Fórum témák
» Több friss téma |
Nem,ezek rzonatorok,nekem ilyenre lenne szükségem:
demodulator
Inkább termelj ki egy rossz japán zsebrádióból egy ilyen tekercset.
Sajnos x00 nagyságrendben lenne rá szükségem.
Köszönöm szépen a segítségedet!
Szia!
A L@mex -nél...
Sziasztok!
Keresek egy rúgós érintkezőjű csatlakozót, 2x5-ös elrendezésben , amit egy készülék programozásához lehetne használni. A penelon a forrpontok elhelyezkedése pontosan olyan mint a képen látható. A lényeg a rúgós érintkezőkön lenne. Valaki ha tud ilyen csatlakozó beszerezhetőségéről, kérem ossza meg. Köszönöm !
Nem arról a vaterás Lenco L78-ról van szó? Mert abban Shure M55 volt. Ehhez pl. itt találsz tűt:
Tű De ez egy 20 dolláros tű. Mire ideszállítatod, az plusz költség lesz. A tű ára, a hangszedő+tű árának kb. a 2/3-a. Azaz, ez egy 6.000,-os hangszedő, ha jól sejtem. Szerintem vegyél inkább egy bármilyen komplett hangszedőt ezért a pénzért itt, Magyarországon. No macera, no majré.
Sziasztok valaki tudja hol lehet ma ilyen tranyókat kapni? Vagy valami jó helyettesítőt?
2SB755 2SD845
Szia!
Kersztreferencia kereső: Bővebben: Link
Köszönöm így könnyebb, mint adatlapokat bogarászni. :yes:
Mérőtüskének/tűnek nevezik, darabra lehet venni. általában 1$/darab. Pl melegragasztóval te állítod össze, hogy hol legyen milyen elrendezésben. Forrást most nem találok de keresem, de van itthon nekem is pár darab.
Szia!
Köszönöm! Arra már gondoltam én is, viszont elég hosszúak. Valami olyasmi kellene nekem, a régi nokia (pl 3310) adatkábelen voltak ilyen pici rúgós érintkezők, ha úgy kellene össze barkácsolni az sem lenne gond. Miben lehet még ilyen?
Hali. Esetleg hamár vett valaki plexi lapot az tudna ajánllani boltot? Mert nemnagyon találok kis lapokat csak ipari méretűeket...
Milyenre és mekkorára lenne szükséged? Megnézem mim van. Privátba! Köszi!
Őket nyugodt szívvel merem ajánlani, nagyon rendesek, és nem utolsó sorban nem túl drágák.
Ilyen sorkapcsot honnan lehetne szerezni? 4db kellene, és úgy elég drága lenne tőlük rendelni
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy Magyarországon elérhető az LTC4060 akkutöltő IC? Abban az esetben ha mégsem, elméletileg lehet mintát rendelni a gyártótól, de ezt fogalmam sincs, hogy hogy zajlik. A Linear Technology gyártja ezt az IC-t, de félek bármiféle regisztrációt, meg rendelést leadni, nehogy egy hatalmas összegű számlát kapjak kézhez a kézbesítésnél. Hogyan zajlik egy ilyen mintarendelés?
Szia!
Itt kapsz ilyen IC-t. A minta természetesen teljesen ingyenes, minden költséget a küldő gyártó cég áll.
Helló mindenkinek. Esetleg valaki nem tudja, hogy hol lehet Ilyen csővoltmérőhöz Deprez-műszert venni? Előre is köszönöm!
Oktogonnál az Aradi utcában van egy papír írószer, ott vettem fényes műnyomó papírt. Kb 70Ft-ért adta ha jól emlékszem. Üdv
Szia!
Például itt: Bővebben: Link
Elnézést rosszat írtam MFE 201 keresek !!!
Sziasztok.
Aki ismeri Győrben az Impulzus Híradástechnikát, (és persze aki nem) már megtalálható az interneten. Jelenleg sok régi alkatrész található főleg az oldalán, IC-k, tranyók, speciális diódák. Időbel remélhetőleg ez bővülni fog. Aki tehát régit keres nézze meg bátran. Bővebben: Link
Sziasztok!
Valakinek van valami ötlete, hogy Magyarországon hol lehet kapni az Intel 8086-os processzort és perifériáit?
Szia!
Régi XT PC-ből termelhetsz ki ilyen procit. 80286-os nem lenne jó? Ilyenem van egy rakattal. Szintén régi számítógépekben találsz ilyet.
Sziasztok!
Valaki találkozott valahol a képen látható izzóval? Egy indítókulcsban volt, de megadta magát Most kutatom hol vehetnék újat. 1,5 voltos |
Bejelentkezés
Hirdetés |