Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jaj nem kéne itt a szabványra hivatkozni ha neki csupán két szál drót jönne ki az erősítőből akkor is Ő csinálta és ez a lényeg nem a szabvány , ha mindent betartanánk mi lenne itt !
Zoli az erősítőd szép lesz ez a lényeg szabvány ide vagy oda . Valljuk be misem mindent a szabványok fényében csinálunk
Ja, hogy ez? Ilyet szerettem volna de XLR lett..
Köszönöm! Főleg a sok hasznos tanácsokat az építés folyamán!
Tényleg nem kötözködésből írtam, de házi erősítőn RCA-t is láttam már kimenetnek (de legalább párban). Ezzel sincs problémám, ha vesz hozzá dugót is Jól néz ki, a hátulját meg úgyse nézi senki (de ha nézi, akkor sincs semmi probléma a dologgal.)
Van hozzá dugó! Csak nem bírtam ki hogy nem próbáljam ki. Akkor készült a kép is OFF vége!
Értem én mit mondasz csak egy viszonylag első második erősítőjét építő fórumos kedvét nem kell elvenni a szabványokkal . Mennyi mindent láttam már én is tudnék mesélni róla hetekig .
Romlik a szemem vagy gyárilag van sötét?
Ne felejtsd el a találkozóig, mert szeretem az ilyeneket hallgatni
Ime az én erösítőm (a kábelgubanc kategoriában is)
és még egy az elejéröl
Milyen végfok ez? Ott "T" alakban mi az a rengeteg kábel?
Van benne két tda7294 (a két front hangfal ), a centernek és a sorrundnak 3db tda2003, egy tuning hatcsatornás motoros poti (3db sztereoból van ) . Felül az alunutban vannak azok a fekete árnyékolt vezetékek a nyol bemenetpárhoz (annó tervben volt egy bemenet választó esetleg egy 7,1 es fejlesztés) . A két nagy végfoknak külön-külön van diodahidja és pufferkondijai, a kicsiknél ez az a három elko egymás melett a trafonál. A trafo annó egy 12 voltos halogén izzóhoz valo 500W os hat tekercse volt párhuzamosan ez lett szétbontva 2x12V és 2x24V ra. Kb nyolc éve készült és napi használatban van a tv re (sztereo) és dvd re kötve (5,1 külön aktiv szubbal)
De minek kell bele az "késleltető művonal". Esetleg olyan, mint a porszívó, feltekeri a kábelt? És addig lehet kihúzni, ameddig akarod? Vagy minek az bele?
Mert a hátsó csatikat nem künnyü kiszedni igy mindegyikre került árnyékolt vezeték elég ráhagyással hogy a doboz minden részére elérjen az emlitett bemenetválasztó esetleg egy dolbi dekoderhez és azok most ebben a tartó árnyékolu sinben várnak)
Az egy antenna, ha nincs bemenetre kötve semmi, akkor fogja a rádiókat is.
Sziasztok!
Ezt Bővebben: Link követtem el,a dobozolás még befejezésre vár,de azért már sejthető a végleges forma.A kapcsolás a 3 Byte oldalról származik,egy fejhallgató erősítő szeretne lenni.Első projektjeim egyike.
Úgy látom vannak még igényes emberek, akik tanulnak más hibáiból. Gratulálok gyönyörű munka. (És hogy még nem sok mindent alkottál, ez sokat tesz az értékéhez.)
Hű, pedig ez simán hajazza a gyáriakat! Gratula hozzá!
Nicsak, látom te is megépítetted.
Még régebben én is megépítettem. Bár a képeidet elnézve, a tied jóval szebben sikerült, ám az enyéet jóval kisebb dobozba gyömöszöltem bele. Képek itt és itt találhatóak róla. (Bár akkoriban nem érkezett hozzászólás a bejegyzésemhez.) Tetszik a kivitelezés nagyon! profi munka..
Jé, pont ezzel kezdek el ismerkedni, de előtte rá kell jönnöm az I2C kezelésére is.
zolee1209: nem tudom miért 4-et írtam, na mindegy, szorozd be kettővel.
Gratulálok! Ez nagyon tetszetős. Ha kell bármire kicseréled a ki és bemeneti csatit. Mindegy is mi a csati, banán dugó is jó, ha kirúgják nem történik katasztrófa, ellenben a 6.3 as jack rövidre zárhatja a kimenetet.Tapasztalatból mondom. Hangszóróvédő van benne?
Nekem nagyon tetszik az erősítő, szép igényeg belső elrendezés, tényleg klassz, de az a vastag fa előlap, pláne a gravírral, az valahogy nem illik oda, egy sima fekete lemezt jobban el tdnék képzelni, egy kapcsolóval meg két fogantyúval. De egyébiránt tényleg szép munka. Grati.
Köszönöm! Igen én is ezért váltottam le a korábban alkalmazott 6.3-as jack csatlakozót. Hangszóró védelem természetesen van benne, a nélkül nem is erősítő az erősítő
Idézet: Majd adok én nekik! Még akkor is ha valakinek csak a gondolatában van „ha kirúgják”
Köszönöm! Ízlések és pofonok. Nekem kimondottan tetszik ez a fa előlap. Ellentétben a rack "dobozzal" Nem akartam fémet előre rakni mert túl egyhangú lett vonla
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!
Üdv.:Zoli
Nagyon szépen összehoztad, igényes profi munka gratulálok hozzá !
Köszi!!A profitól távol van,de azért igyekszem.
Az a baj beleakadnak a kábelbe, akárhogy teszed is, tapasztaltuk, volt hogy a hangszóró rácsot is szétverték, nem kell csak két másodperc erre. Nagyon igényes szerintem, minden elismerésem. Látom felfedezted a dohánydoboz tárolót, nekem is van egy csomó, igazi kincs.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |