Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Guys I need your help!
-Ez annyira off hogy csak na de ide elfér- Ha tud valaki szerezni ballagási meghívót nagyon megköszönném. Valami szkennelt cucc kéne lehetőleg szombatra de más nap is jó ha photoshoppal meglehet oldani a dolgot!
ált. vagy közép suliból ballagsz?
én ált.-ból fogok.
Nálatok is jó a szervezés....
Szerinted a saját sulijába kell??
én is ballagok.. be nem hinném ohgy meg tudom oldano hogy bescanneljem a meghívómet.. meg sokan kértek... a tartalékolt kb 10 példányom már szinte teljesen elfogyott Űgy néz ki sokan akarnak ellógni: jah az a börtönös nem semmi
Én kinéztem belőle....Mi egy héttel ballagás előtt kaptuk meg....
[off] Jajj a fenébe, a jövő hét nem lesz egyszerű.... :lookaround:
Nagyon nincs kedvem szombaton bemenni és termet diszíteni meg a szokásos gyökérségek. Legrosszabb esetben majd photoshopban rajzolunk egyet valami jó messzi sulinak a nevében
fureszk: közép de csak 3.os vagyok.
Szevasztok!
A viccek isteniek...meg látom h meghívó kellene... Őszintén mondom,én inkább szívesen mennék díszíteni meg sorfalat állni...ezt megmondom nektek... :yes: :yes: Na mind1,azt kell szeretni ami van... ui.:meghívó már nekem sem nagyon van de próbálok keríteni 1et... (Műszaki Középsuli)
Masterfoxx: Tudtam én hogy lógni akar
Ime az egészségügy átalakítása a HVG szerint:
2007. május 04. 16:10 | Utolsó módosítás:2007. május 04. 18:00 Fegyveres rablás történt a Széna téri OTP-ben péntek délután. Rendőrségi helikopterek köröznek a levegőben. Ezután több lövés is hallatszott a rablás helyszínéről, feltehetően hanggránátok hangjai, amiket a kommandósok robbantottak az OTP közelében. A kommandósok után a mentősök behatoltak a bank épületébe és agyonlőtték a túszejtőt. Reszkessenek a betegek!
Ez tényleg igy van leirva. Megnéztem. NAGYON JÓ...... Betegre röhögtem magam csak félek ha beteg leszek jönnek a mentösök......
Hogy lehet egy ujságiró ekkora marha ?????????
Már észrevette valaki mert átirták a szöveget
nah ezt hallgassátok
Hogy szálsz ki a repülőből ha előtted egy elefánt és mögötted egy hajó?? Hát szólsz a gázsinak hogy állítsa meg a körhintát
Csináltatok ma már PCB-t?
Csak azért kérdezem, mert ma van A NYÁK napja.
Hát nem tudom hogy mennyire vicces, de jobb helyet nem találtam neki.
Ezt a fotót tegnap éjszaka csináltam a viharról, hosszú expozícióval. (Meg egy kicsit piszkálgattam a kontrasztot meg a gammát irfanban hogy látszódjin valami) De azért szép vagy legalábbis érdekes... szerintem...
Felénk nem igazán vannak villámok manapság...
Amúgy nagyon jó felvétel
ezt nézze végig valaki egymiláig!!!! http://www.yonkis.com/mediaflash/1000000.swf
Bocs, de a kötekedés a lételemem(a tanárok díjjazzák is ) és most se fogom vissza magam!
"nézze valaki végig egymilláig" elindítottam és kb 1mp kellett hozzá hogy meglegyen az 1milla. Ugyanis a nagy számok(amik pörögnek) azt mutatják, hogy hány millió THX-et kapsz.
Nekem még nem sikerül gömbvillámot fényképezni!!!! Hogy csináltad?
Fogadjunk, hogy egy levegő-ioizátorral és egy quantum-feketelyuk adta az energiát.
Azt mutatják hogy hány THX et kapsz... nem annyi milliót...
Egyebként másodpercenként 10 et fordul kb szóval 27 óra lenne végignézni
Te hol látsz benne gömbvillámot ?
A közepén az a nagy világos folt az szertintem csak sok egymásután lévő villám meg fényesség, amit a digitgép így fényképezett le.
"millon thank you meter"
million az millió! csak elírták! vagy az én angol tudásom rossz?
Agresszív kismalac bemegy a boltba:
- Kérek egy türelemjátékot... De kurva gyorsan! Az agresszív kismalac szájon csapja nyuszikát egy palacsintával. Nyuszika lassan, vészjóslóan, hunyorítva ránéz és megkérdi: - Ez szándékos volt? - Nem! Lekváros! A jegypénztárnál az agresszív kismalac: - Jegyet!!!!!!! - Hová, kismalac? - Sok a duma! Az agresszív kismalacot ébresztik reggel: - Kelj fel kismalac, mindjárt fél hét lesz! - Nem lesz!!!!! Az agresszív kismalac áll a nyuszika háza mellett és rugdossa a falat. Nyuszika kinéz az ablakon és leszól: - Agresszív kismalac, légy szíves ne rugdosd a falat, mert lejön a vakolat! Mire a kismalac: - Kuss, nem érdekes, őt is lerúgom!
jaja
sztem is elírták mrt miliókat kapsz.... de én már 22000milliónál járok szóval húzatok bele
110000 millió thx
|
Bejelentkezés
Hirdetés |