.
Az sem egy egyszerű történet. Alapvetően a későbbi YMF7-es sorozatot találni, mert az is opl3, csak SAx, az nem jó, mert ez YMF262. Win95-höz (jó lesz 98-hoz is) találtam VxD-modelles dolgot, azt mellékelem, de szerintem reszelni kell az inf-et hozzá, jó móka lesz az. Mindenesetre a regisztrációs bejegyzéseket ki tudod emelni és hozzáadni, a midivezérlőt bemásolni a hivatkozó helyre és elvileg ennyivel működhet-remélem, és akkor nem kell faragni.
A bejegyzések: HKR,Drivers\midi\sndopl3p.drv,Description ,,%V_INTERNAL% HKR,Drivers\midi\sndopl3p.drv,Driver,,sndopl3p.drv Remélem, segít valamit. A hely a windows/system32/drivers mappa lesz elvileg, de az inf-ben lévő alapértelmezett célmappa a száma alapján a system32, próbáld ki mindkét helyen.
Köszi szépen minden, nemsokára meg is próbálom, csak előtte harapok valamit mert úgy érzem ez elfog tartani egy ideig.
[off]ha az a Qantum firebal xct120 -as nem hal be, akkor nem lenne akkora nagy gond ez az illesztőprogram dolog, mert azon meg volt.
Letöltöttem a fájlt amit csatoltál.
A kérdésem következő, mert egy kicsit összezavarodtam, hogy akkor Rendszerleíróba, hogyan hozzam létre a kulcsokat, illetve azt a drv fájlt hol találom meg, mert az nincsen benne a tömörített fájlban.
Köszi a segítséget. megcsináltam eltünt!
Ha vennék, akkor mindenképpen újat szeretnék, vagy legalább olyat, amire valamennyi garit is adnak. Ha tudsz elfogadható megoldást, vagy jobb híján ha a nagykerből vásárlásban tudsz segíteni, azt megköszönöm.
Sziasztok! A problémám a következő. A gép tökéletesen üzemel ujjra indítom és nem indul. Vagyis elindul de már a monitor nem kapcsol be. Semmi pittyegés. kiszedem a meót pittyeg. Kiszedem a videó karit pittyeg. Visszapakolok minden megint nem indul. A Videó kártyára gondoltam hiba ként de bedobtam a hugi gépébe és pöcc röff!! Beraktam a hugiét az enyéme ugyanaz a jelenség. Most megy de pl indításnál ár a bios rész kockásoik. Ha filmezek jó de ha másolok akkor a két mappa közötti részen ahol a kis papirok repülnek át rózsaszín pici kockák vannak. M lehet a gond?? A gép állt kb 8 hónapot.
Sziasztok
Nemrég találkoztam először PC védelmi kártyával. ( HDD GUARDER Recovery Card) Ez lényegében egy PCI-os kártya, amit be kell tenni egy foglalatba, és visszaállítja a partíció tartalmát bithelyesen minden újraindításkor. Értelem szerűen a rendszer partíciót szeretném ezzel védeni, de van egy pár program, ami oda ment. Például: Játék mentések, MSN, Firefox kedvencek, előzmények stb. Hogyan tudnám azt megoldani, hogy ezek a tartalmak automatikusan átkerüljenek a másik partícióra? Arra gondoltam, hogy valamiféle parancsikont tenni a mappák helyére, ami pl a D meghajtóra mutat. Lehet hogy hülyeséget írtam, de ki hogyan oldaná meg ezt? Ne azt írjátok, hogy nincs erre szükségem, meg felesleges. Köszönöm
Szia!
Ezt a problémát XP esetén én a Microsoft Windows Steady State programmal oldottam meg. Ezzel a programmal lezárom a partíciót, így újraindítás után egy image állományból mindig visszaállítja az előző állapotot. A frissítéseket és a mentéseket külön kivétellel hozzá lehet adni, így ezek tudnak módosítani a partíción. Egyébként ha a felhasználói profilhoz tartozó dolgokat szeretnéd másik partícióra helyezni, akkor a Sajátgép - Kezelés - Helyi felhasználók és csoportok - Felhasználók - Tulajdonságok - Profil fül alatt adhatsz meg más elérési utat a Profilhoz. Így át tudod rakni a másik partícióra az említett dolgokat.
Az ötlet csak nem jött be, de végre sikerült életre kelteni a MIDI részt is. Most már végre nem azt írja ki, hogy Sound Blaster emuláció.
A winampot hogyan lehet arra bírni, hogy ne a windoz hullámtáblájával generáljon MIDI hangot hanem a hangkártyáéval?
Helosztok.
Ulltimate Boot CD vel lehet NTFS kötetet chhkdsk ezni?
Szia!
Lehet,de miért nem használod a WIN-ét?Sokkal gyorsabb.
Üdv Van egy Gigabyte Ga-945gzm-s2-es lapom megy minden rajta de ha pci-expresz-es videókártyát teszek bele ugyan úgy csak az integrált megy! Bios be van állítva ha pci-ex es vga megy bele akkor azon lesz a kép de semmi! Ötlet?
Mert a testvérem merülésig járatta a lapost, és nem indul. ChkDsk segíteni szokott.
Sziasztok! Fel akarom tenni a windows 7 64 bitet, de az a baj, hogy az alaplap chipset-éhez nincsen kimondottan erre a rendszerre való driver.A kérdés az, hogy 64 bites vista alá való drivert teszek fel, működni fog?Az alaplap egy gigabyte ga-73pwm-s2, a chipset nvidia nforce 630i (mcp73 néven is fut).Valaki tudna segíteni ebben a témában?Köszönöm előre is a segítséget!
Heló
Igen, működni fog.
A pontos gyártó ismeretében (nem radix véletlenül?) szerezhetsz hozzá konfigurációs programot, amivel lehet rendezni védelem alól kivont mappákat, vagy partíciókat.
Szia! Köszi a gyors választ, már töltöm is le a drivert és hétvégén format c:/.Köszi mégegyszer!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |