Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lehet, hogy nem találtad meg. Ideal Standard Senesi gyártójút találtam még, de ennek a mérete nem jó. Ami fontos a zuhanytálca vásárlásánál, hogy mennyire csúszásmentes, mert teljesen simát nem érdemes venni. Ebben a kategóriában tényleg jó ára van. Egy jó tanács: érdemes megnézni élőben mielőtt megveszed.
Ezt azért jó lenne tudni a kritériumokat. Ez a
Idézet: általában nem mindig működik a választás. „Vagy csak ha látom majd tudom módszerrel”
Csúszásmentesség is szempont, a vásárlást személyesen teszem.
![]() Ezt láttam, pici, bár tetszik ![]()
Kinéztem egy kazán márkát, Saunier Duval, no meg a kazánt, 30 KLOM típust.
Igazából az öntötvas hőcserélője fogott meg, nagyon ígéretesnek tűnik ![]() Esetleg nálad üzemel ilyen motyó, akkor légy szíves írd meg a tapasztalatod ![]()
Aztaaaaa! Húú micsoda szép Marshall hangfal! Váááó Korg szint!
![]() Kíváncsi lennék, hogy mi az eredeti zene alatta. Biztos olyan ami a pics@rázós bomba nő nélkül eladhatatlan.
A nő hangú hapsi, vagy az ugribugri keltette fel az érdeklődésed?
![]()
Nyitott szemmel kell nézni a videót figyelve az apró részleteket is!
![]()
Van ott egy Roland is...egyébként osztom a véleményed.
A hangerőt levettem ezért a fülem nem vett le a proci teljesítményből ezért több jutott a szememnek.
![]() A fülemnek kellemes dallam. P. Box Valaki megtenné , hogy összevágja a képet a hanggal? Akkor érteném a nő vágtázásának okát. ![]()
Hú de el (nem) tudom képzelni, ahogy hajtanátok kifele a hálószobátokból.
![]()
Én ugyan nem ! Ez az asszony dolga...
Ha nincs otthon, akkor meg nem lesz ki kihajtsa ugye...
![]()
Ilyen esetben téren és időn át másodpercek alatt a segitségemre siet...
Én sem hajtanám ki! Kapna mindkét kezébe 1-1 seprűt aztán takaríthatna, ha már ennyire mozgás igényes. Ha végzett, kint várja a diófa levél....
![]() ![]()
Zoli báttya! Ez is ízlés dolga, mint a műtrágya... Kinek a pap, kinek a paplan. (Megértem, hogy szereted Mike Oldfield-ot, én is voltam fiatal és bohó...:eplus2: )
Egyébként jó rosszul playback-elnek. Több helyen is látszik, hogy csak "marháskodnak" és nem zenélnek.
![]()
Valahol valaki írt olyat, hogy szétszedett, egy "elektromos fogyasztás csökkentőt" vagy mifenét, ami egy falba dugható izé, és leírta mi van benne, meg hogyan kötve. Nem tudjátok véletlen hol volt ez az írás. 1 hónapja írhatta, de inkább csak 2-3 hete.
Talán egy glimm volt benne, meg egy kondi azt csókolom, és még egy ellenállás is. Ha megtaláljátok, akkor linkeljétek be. Köszi.
Talán: Bővebben: Link
Ez az köszi. Pont ezt kerestem.
Egy harmonizáló fényképét ide is fölteszem, mert köze nincs az elektronikához.... ![]()
Na neee! Ennyi volt az összes beltartalom? Energy Life, Harmonizer ezekkel a szavakkal el lehet adni mindent. Ez a fogyasztói társadalom...
Na bennem nem csak az elektroszmogtól, hanem ettől a leírástol is termelődtek stresszhormonok
![]() (Egyébként nállam lehet rendelni, rossz tápegységekből trafóeltávolítás segítségével előállított antitápegységeket, melyek minden háztartásban nélkülözhetetlenek ahol tápegységek vannak, az egyensúly fenntartása érdekében. Egész olcsó de pontosan annyit kell belőle használni, amennyi tápegység van a lakásban. A többit privátban...) ![]()
60 ropi?!
![]() ![]()
Végy inkább antitápot, szinte ugyanazt tudja:yes:
Neked odaadom 5-ért, ajándék két antitöltő! ![]()
Ez mekkora p. vakítás! Jajj istenkém. Ehhez kell , hogy vastag legyen bőr az ember képén. Nagyon vastag. Még ilyen blama szöveg mellé. Legalább írtak volna ház vagy otthon harmonizálót. Az jobban harmonizált volna a House-zal mint az épület. Sőt ha egy Dr. feliratot a house elé még oda biggyesztettek volna akkor dupla áron is lenne rá vevő. Mert ha esetleg vendégül látnák azt a bizonyos dokit akkor nem bicegne mert azt is kiharmonizálná!
![]()
Én meg mindezt nem ám rossz műanyagban hanem rendes fémbe készítem el ennyiért! Tartós lesz, jó lesz. Sőt! Energiatakarákos is! Ha bedugjuk a konnektorba akkor az összes készülék energiafogyasztása hirtelen a nullára csökken.
![]() Mi ha nem ez az energiatakarékosság?
Szerintetek ebből vettek valamit odaát? odafenn? odalent? http://www.youtube.com/watch?v=_TjyWv1KoLM&feature=player_embedded
Teljesen politika mentesen kérdem. Mindemellett büszke vagyok rájuk, csak azért is, hogy végre valaki odamondja. |
Bejelentkezés
Hirdetés |