Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
... most nézem hogy a kék sorkapcsok hogy vannak beforrasztva?
Egyébként nekem is tetszik a nyákod, én is valami ilyesmit csináltam, hogy fent vannak a vezetősávok, és az alkatrészek is. ...de annyi különbséggel, hogy nekem furatszerelt alkatrészek vannak, szóval... ![]() Fordítva raktam fel a fóliát levilágításnál, a hibát pedig beültetésnél vettem észre, dobhattam volna ki a (lemart) nyákot, de nem tettem, és nekem így sokkal jobban is tetszik ![]() (megszenvedtem a forrasztásával, főleg az IC foglalattal) Kb. hétfő, kedd-re megmutatom jobb minőségű képben, mint amilyenekkel eddig meg szoktam jelenni, akkor úgyis mást is szeretnék mutatni itt a topikban. (Ezt mindenkinek mondom ![]()
Elméletileg a gyártás során a 90°-os szögletekben megül a maratószer, és könnyebben alámar a vezetősávnak. Szóval amellett, hogy jól néz ki, még célszerű is a sarkok "levágása"
![]()
Szia. A sorkapocs alatt egy pici csőszegecs van beforrasztva, és azon keresztül van a túlsó oldalon a sorkapocs beforrasztva. Én sem szeretem a 90 fokban "forduló" vezetősávokat. A panelt nem én terveztem, én csak a kész terv után kapcsolódtam be a panel legyártásába. ( Az adatlapodon a fényképed helyén egy nagyon csúnya panelterv van, nem gond csak megfigyeltem, mindenhol 90 fokos letörések vannak)
Készítettem egy karácsonyi ablakdíszt.
Megszállottaknak ajánlom ![]() 112db led, A3-as méret fehér plexi.
Igazán ötletes , nekem nagyon tetszik.
Gratulálok hozzá .
Sziasztok!
Ma unatkoztam egy kicsit aztán megszületett a ez: ![]()
Nekem viszont egy jó ötletet adott, bármilyen kép alapján lehet LED-es képet csinálni, és fogok is
![]() ![]() Aki nem ismerné fel a képet, mellékeltem.
Én is valami mesehősös képen agyaltam. Kössz az ötletet. Ez tökéletes lesz nekem is.
![]()
Nem olyan olcsó főleg a nagy szögü specko led, mert a kisszögü az szemből valami de oldalrol semmit nem ér.
Mi nálatok az olcsó? Ez a magyarország nekem 3500ftba van csak a led plusz plexi plusz munka, 4-5 óra volt. Nem sajátom, külön kérésre készült.
Ezek szerint nem a kontúrok lesznek csak
kivilágítva.
Szerintem úgy sokkal tetszetősebb lenne, és egyből kivehető
![]()
Félreérted Zolit. Ő a plakátra gondolt. Szerintem.
Hello!
Adnál egy linket, a kijelző vezérléséhez? Van egy pont ugyanilyenünk. köszönöm
Sziasztok!
Végre elkészültem a hangfalaimmal,amiket már régóta építgetek. Az eredmény meglepően jó lett,pedig csak H2000-es hangszórókkal építettem,és egy olcsó MNC magas került bele,saját hangváltót kreáltam hozzá. A doboz jól csillapított ,nem kívánatos rezgésektől mentes lett,a kész hangfal súlya 51Kg ![]() A hangja igen részletes,tiszta,és nem hiányzik se a mély se a magas belőle,igaz a hangváltóval sokat kellett próbálkoznom mire összehangoltam a hangszórókat. Na de jöjjenek a képek:
Szia.
Itt talalod a blabkiosztasat: Bővebben: Link A hatuljan talalhato kodra keress ra: LM15SGFNZ07 pl. ezen a forumon az inicializalashoz talalsz peldat: Bővebben: Link Adatlap: HM17CM4096
Sziasztok.
Bedobozoltam a mikrofon előfokot.Képek Nagyon jó ez a szimmetrikus megoldású cucc, egyáltalán semmi zaja és nem gerjedékeny az átvitele is tökéletes meg vagyok vele elégedve.
Nagyon tetszetős lett a munkád, de meg kell jegyezzem hogy az alkoholos filc rendesen el tudja rontani az összhangot...
![]() De tényleg remek lett, remélem szépen is szól! Az előlap ötletes és nem bonyolítottad túl! -szerencsére- Gratula!
Köszi,csak élesztéskor használok filcet aztán lemosom higítóval egyébként inkább hanyagolom a feliratokat mert azt nem tudok itthon normális minőségűt csinálni.
Nagyon szép munka!
![]()
A mély:HA22-599
Közép:HA15-618 Magas:MNC Dome 33522 A hangszórók áraikhoz képest kellemes meglepetést okoztak,nagyon szépen szólnak,már alacsony hangerőn is igen részletes a hangzása van. A magast később lehet hogy lecserélem egy komolyabbra,de a többivel meg vagyok elégedve. ![]() Az régi kép, de igazad van ![]() Mostanában már nem csinálok 9 fokos "letöréseket", sőt, kerek nyáknál, ha lehet a "körkörös" vezetősávokat készítek.
Nagyon jól néz ki! A szomszédok tudják már, hogy kész van?
Sziasztok!
Egész jól alakul a projektem, így bátorkodok itt is bemutatni ![]() Nem kisebb dologra vállalkoztam, mint egy egész intelligens robot építésére. A robot számítógépe egy jól megbuherált wifi access point (Linksys WRT54-gl). Kerültek rá port kivezetések és egy 2GB-os SD kártya "olvasó" is. 1-1 szervó hajtja a kerekeit, 2 pedig a nyakát mozgatja jobbra-balra, illetve fel-le. A "szeme" kettő MaxSonar ultrahangos távolságérzékelő szenzor. A mikrovezérélő, ami hidat képez mindezek között egy SSC-32. A teste most még csak technic legóból lett megépítve. Szerencsére ebben még lengéscsillapító is van, igy egész komoly futóművel tudtam felszerelni ![]() Később majd lehet valami lánctalpas RC autó alapjaira szerelem... Egyenlőre saját akksija nincs, így szegény pórázon van még, de következő lépés a saját telep lesz, csak még ki kell választani egy megfelelőt... A routerre OpenWRT Linuxot telepítettem, amire aztán bármit lehet telepíteni a 2GB SD-nek köszönhetően. A robot programját C nyelven írom, ez minden igényt kielégít. Jelenleg egy rakat függvényt már írtam a vezérléshez, szenzorokhoz, ezekből össze is dobtam egy távvezérlést. A routeren futó http szervernek hála, bárhonnét el lehet érni a robotot ahol net van, pl egy iPhone-ról is, ami remek kis távirányító! No de, hogy lássátok is, itt egy kis videó a távirányításról. Most jöhet majd az önjárás kód megírása. És még sok jövőbeli terv van vele: Plusz szenzorok: hőmérséklet, fény, akku töltésfok.. Világítás, és persze jobb karosszéria ![]()
Asztamindenit :eek2: Hihetetlen, nagyon dúrva
![]() Hát sok sikert még a továbbiakbam. ![]()
Köszönöm!
![]() Igaz nem sokat fényképeztem a készítési folyamatot, de nagyjából sikerült megörökíteni. Aki kíváncsi az itt láthat néhány képet.
Nekem tetszik bár a vezérlés bluetooth al lehet h jobb lett volna... szerintm.
![]()
A WRT54GL az egyik legjobb router, nem véletlenül sikerült ilyen jól!
![]() Nagyon remek és valóban munkaigényes projekt! Gratulálok!
Sziasztok.
Elkészültem egy rendkívül egyszerű hasznos kis cuccal. Annak okán álltam neki, hogy a légszerelt prototípus az asztal mögött megadta magát, és úgy éreztem megérdemelné a dolog hogy kultúráltan oldjam meg. Hát így sikerült ![]() (Amúgy ez egy földhurokmentesítő, ha valakinek kábeltv miatt van földhurok a hangrendszerében, annak ez a megfejtés ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |