Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1443 / 3611
(#) Müszi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

A kajából nekem is jöhet egy kicsi, hiszen az én szervezetem még fejlödésben van

Titi: Jobbulást az assszonynak :yes:
(#) nikolatesla válasza Action2K hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

De elvileg és gyakorlatilag a macska lát a sötétben már ha nem vak.
Ma meg láttam egy olyan macskát ami kb akkora mint a pitbull. Valami meine coon vagy mi fajtája de nagyon drága és súlyos darab kb 15kg.
(#) szamóca válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Ugyan, az utánozás itt kezdődik. Bővebben: Link
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Ezen én könnyesre röhögtem magam. Remélem a srácnak van állása, mert ha jól emlékszem, munkanélküli hentes volt szegény.
(#) titi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

A fénypost vissz is műk?
(#) titi válasza Müszi hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Köszi!
Ha 10 percen belül itt vagy, kaphatsz belőle.
Szóval van még 9 és fél perced, hogy kifejleszd a teleportot.
Ellenkező esetben jobb, ha rögtön egy időgépnek állsz neki.
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Mi közöm az utánozáshoz?
Amúgy ilyen zenéket nem hallgat senki, mint amiket Matyi sorolt, nem is értem, hogy ezek az előadók hogy léteznek
(#) klemo86 válasza kes hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Téged se az eszedért szerethetnek…
Ja, már mindegy is
(#) Norberto válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Ó, szerintem lesz még alkalmad elmondani neki ezt, az elmúlt pár napban hasonlót játszott, úgyhogy biztos lesz még vagy 40 nick-je szegény szerencsétlennek.
(#) klemo86 válasza Norberto hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Rendben, úgyis biztos fel fog tűnni a marhaságaival
(#) titi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Köszi, majd megnézem ezt is, csak közben elmélyültem a köbzoli által linkelt Aida-ban.
A kép szerint jól értem, a memória sebessége 333MHz, szemben azzal, hogy az alaplapom elvileg kezeli a 800MHz-et?
Ezek szerint tényleg ideje cserélnem.
Egyébként mennyire megbízható ez a progi? Azért kérdem, mert állítólag 2005.07.06.-án töltötték fel.
Az nem túl régi?
(#) titi válasza titi hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

De vagyok, a képet meg nem mellékeltem...
(#) titi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Szóval ezt ki kell írni CD-re, és ha benne a meghajtóban, a gép bekapcsolásakor elindul és teszi a dolgát?
Akkor ez megmutatja, hogy hány MHz-es a RAM? Mert nekem ez lenne a lényeg.
(#) zenetom hozzászólása Nov 29, 2010 /

Megáll az ember esze! (nem szerkesztett)

korruptxd.JPG

(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

A szónak sok jelentése van ám... A corrupted jelentheti az elrontottat is. Tudom, -ed nékül.
(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Jó, de ez, így, első ránézésre vicces. Vagy csak nekem?
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Vagy csak én nőttem ki belőle.
(#) radocziandras válasza titi hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Sokkal egyszerűbb, ha megnézed az alaplap pontos típusát, gugel és meg tudod nézni az adatlapján, hogy mennyi memóriát bír max, és azt is, hogy mekkora órajelig.Miért akarod cserélni?Kevés lett a 2 giga?Vagy nagyobb órajelet akarsz?A 800 mhz csak akkor lesz meg, ha két db teljesen egyforma memóriamodult raksz bele.Feltéve ha ddr-2 es és az alaplap kezeli a dual channel üzemmódot.
(#) titi válasza radocziandras hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Jelenleg 512Mb van benne, mint az a korábban feltett képen látszik, ami elvileg 333MHz-es.
Azt tudom, hogy 800MHz-ig tuti kezel, de a hozzá kapott kézikönyvben még csak 1Gb-os a legnagyobb, amit említ.
Azzal számolva ugye 4Gb-ra jön ki. (4csatlakozó van) Viszont neten azt találtam róla, hogy 8Gb-ig, amiből az következik, hogy tud kezelni 2 Gb-os modult is.
Most első körben 2Gb-ra akarom növelni, de ha kezeli, akkor pár hónapon belül bővíteném a max-ra.
Az pedig már nem mindegy, hogy 4, vagy 8 Gb. Természetesen azt tudom, hogy egyforma modulok kellenek.
Tehát engem az érdekel, hogy amit majd adnak nekem holnap a boltban modult, az valóban 800MHz-es legyen.
Nehogy az legyen, hogy azt mondják 800-as közben pedig lassabb.
Egyébként egy ASUS M2V (katt a 'részletes információ'-ra) lapról van szó, AMD Athlon 64 X2 4200+ procival, amin videót fogok szerkeszteni.
Na ezért akarom megkínálni egy kis RAM-al.
(#) DuMatyi válasza radocziandras hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Ez régen (a SIMM memóriák korában - 386DX) úgy nézett ki, hogy a BANK0-ba kötelezően 4 egyforma modult lehetett tenni. Akkor, ha az betelt (és csakis akkor!) lehetett használni a BANK1-gyet.
Ha az egyik modul elszállt, és nem tudtál keríteni ugyanolyant, dobhattad ki finnyásabb alaplapoknál a maradék hármat.

Amikor jöttek az EDO-k, egy bank már csak 2 modulból állt. Az intelligensebb alaplapok már egyetlen EDO-val is bootoltak.

Az igazi kényelem a SD-kkel jött el. Azok már üzembiztosan indultak egyetlen megfelelő méretű RAM-mal.

Ott a sebesség kompatibilitás a gond. Ha az SD-n nincs rajt a lefelé kompatibilitást biztosító chip (6 vagy 8 lábú volt annó), akkor nem fog a két modul együtt működni. Ha igen, akkor nagyon nagy eséllyel menni fog. Itt (Titi esetében) is ez a helyzet.

Idézet:
„A videó végén az arc totálisa jól utánozza a Ladát”

Na ezé! Éted?

Ja! Értem De ő csak így randomban, ahogy beszél

klemóka, Te néha kezdesz megMattyulni.

Dehogy is! Én alapból ilyen vagyok Csak eddig titkoltam (Sőt, ez is a Klemó Light, mert már én is úgy jártam volna rég, mint Szilícium/Moderátor/kes…) Mellesleg Matykusz is tanult már tőlem sokat, meg néha ki is akasztom MS-N
(#) nagy hoho hozzászólása Nov 29, 2010 /

Ma bebiztosítottam a karácsonyi hal vacsorát. Már van néhány süllő a mélyhűtőben max 2 kg ig. Ma sikerült fogni egy 3,2 kg-ost, ebből csodálatos kaja lesz. Még a halászléhez kell fogni halat. Holnap lefotózom.
(#) radocziandras válasza titi hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Legegyszerűbb a gyártó honlapján körbenézni Bővebben: Link
Ha ddr2-800 van írva a ramon lévő matricára írva, akkor 800 mhz-s.A ram kitből is egyformát kell venni, egy pár ram a sárga slotokba megy, a másik kit meg a feketékbe.Ha videót akarsz vágni, akkor már lehet, hogy nem árt olyan ramot venni, amin van hűtés.

Én a helyedben egy win 7 ultimate-t nyomnék fel a gépre, 64bitest.

Ja, és hogy ki kit nem utánoz: Bővebben: Link
Na, ebből tuti nincs mégegy
(#) titi válasza radocziandras hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

Idézet:
„Én a helyedben egy win 7 ultimate-t nyomnék fel a gépre, 64bitest.”

Igen, az lesz...
Megnéztem amit linkeltél, ott is azt mutatja, hogy max 8Gb RAM, csak azt nem értem, hogy akkor az általuk is megadott listában miért csak 1Gb-os a legnagyobb?
Erről alistáról beszélek.
(#) Rober_4 válasza titi hozzászólására (») Nov 30, 2010 /

És hagynék egy patriciót a Linuxnak is! Sose lehet tudni...
(#) titi válasza Rober_4 hozzászólására (») Nov 30, 2010 /

Három vinyán van összesen 8 partició, plusz van egy 1TB-os külső...
De Linuxban egyelőre nem gondolkodom.
Következő: »»   1443 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem