Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   659 / 1685
(#) CIROKL válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Jaj nem kéne itt a szabványra hivatkozni ha neki csupán két szál drót jönne ki az erősítőből akkor is Ő csinálta és ez a lényeg nem a szabvány , ha mindent betartanánk mi lenne itt !
Zoli az erősítőd szép lesz ez a lényeg szabvány ide vagy oda . Valljuk be misem mindent a szabványok fényében csinálunk
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Ja, hogy ez? Ilyet szerettem volna de XLR lett..
(#) zoly15 válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Köszönöm! Főleg a sok hasznos tanácsokat az építés folyamán!
(#) klemo86 válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Tényleg nem kötözködésből írtam, de házi erősítőn RCA-t is láttam már kimenetnek (de legalább párban). Ezzel sincs problémám, ha vesz hozzá dugót is Jól néz ki, a hátulját meg úgyse nézi senki (de ha nézi, akkor sincs semmi probléma a dologgal.)
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Van hozzá dugó! Csak nem bírtam ki hogy nem próbáljam ki. Akkor készült a kép is OFF vége!
(#) CIROKL válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Értem én mit mondasz csak egy viszonylag első második erősítőjét építő fórumos kedvét nem kell elvenni a szabványokkal . Mennyi mindent láttam már én is tudnék mesélni róla hetekig .
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Romlik a szemem vagy gyárilag van sötét?
(#) klemo86 válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Ne felejtsd el a találkozóig, mert szeretem az ilyeneket hallgatni
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Ez is mekkora ötlet
(#) interferi hozzászólása Nov 27, 2010 /

Ime az én erösítőm (a kábelgubanc kategoriában is)
(#) interferi válasza interferi hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

és még egy az elejéröl
(#) zoly15 válasza interferi hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Milyen végfok ez? Ott "T" alakban mi az a rengeteg kábel?
(#) vicsys válasza interferi hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Jajj! Ez már duurca!
(#) interferi válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Van benne két tda7294 (a két front hangfal ), a centernek és a sorrundnak 3db tda2003, egy tuning hatcsatornás motoros poti (3db sztereoból van ) . Felül az alunutban vannak azok a fekete árnyékolt vezetékek a nyol bemenetpárhoz (annó tervben volt egy bemenet választó esetleg egy 7,1 es fejlesztés) . A két nagy végfoknak külön-külön van diodahidja és pufferkondijai, a kicsiknél ez az a három elko egymás melett a trafonál. A trafo annó egy 12 voltos halogén izzóhoz valo 500W os hat tekercse volt párhuzamosan ez lett szétbontva 2x12V és 2x24V ra. Kb nyolc éve készült és napi használatban van a tv re (sztereo) és dvd re kötve (5,1 külön aktiv szubbal)
(#) bankimajki válasza interferi hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

De minek kell bele az "késleltető művonal". Esetleg olyan, mint a porszívó, feltekeri a kábelt? És addig lehet kihúzni, ameddig akarod? Vagy minek az bele?
(#) interferi válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Mert a hátsó csatikat nem künnyü kiszedni igy mindegyikre került árnyékolt vezeték elég ráhagyással hogy a doboz minden részére elérjen az emlitett bemenetválasztó esetleg egy dolbi dekoderhez és azok most ebben a tartó árnyékolu sinben várnak)
(#) Ricsi89 válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Az egy antenna, ha nincs bemenetre kötve semmi, akkor fogja a rádiókat is.
(#) belganarancs hozzászólása Nov 27, 2010 /

Sziasztok!

Ezt Bővebben: Link
követtem el,a dobozolás még befejezésre vár,de azért már sejthető a végleges forma.A kapcsolás a 3 Byte oldalról származik,egy fejhallgató erősítő szeretne lenni.Első projektjeim egyike.
(#) bankimajki válasza belganarancs hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Úgy látom vannak még igényes emberek, akik tanulnak más hibáiból. Gratulálok gyönyörű munka. (És hogy még nem sok mindent alkottál, ez sokat tesz az értékéhez.)
(#) klemo86 válasza belganarancs hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Hű, pedig ez simán hajazza a gyáriakat! Gratula hozzá!
(#) lewi válasza belganarancs hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Nicsak, látom te is megépítetted.
Még régebben én is megépítettem. Bár a képeidet elnézve, a tied jóval szebben sikerült, ám az enyéet jóval kisebb dobozba gyömöszöltem bele.
Képek itt és itt találhatóak róla. (Bár akkoriban nem érkezett hozzászólás a bejegyzésemhez.)
Tetszik a kivitelezés nagyon! profi munka..
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Jé, pont ezzel kezdek el ismerkedni, de előtte rá kell jönnöm az I2C kezelésére is.
zolee1209: nem tudom miért 4-et írtam, na mindegy, szorozd be kettővel.
(#) SALáta válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Gratulálok! Ez nagyon tetszetős. Ha kell bármire kicseréled a ki és bemeneti csatit. Mindegy is mi a csati, banán dugó is jó, ha kirúgják nem történik katasztrófa, ellenben a 6.3 as jack rövidre zárhatja a kimenetet.Tapasztalatból mondom. Hangszóróvédő van benne?
(#) Doncso válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Nekem nagyon tetszik az erősítő, szép igényeg belső elrendezés, tényleg klassz, de az a vastag fa előlap, pláne a gravírral, az valahogy nem illik oda, egy sima fekete lemezt jobban el tdnék képzelni, egy kapcsolóval meg két fogantyúval. De egyébiránt tényleg szép munka. Grati.
(#) zoly15 válasza SALáta hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Köszönöm! Igen én is ezért váltottam le a korábban alkalmazott 6.3-as jack csatlakozót. Hangszóró védelem természetesen van benne, a nélkül nem is erősítő az erősítő
Idézet:
„ha kirúgják”
Majd adok én nekik! Még akkor is ha valakinek csak a gondolatában van
(#) zoly15 válasza Doncso hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Köszönöm! Ízlések és pofonok. Nekem kimondottan tetszik ez a fa előlap. Ellentétben a rack "dobozzal" Nem akartam fémet előre rakni mert túl egyhangú lett vonla
(#) belganarancs hozzászólása Nov 28, 2010 /

Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!

Üdv.:Zoli
(#) CIROKL válasza belganarancs hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Nagyon szépen összehoztad, igényes profi munka gratulálok hozzá !
(#) belganarancs válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Köszi!!A profitól távol van,de azért igyekszem.
(#) SALáta válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Az a baj beleakadnak a kábelbe, akárhogy teszed is, tapasztaltuk, volt hogy a hangszóró rácsot is szétverték, nem kell csak két másodperc erre. Nagyon igényes szerintem, minden elismerésem. Látom felfedezted a dohánydoboz tárolót, nekem is van egy csomó, igazi kincs.
Következő: »»   659 / 1685
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem