Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok
én a TPA 1517 es icvel szeretnék 1 kapcsolást készíteni adatlap: itt kérdéseim: -a kivezetéseket hova kell kötni? -nem tudnátok róla adni 1nyákrajzot? -meg mi az a 2 lyuk abban a négyzetben a mute kapcsoló alatt a 6.8 kohmos ellenállás mellett? előre is köszi
Hali!
-a kivezetéseket hova kell kötni? - milyen kivezetésekre gondolsz? -nem tudnátok róla adni 1nyákrajzot? -holnap, vagy holnaputánra jó? -meg mi az a 2 lyuk abban a négyzetben a mute kapcsoló alatt a 6.8 kohmos ellenállás mellett? -az egy jumper, ha be van "kötve" akkor a mute kapcsoló hatására az erősítő standby állapotba kerül, ha nyitva hagyod, a mute kapcsoló hatására "mute" állapotba kerül.
Az a két kis lyuk annyit tesz hogy ha érintkezik akkor van bekapcsolva a mute ha nem érinkezik akkor standby, és ezt ezzel lehet választani hogy fordítva is müködjön.(érintkezik->kikapcs és így...)
Kivezetésen nemtom pontosan mitértessz mert oda van rajzolva két hangszóró azok a kivezetések.A VCC felirat a pozítív táp a "testek" a negatív táp.A bemenet az a Right(Jobb csatorna) és Left(bal csatorna) feliratoknál van. Nyákrajzom nincs de alig áll pár alkatrészből sztem sikerülni fog rajzolni neked is eggyet!
köszi a válaszokat de én nem értek anyyira a nyákrajzprogikhoz, meg azt nem tudom hogy mi a standy
nem tudna valaki adni 1 nyákrajzot róla?
magyarul kikapcs?
akkor nem tudna valaki adni róla 1 nyákrajzot? nagyon meghálálnám
akkor valaki tud nyákrajzot adni róla?
nagyon megköszönném
jó lesz a nyákrajz 3 nap múlva is.
csak most olvastam át a topicot és most vettem észre hogy nyákrajzot is kínálsz hozzá. köszönöm szépen
Hali!
Melyik tokozású IC-t akarod használni? (NE vagy DWP)
kaptam de ingyen, még hozzá tartót is.
akkor tudtok nyákrajzot adni róla?
Hali!
Tegnap nem válaszoltál, ma pedig nem volt időm, de holnap délután megcsinálom neked. Üdv.
köszi a nyákrajzot
NE tokozásban van az ic. ha lehetne kérni min. 1 mmes vonallal húzd meg a rézfelületen a vonalakat. és ha még azt is lehet kérni akkor légyszíves az adatlapon a 11. oldalon lerajzolt kapcsolást csináld meg nyáklemezem az van...ezért lehet nagyobb is. köszi hálám örökké üldözni fog.
Hali!
Megcsináltam a rajzokat, azért csak most, mert nem volt sok időm. Mellékelem a nyáktevet, kétféle, az egyik tükrözve van, mert nem tudom, hogy milyen technológiával fogod megcsinálni, vigyázz az ic lábkiosztására. Valamint a beültetési rajzot. A csatlakozók remélem egyértelműek. A mute ill. az SB csatlakozókra 1-1 kétállású kapcsolót tegyél, az egyik a némitás(mute), a másik a készenlét(standby) kapcsoló, de ha nincs rá szükséged, elhagyhatod őket. Alkatrészek: CIR=C1, CIL=C2, CB=C3, CS=C4, COR=C5, COL=C6, 10K=R1, 6,8K=R2 Bocs hogy csak igy, de nem tudtam a kapcsrajzon megadi, azért remélem érted. A nyákot úgy terveztem, hogy tudj az ic-re hűtőbordát rakni, ha szükséges. ld:4 furat a nyák tetején. Ui:most csak ennyire tudtam összehozni(időhiány). Ha valami kérdésed van, nyugodtan keress akár MSN-en, cím az adatlapomon.
nagyon szépen köszönöm, csak tíz perc után jöttem rá mik azok az értelmetlen szavak de végül rájöttem hogy azok az ic lábkivezetései
nagyon szépen köszönöm
Milyen értelmetlen szavakra gondolsz?
CIR, CIL, stb? Azok nem az ic lábkivezetései, hanem az adatlapon szereplő kapcsolás szerinti alkatrészek nevei. A C-vel kezdődőek kondenzátorok. Egyébként nincs mit, nagyon szívesen.
már rájöttem de először nem értettem de már ki is nyomtattam
a REFre már rájöttem csak azt nem értem hogy hova megy az input..
mert azt tom hogy left meg right de hova megy a másik vezeték mert ugye van 1 +és 1 - is vagy az 1ik vezetéket simán a hangfalra ?
valaki segítsen pls :help: :help: :help: :help: :help:
van ez a kapcsolás amit megépítettem és az a problémám hogy nemtom hogy az inputot hogyan kell bekötni? mert van a left és right és az csak 1-1 kábel és a másikat? :help: :help: :help: :help: :help:
Hali!
Input: L=bal oldali bemenet, R=jobb oldali bemenet, a kettő közt található a közös test(már ha azt a nyáktervet használod, amit felraktam) A ref tul.képp a GND, vagy Test, vagy Föld(ahogy tetszik) A kimenet, tehát ami a hangfalra megy, az OUT. Ott külön van két szál a jobb, és két szál a bal hangfalnak.
Nézd meg ezt, remélem így már világos.
egyébként mihez akarod használni ezt az erősítőt?
vagy csak úgy megcsináltad, majd jó lesz valamire?
hát...
szerinted mire? hangosításra használnám amúgy mennyibe kerül 1 ilyen IC?? mert én ezt kaptam
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy ezzel az ic-vel lehet csinálni 1x12W-os erősítőt? |
Bejelentkezés
Hirdetés |