Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
De a "fater "nem jár börzézni.
Jó jó, de egy projekt kedvéért amibe kell vagy 10db forrléc, nem akarnék beruházni, mert többe lenne mintha megvenném.
Röhögni fogsz, de bizton bejönne! Forrléc az elasztikus átvitelű, naturális hangzás kedvelőinek! Made by Samy! Sn bevonat a térérzet fokozására, oxid mentes epoxigyanta szubsztrát, és finoman csiszolt élek! Design by simpi!
Az igazi a Mate... ill bocs a samy-tól!
50 vagy 100Ft ért vettem új bakelit forrléveket, ezüstözött fülekkel, attól a formától, aki az AAÉT-en is árult, ilyen vékohy 45-50 es pók, mindig szokott nála lenni, nagyon jó minőség, ajánlom.
Hú ezt nem értem. Kódold légyszi! AAÉT=
Az oldal elején lévő weboldalt rendszeresen nem hozza be a gép, mivel kártékonynak van minősítve, ezért beteszek ide egy másikat is. Tehát: Börze időpontok
Na két alkalmas kihagyás után úgy tervezem, hogy most kimegyek, bár a nosztalgia jobb szokott lenni.
Amúgy vörösréz szegecs a környéken is kapható (nagyon megtetszett az ötlet, viszonylag sok bakelit van itthon, csak a fül hiányzik még a forrléchez). Itt 8 Ft/db, de nem túl kicsi.
Én is kimegyek reggel, de soványmalacvágtában, mert a Hiltonban meg Házimozi és hifi show lesz. :yes:
Amiért idén már képesek 1500-at elkérni...
Nekem VIP ingyen belépőm van rá. :smoke:
Köszi!
Van belépési díj vagy hasonló? Bocsi!
Én úgy döntöttem idén már nem megyek. Az előző 3 évben voltam, de egyiken se voltak olyan cuccok amik igazán megfogtak volna.
Meg általában jóval nagyobb a kínálat is, de csodára azért nem kell számítani.
Most akkor szombaton lesz a Börze? ó, hogy a vasárnapot terveztem.......
Matyi pár hozzászólással előbb linkelt egy naptárat.
Itt az van, hogy November 7.-n, azaz vasárnap lesz a börze.
Ez jó! Akkor most melyik az igaz? A javított, valószínűleg. Még jó, hogy a 7.-ét kértem szabadra, és 6.-án dolgozom........
Reméljük a 7.-ei, mert biza ha 6.-n lesz, dolgozol közben. De biztosan a javított a jó.
De hát a naptár?..... Az nem jó??? Akkor ne tegyem szabaddá a szombatom?
Az idei börze időpontok:
November 7. vasárnap November 27. szombat + nosztalgia. December 11. szombat és BUÉK! Utána legközelebb: 2011 január 8. szombat
Szerintem most lesz a nagybörze. Lásd itt
Jani, ezt azóta megváltoztatták, mert mindeddig nov 27 volt a nosztalgia. Emlékszem. Valaki erősítsen meg, aki szintén emlékszik. Közben megtaláltam
"NOVEMBER 7.vas 27.szo +N" A +n az nosztalgia. Ez a rádióklub hivatalos oldala. Akkor 3-féle helyen 3-féle időpont? Én a hivatalosnak hiszek. Azaz szerintem a 27-ei a nosztalgia.
Hát én már nem tudom. Az biztos, hogy 7-én ott leszek bármi lesz is.
Ez nagyon jó börze volt. Talán az egyik legjobb számomra. Találkoztam szamócával, bár nem tudtam hogy ő az. De végül megmondták.
Jah és vettem egy rakat számomra értékes kacatot. (Pedig nem úgy indultam.) |
Bejelentkezés
Hirdetés |