Fórum témák
» Több friss téma |
Szeretnék segítséget kérni!
Van egy régi Sony CCD-427E tipusú kamerám , aminek a rossz tulajdonsága, felvételnél (Pl iskolai rendezvény) a hang mindig a közelebbi dolgokra öszpontosít. magyarán , ha szólnak szemből ha hangfalak és mellettem beszélnek akkor a felvétel olyanná válik mintha nyúlott szalaggal dolgoznék. Kérésem az lenne ismeri-e valaki e kamerának az oldalán lévő mikrofon bemenetét. mit képes fogadni? Mert én olyasvalamire gondolnék hogy egy kis rádió-vevő, amit csatlakoztatnék a kamerára külső mikin, az adót vagy az keverőbe vagy valami mikrofont letenni a hangfalak környékére. néztem irányított mikit de az drágább mint a kamera. Minden ötlet érdekel, (rajz, cím, bármi csk ne legyen túl drága.) Segítséget előre is köszönöm!
Line szintű jelet.
Minden Sony kamera, amin jack aljzat van, előerősített (1Vpp) mikrofon jelet képes fogadni. Keress használtan puska mikrofont. Jó minőségűeket már 10 körül kapni. De maga a szalag nem képes olyan jó hangot rögzíteni, hogy ne lenne elég egy sima kis mikrofon kapszula. Mivel ez sima analog kamera így szerintem ez a legjobb megoldás. Ugyanúgy rögzítsd fel rá, mint a 1 milliós 3CCD-s nagylátószögű optikás Sonykon van. Szerk: Kép Ezenfelül így legalább elmúlik a minden beépített mikrofonos sony alap hibája, hogy a magnó rész zúgása belehallatszik a felvételbe.
Kép eléggé homályosra sikerült. Inkább átméreteztem. Így kissebb 1 megával és jobban is lehet látni!
Sziasztok!
Kaptam egy fentebb említett kamerát, minden jónak tűkik rajta, de amikor visszajátszom a felvételt, akkor hópelyhes a kép. Viszont amikor tekerek, akkor látszik a képből is rész, és ez ilyenkor tiszta, csak sima lejátszáskor élvezhetetlen a kép. Több kazettával is ezt csinálja, és a tusztítókazi sem használt. Van valami ötletetek, hogy hol keressem a hibát?
Sziasztok!
Van egy JVC digitális kamerám de ez most nem is lényeg, a lényeg az, hogy ami van rajtuk AV kimenet azon ugye az egyik hang, ha a tv hez kötöm akkor kapásból kihangosít, de ha én a géphez szeretném kötni az AV kimenet hangját, mondjuk line in re, az megoldható?
Meg. Veszel ilyen RCA-> 3,5mm Jack átalakítót.
De firewire-en keresztül is megpróbálhatod, attól függ mire kell.
köszi!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |