Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv.
Van egy Marantz PM330 típusú erősítőm! És kiment benne a hangerő szabályozó IC! Ami egy Toshiba TC9153P 16 lábas ic volt! Kérdésem az lenne, hogy más egyéb új utángyártott jó-e bele? Köszönöm előre is a válaszokat! Remélem tudtok segíteni!
Van nekem egy hibás cd-olvasóm.
Amibe ugynézki hogy tönkrement egy alkatrész. Egy 20wz11 Bővebben: Link stabilizátor. Ide mit tehetnék be?
Szerintetek mivel lehet helyettesíteni a uA78HGASC stabil IC-t? Épp most tettem tönkre egyet...
Sziasztok!
Egy 1381 J (voltage detector) IC-t szeretnék helyettesíteni valami olyannal, amit hestoreban, vagy conradban is lehet kapni. Tud valaki segíteni? Ehez kellene.
Szia!
Az AN végű IC DIP8-as tokozású! Lehet, hogy Neked olyan kellene? Ha valóban SMD típusra van szükséged, akkor az UC3845BD1-et ajánlom.
Szia! Az a furcsa,hogy AN a vége és so8 tokos! Smd kell igen! Köszi!
Annyi baj legyen. A szám a lényeg. 52 kHz, 30V tápfesz, 5V kimeneti feszültség.
Sziasztok!
Az UC3906 nevű IC-t mivel lehetne helyettesíteni? Sajnos ahol eddig néztem/kérdeztem nem kapható már.
Köszi, ha más nincs marad ez, csak egy darabért nem akarok kétszer annyi szállítási költséget fizetni, de legalább tudom hogy itt kapható még bőven (47 db).
Helló!
Esetleg tudja valaki, hogy tfk825-ös ict mivel lehetne helyettesíteni?nagy segítség lenne... üdv.: Peti
Sziasztok.
A következő problémában kérem a segítségeteket. Egy kínai IC-nek keresném az itthon - esetlegesen - megvásárolható helyettesítő változatát. Az IC típusa ULN2003APG. A google kidobja a neve alapján de sajnos a tudásom kevés ahhoz, hogy megállapítsam az adatok alapján, hogy milyen másik IC-vel lehetne kiváltani. Amennyiben valaki ismeri és megtudná mondani, hogy mivel lehetne kiváltani, nagy segítség lenne. Egyébként egy akku teszterben van az IC. Tudom, hogy van itt toppick-ban már ilyen jellegű műszer, de ez már egy meglévő gyári készülék amit szeretnék lekoppintani. Segítségeteket köszönöm!
Ez egy szintillesztő ic,7 darlington tranzisztoros kapcsoló van bent,kár lenne mással helyettesíteni mert fillérekért kapható.
Nagyon szépen köszönöm a gyors és segítő választ!
Üdv mindenkinek!
Az volna a kérdésem, hogy TA8210AHQ IC-t mivel lehet helyettesíteni? Köszi: Csaba
Hello!
A következő problémába ütköztem, egy bizonyos erősítőben elszállt a TDA7261-es erősítő ic! Ez egy 25 Wattos Mono erősítő (okosok úgyis tudják ) Na most környéken nem lehet beszerezni, mivel túl régi és nem gyártják már, viszont szükség lenne rá! Az lenne a kérdésem, hogy milyen erősítő ic-vel lehetne ezt helyettesíteni, ha lehet egyáltalán?! Ha valaki tud egy oldalt ahonnan meg lehet rendelni az is jó lenne! Előre is köszönöm a válaszokat! --- Üdv CSiGi
Köszönöm a linket, esetleg valaki egy helyettesítő ic-t tudna?
Hali!
Nem tud valaki helyettesítőt ennek az IC-nek: UAA2022 (16 bites soros LED meghajtó). A lábkiosztása mindegy, csak sorosan keljen neki bevinni az adatot, ne kelljen semmi multiplex meg mindenféle agyonbonyolított bemenet. Nem értem miért ment ki a forgalomból ez az IC.
Hali
A 74HC595 kb ez a funkcio de 8 bites. Viszont kaszkadolhato akarmennyi is. Sima kozonseges IC meg talan a sarki zoldsegesnel is van. Csa Vili
Köszi.
Idézet: Ezt mire értetted? „Sima kozonseges IC meg talan a sarki zoldsegesnel is van.”
Csak azt ertem alatta, hogy kozonseges HC TTL IC amit altalaban minden alkatresz kereskedo tart. Nem kell megrendelni az USA-bol. Pont ezert halt ki a Motorola IC, mert a '595 olcso par centes alkatresz, az ovek pedig gondolom nem az olcsosagarol hires.
Csa Vili |
Bejelentkezés
Hirdetés |