Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » kormány
Témaindító: dani000031, idő: Feb 13, 2007
Témakörök:
szeretnék egy elektronikus kormányt épiteni elektromágnesel hogy kell
kösz hogy elfogatad az elözö válaszomat elfogatad de különben én is dani vagyok te is dani
Danik! Nem értelek Benneteket! Most mi van?
Nézd meg kun dani "Megoldott témák" című menüjét és választ kapsz!
Dani000031! hogy érted hogy elektromágnessel? Nem jó egy síma pc kormány?
Ilyenen már Én is gondolkoztam. Van egy valódi bőr sportkormány , és úgy gondoltam megoldani mint az egeret. Nyisd meg a képet, úgy magyarázom. Tehát egy infra led lenne a "rudacskák" mögött, a rudacskák előtt pedig egy fototranyó vagy más hasonló eszköz. Persze a rudak úgy lennének állítva, hogy ne zavarjanak a kormányzásban... Tudjátok, mint a régi "golyós" egérben is a golyó mellett levő kettő ilyen infra kapu... A rajz nem a legjobb, de tudjátok painttel készült (youtube-os video!!)... Persze kéne rá még egy force feedback is...
üdv Balu ui.: rajzot módosítottam jpg-re
http://www.scumari.nl/fshard/index.htm
ezt alapulvéve többet kilehet hozni belőle
Na valami ilyesmire gondoltam... köszke a linket
üdv Bali
Ha a tengely közelébe teszed az érzékelőket, akkor nem
fog bezavarni a kormányzásba. A tengelyen lehetne az érzékelő (a tengely rögzítve az asztalhoz), a kormányon meg a "rudacskák".
nagyon ügyes gondolat, így még jobb.
üdv Balu
általában a game portra csatlakozó cuccoknál úgyvan megoldva hogy a kormány tengelye tekeri a potit
semmitsem kell trükközni mert a poti közvetlenül a gameportba megy. ennél egyszerűbbet keresve se találni
Az igaz, de mondjuk ott kell némi mechanika, mert a sportkormány egy picit eltörné a potit, míg a fénykapunál, semmilyen "terhet" nem kell kibírnia...
üdv Balu
Game port a távirányítós autón?! :no:
repcsinek kéne távirányitojárara
hé miért let zöld a kun dani rublikája?
Azért, mert (véletlenül?) elfogadtad a megoldását.
Töröltem az elfogadást, visszaállítottam nem megoldottra a témát, a pontot beállítottam.
Hello mindenki.Az érdekelne,hogy hol lehetne olyan kormányt venni ami Kitt-nek van és lehetne-használni az autóban?
Szerintem sehol. És szerintem a Nemzeti Közlekedési Hatóság nem engedélyezné a használatát, annak ellenére, hogy a kresz nem határozza meg a kormány konkrét alakját. No meg vizsgán se menne át. Ez az egyik. A másik pedig hogy baleset veszélyes és szerintem rettenetesen kényelmetlen lehet a városi vezetésben, navigálásban.
Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |