Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A kajából nekem is jöhet egy kicsi, hiszen az én szervezetem még fejlödésben van
Titi: Jobbulást az assszonynak :yes:
De elvileg és gyakorlatilag a macska lát a sötétben már ha nem vak.
Ma meg láttam egy olyan macskát ami kb akkora mint a pitbull. Valami meine coon vagy mi fajtája de nagyon drága és súlyos darab kb 15kg.
Ugyan, az utánozás itt kezdődik. Bővebben: Link
Ezen én könnyesre röhögtem magam. Remélem a srácnak van állása, mert ha jól emlékszem, munkanélküli hentes volt szegény.
Köszi!
Ha 10 percen belül itt vagy, kaphatsz belőle. Szóval van még 9 és fél perced, hogy kifejleszd a teleportot. Ellenkező esetben jobb, ha rögtön egy időgépnek állsz neki.
Mi közöm az utánozáshoz?
Amúgy ilyen zenéket nem hallgat senki, mint amiket Matyi sorolt, nem is értem, hogy ezek az előadók hogy léteznek
Téged se az eszedért szerethetnek…
Ja, már mindegy is
Ó, szerintem lesz még alkalmad elmondani neki ezt, az elmúlt pár napban hasonlót játszott, úgyhogy biztos lesz még vagy 40 nick-je szegény szerencsétlennek.
Rendben, úgyis biztos fel fog tűnni a marhaságaival
Köszi, majd megnézem ezt is, csak közben elmélyültem a köbzoli által linkelt Aida-ban.
A kép szerint jól értem, a memória sebessége 333MHz, szemben azzal, hogy az alaplapom elvileg kezeli a 800MHz-et? Ezek szerint tényleg ideje cserélnem. Egyébként mennyire megbízható ez a progi? Azért kérdem, mert állítólag 2005.07.06.-án töltötték fel. Az nem túl régi?
De vagyok, a képet meg nem mellékeltem...
Szóval ezt ki kell írni CD-re, és ha benne a meghajtóban, a gép bekapcsolásakor elindul és teszi a dolgát?
Akkor ez megmutatja, hogy hány MHz-es a RAM? Mert nekem ez lenne a lényeg.
A szónak sok jelentése van ám... A corrupted jelentheti az elrontottat is. Tudom, -ed nékül.
Jó, de ez, így, első ránézésre vicces. Vagy csak nekem?
Sokkal egyszerűbb, ha megnézed az alaplap pontos típusát, gugel és meg tudod nézni az adatlapján, hogy mennyi memóriát bír max, és azt is, hogy mekkora órajelig.Miért akarod cserélni?Kevés lett a 2 giga?Vagy nagyobb órajelet akarsz?A 800 mhz csak akkor lesz meg, ha két db teljesen egyforma memóriamodult raksz bele.Feltéve ha ddr-2 es és az alaplap kezeli a dual channel üzemmódot.
Jelenleg 512Mb van benne, mint az a korábban feltett képen látszik, ami elvileg 333MHz-es.
Azt tudom, hogy 800MHz-ig tuti kezel, de a hozzá kapott kézikönyvben még csak 1Gb-os a legnagyobb, amit említ. Azzal számolva ugye 4Gb-ra jön ki. (4csatlakozó van) Viszont neten azt találtam róla, hogy 8Gb-ig, amiből az következik, hogy tud kezelni 2 Gb-os modult is. Most első körben 2Gb-ra akarom növelni, de ha kezeli, akkor pár hónapon belül bővíteném a max-ra. Az pedig már nem mindegy, hogy 4, vagy 8 Gb. Természetesen azt tudom, hogy egyforma modulok kellenek. Tehát engem az érdekel, hogy amit majd adnak nekem holnap a boltban modult, az valóban 800MHz-es legyen. Nehogy az legyen, hogy azt mondják 800-as közben pedig lassabb. Egyébként egy ASUS M2V (katt a 'részletes információ'-ra) lapról van szó, AMD Athlon 64 X2 4200+ procival, amin videót fogok szerkeszteni. Na ezért akarom megkínálni egy kis RAM-al.
Ez régen (a SIMM memóriák korában - 386DX) úgy nézett ki, hogy a BANK0-ba kötelezően 4 egyforma modult lehetett tenni. Akkor, ha az betelt (és csakis akkor!) lehetett használni a BANK1-gyet.
Ha az egyik modul elszállt, és nem tudtál keríteni ugyanolyant, dobhattad ki finnyásabb alaplapoknál a maradék hármat. Amikor jöttek az EDO-k, egy bank már csak 2 modulból állt. Az intelligensebb alaplapok már egyetlen EDO-val is bootoltak. Az igazi kényelem a SD-kkel jött el. Azok már üzembiztosan indultak egyetlen megfelelő méretű RAM-mal. Ott a sebesség kompatibilitás a gond. Ha az SD-n nincs rajt a lefelé kompatibilitást biztosító chip (6 vagy 8 lábú volt annó), akkor nem fog a két modul együtt működni. Ha igen, akkor nagyon nagy eséllyel menni fog. Itt (Titi esetében) is ez a helyzet. Idézet: „A videó végén az arc totálisa jól utánozza a Ladát” Na ezé! Éted?
Ja! Értem De ő csak így randomban, ahogy beszél
klemóka, Te néha kezdesz megMattyulni.
Dehogy is! Én alapból ilyen vagyok Csak eddig titkoltam (Sőt, ez is a Klemó Light, mert már én is úgy jártam volna rég, mint Szilícium/Moderátor/kes…) Mellesleg Matykusz is tanult már tőlem sokat, meg néha ki is akasztom MS-N
Ma bebiztosítottam a karácsonyi hal vacsorát. Már van néhány süllő a mélyhűtőben max 2 kg ig. Ma sikerült fogni egy 3,2 kg-ost, ebből csodálatos kaja lesz. Még a halászléhez kell fogni halat. Holnap lefotózom.
Legegyszerűbb a gyártó honlapján körbenézni Bővebben: Link
Ha ddr2-800 van írva a ramon lévő matricára írva, akkor 800 mhz-s.A ram kitből is egyformát kell venni, egy pár ram a sárga slotokba megy, a másik kit meg a feketékbe.Ha videót akarsz vágni, akkor már lehet, hogy nem árt olyan ramot venni, amin van hűtés. Én a helyedben egy win 7 ultimate-t nyomnék fel a gépre, 64bitest.
Ja, és hogy ki kit nem utánoz: Bővebben: Link
Na, ebből tuti nincs mégegy
Idézet: „Én a helyedben egy win 7 ultimate-t nyomnék fel a gépre, 64bitest.” Igen, az lesz... Megnéztem amit linkeltél, ott is azt mutatja, hogy max 8Gb RAM, csak azt nem értem, hogy akkor az általuk is megadott listában miért csak 1Gb-os a legnagyobb? Erről alistáról beszélek.
És hagynék egy patriciót a Linuxnak is! Sose lehet tudni...
Három vinyán van összesen 8 partició, plusz van egy 1TB-os külső...
De Linuxban egyelőre nem gondolkodom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |