Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » kormány
Témaindító: dani000031, idő: Feb 13, 2007
Témakörök:
szeretnék egy elektronikus kormányt épiteni elektromágnesel hogy kell
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kösz hogy elfogatad az elözö válaszomat elfogatad de különben én is dani vagyok te is dani
![]() ![]() ![]() Danik! Nem értelek Benneteket! Most mi van?
Nézd meg kun dani "Megoldott témák" című menüjét és választ kapsz!
Dani000031! hogy érted hogy elektromágnessel? ![]()
Ilyenen már Én is gondolkoztam. Van egy valódi bőr sportkormány
![]() ![]() üdv Balu ![]() ui.: rajzot módosítottam jpg-re ![]()
Na valami ilyesmire gondoltam...
![]() ![]() üdv Bali ![]()
Ha a tengely közelébe teszed az érzékelőket, akkor nem
fog bezavarni a kormányzásba. A tengelyen lehetne az érzékelő (a tengely rögzítve az asztalhoz), a kormányon meg a "rudacskák". ![]()
nagyon ügyes gondolat, így még jobb.
![]() üdv Balu
általában a game portra csatlakozó cuccoknál úgyvan megoldva hogy a kormány tengelye tekeri a potit
semmitsem kell trükközni mert a poti közvetlenül a gameportba megy. ennél egyszerűbbet keresve se találni ![]()
Az igaz, de mondjuk ott kell némi mechanika, mert a sportkormány egy picit eltörné a potit, míg a fénykapunál, semmilyen "terhet" nem kell kibírnia...
üdv Balu ![]()
Game port a távirányítós autón?! :no:
repcsinek kéne távirányitojárara
![]()
hé miért let zöld a kun dani rublikája?
Azért, mert (véletlenül?) elfogadtad a megoldását.
Töröltem az elfogadást, visszaállítottam nem megoldottra a témát, a pontot beállítottam.
Hello mindenki.Az érdekelne,hogy hol lehetne olyan kormányt venni ami Kitt-nek van és lehetne-használni az autóban?
Szerintem sehol. És szerintem a Nemzeti Közlekedési Hatóság nem engedélyezné a használatát, annak ellenére, hogy a kresz nem határozza meg a kormány konkrét alakját. No meg vizsgán se menne át. Ez az egyik. A másik pedig hogy baleset veszélyes és szerintem rettenetesen kényelmetlen lehet a városi vezetésben, navigálásban.
Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |