Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az nem lehet véletlen? kint felejtették a táblát. Amerikában azt sem tudják mi az a JUJ PÍCÍ, de direkt.
Az lett volna még jó, ha a csilli-villi autók helyett Ladába ülnek és a robogó helyett Babettával megy a csaj.
![]()
Ezt a sátánista oldalt! Mikor áldozunk kecskét, és isszák meg a vérét a modik (mint főpapok)?
![]() Szerk: Természetesen Topi szúrja le. ![]()
De az még a 20. században volt ,most meg már 21.-ik van.
![]()
Hali!
Ezt nem bírtam ki hagyni. A képen látható órát ma kaptam mikulásra. Szerintetek? ![]()
Mindjárt lefenyítelek! A Brusz-t az hosszú Ú-val írjuk Te!
![]()
Sose tanulsz meg magyarul írni!
![]() És nem írjuk elipszilonnal a Dájhard-ot, még ilyet! Az Brúsz Wilisz, ahogy a Brusz Lí, csak nem nyomod meg annyira az áút! ![]() ![]()
Én sem vagyok egy nagy bajnok a nyelvhelyesség terén, de a magyar igekötők nem elválóak. Azaz egybe írandók az igével, kivéve, ha közbeékelődik egy másik névszó is. Eddig nyeltem mindig egyet, de már nem megy... Tehát: kihagyni, elhozni.... és a többi. De: ki lehetett hagyni. Sorozatos, és a komparálási szintemet megütötte már.
Mi az a dudorog? Ne legyél má nájlonparaszt Te!
![]()
Beleolvastam a kommentekbe, azaz, a 140 valahány utolsó tízébe. Ennyi marhát, meg okostojást, aki mindenkit hibáztat, csak nem azt a szavakat sem találok rá marhát, aki ilyen útviszonyok mellett Niki Laudának érzi magát. Csak Niki túlélte a tüzet, no meg ő nem a közúti közlekedésben veszélyeztette mások épségét. Arról nem ír a cikk, hogy hány éves volt a (férfi vagy nő), meg mekkora is volt az a nagy sebesség. A buszhoz képest biztos sokszorosa, mert a busz már állt mikor bele dörrentett.
Idézet: „Az ütközés során a személyautó felismerhetetlenségig összeroncsolódott és kiégett.” És mindezt már a korlátról visszapattanva tette. Lehet, hogy most megköveztek, de azt mondom: aki hülye, halljon meg! Csak ehhez nem kéne másokat is magával vinnie. Hogy ezt miért mondom ilyen nagy pof...val? Mert én már átéltem két ilyen balesetet. A másodikban a biztosító totálkárosnak minősítette a wareszomat (a képen még épségben). A baleseteimről itt írtam már: Link
A Szigetes reklám óta a dörrenbészre dudorog egy kifejezés.
![]()
No azért vagyok akkor lemaradva, mert nem nézem az agysorvasztó dobozt, és kimaradok az ilyenekből.
Már én is kimaradok. Hála a jó égnek. TV-ből fél éve csak a híradó, az is mértéktartással és megfelelően kritikus hozzáállással.
Te vagy a képen "a fekete alak", lefogadom.
![]()
Ha már a helyesírásnál tartunk. Én nagyon nehezen tudtam megtanulni írni. A középiskolában ahová jártam, ott helyesírási hibák számában én tartom a rekordot, mert 92 hibapontom volt egy tollbamondás után és ez nem vicc. Ott ezen kívül még a házidolgozatok oldalszámában is csúcsot döntöttem a 67 oldalas házi dolgozatommal. Igaz, ebben oldalanként csak 20 sor volt írva.
Én volt olyan év hogy 7 tantárgyból álltam 2-esre!
Olyan is volt, hogy 2,7-re álltam, és amikor két hónappal az évzárás előtt, anyámék beígértek egy "magnós-rádiót" ha elérem a 4-es átlagot..... Ma is ott szól kint egy JVC 565LE 1984-ből a nyári konyhában. ![]()
Hét tárgyból?
![]()
A kb. 1 percnél átadott polimer magnószalagon vajon milyen nóta lehetett? Tán ennél jobb?
![]()
Köbzolit kérdezném : a Hobbivasut.hu oldal a HE szülötte? Oda is érvényes a jelszavam és a nick nevem vagy regisztrálni kell?
Nem akarok ezzel a dologgal "dicsekedni", de középiskolás koromban még elsőben év vége előtt egy hónappal, az összes tárgyból (a torna kivételével) bukásra álltam. Mondjuk nem teljesen én tehettem róla, de ez most már mindegy is. Az év végére, nagyon sok tanulással, sikerült minden tárgyat kettesre javítanom. Szerintem még egy ilyen bizonyítvány nincs az országban. Minden tárgy kettes, még a magatartás és a a szorgalom is. Ha vala ki nem hinné járjon utána.
![]() ![]()
Tudtommal korhűen ez.
![]()
Engem tornából is meg akartak buktatni elsőbe, de 4,3 volt az átlagom még akkor, és ezért nem tették. Máig se tudom egyáltalán hogy megtehették-e volna.
![]()
Megtehették. Az egy másik véglet volt, a tanárok akkor mindent megtehettek, ma meg semmit. Ez se jó, az se jó!
Apámat színjeles fizikával (egész évben csak ötösei voltak) kettesre zárták le. Utolsó hónapban nem tanult. A tanár kihívta felelni, elégtelen. Jól van fiam, év végén kettes. Így is lett. Engem az egyik "szeretett" tanárom 6 db jeles és 2 db közepes jeggyel közepesre szeretett volna lezárni. Miután reklamáltam nála, a "véletlen" elírását javította egy év végi "jó" osztályzatra.
Hú de utáltam azt a tárgyat! :vomit:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |