Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   60 / 174
(#) Topi válasza Pulyka hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Mert szombat hivatalos munkanap lenne!
(#) Pulyka válasza Topi hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Az lehet!

Sajna ez nekem eszembe sem jutott, és nem is tudhattam volna róla, mivel egyenlőre munkanélküli vagyok.

Bocsi

UI: Egyébként milyen lesz az új átvevőhely, ha nem titok?
(#) szkrep hozzászólása Dec 11, 2010 /

1 tengelyes giroszkóp IC-t be tudnátok szerezni? Konkrét típust nem néztem ki, a digitális kimenet előny lenne. Itthon 1 helyen találtam, de mihelyt ráforrasztják egy nyáklapra az ic-t ("breakout board"), megszorozzák az árát 10-el, ami nekem nem tetszik...
(#) pcroland hozzászólása Dec 11, 2010 /

Hello. Ha veszek egy smd tartó dobozt olyan fiolásat és 4000 smd alkatrészt az összesen kb. 19000ft,akkor nem kapok arra plusz kedvezményt(1000-2000ft)?80féle smd-t veszek mindegyikből 50db-ot akkor azt írhatom a megjegyzésbe,hogy mind a 80félét külön kis tasakba kapjam?nem kell ráírják mindegyikre a ohm -ot,mert az bunkóság lenne meg van időm kimérni,de lehet így kérni?
(#) pcroland válasza Topi hozzászólására (») Dec 11, 2010 /

Én egyszer csomagátvételkor szóltam nekik és módosították.Az volt hogy oda volt írva minden ferrit leírásához hogy mondjuk: 6mm*8mm*15mm(külső*belső*magasság)és mint ennél a példánál néhánynak a belső átmérője nagyobb volt a külsőnél
(#) Zozi85 hozzászólása Dec 13, 2010 /

Sziasztok!
Keresgéltem az oldalon, egy kivételével mindent meg is találtam amire szükségem lenne. 25 MHz -es kristályt fel tudnátok venni a listára? Amennyiben igen, körülbelül mennyi átfutási idővel kell számolni?
Köszönöm.
(#) lucky hozzászólása Dec 13, 2010 /

Boltosok!
Nézzetek az adatlapok után, mert nem bírom megnyitni ezen IC-hez tartozót.
A DIP-es változathoz tartozóval is ez a helyzet.

Köszönöm előre is!
(#) Pulyka válasza lucky hozzászólására (») Dec 13, 2010 /

Szia
Egy kis segítség:

Bővebben: Link

Üdv.Tomi
(#) lucky válasza Pulyka hozzászólására (») Dec 13, 2010 /

Ok rendben!
De ha már ott van az adatlap, akkor legyen is ott...
(#) Pulyka válasza lucky hozzászólására (») Dec 13, 2010 /

Szia.

Idézet:
„De ha már ott van az adatlap, akkor legyen is ott...”

Ez már nem tartozik az én hatáskörömbe, én csak kívülállóként segítettem, hogy megtudjad nézni a kiszemelt IC adatlapját, és utána dönts, hogy mik vele a további terveid...
(#) szkrep válasza szkrep hozzászólására (») Dec 14, 2010 /

Analóg kimenetű is megfelelne végülis. Például a gyorsulásmérőt anno egyéb helyekhez képest 1/4 áron szereztétek be, ezért örülnék, ha sikerülne ezt is.
(#) Ricsi89 hozzászólása Dec 16, 2010 /

Helló!
Most látom, hogy nagyon megerősödött a Forint az euróhoz képest. Majdnem annyi euróba kerül valami, mint amennyi forintba. Plusz a teljesítménycsöveknél majdnem mindnek ugyanannyi a bruttó ára, mint a nettó.
(#) Topi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Köszi az értesítést!

Úgy néz ki, a CIB árfolyam adatbázisa összerogyott egy kicsit, a rendszer pedig automatikusan átvette az árfolyamot.
Bízzunk benne, reggeli nyitásra helyrejön.

Mellékelve az aktuális árfolyam... Most kellene a CIB-nél valutát váltani

Szerk: Konkrétan valami rendszer hibájuk miatt az árfolyamok USD-ben kerültek ki és nem HUF-ban.
(#) lucky válasza Pulyka hozzászólására (») Dec 18, 2010 /

Köszönöm a kedvességed.
A hozzászólás pont azoknak szólt, akik illetékesek.
(#) pcroland hozzászólása Dec 19, 2010 /

Hello! Csak azt szeretném mondani(írni),hogy a ->csatlakozók->usb,fire wire-ön belül van két különböző USBB-M5-SMD -ös termék,de nem ugyan az a kép.Szerintem két külön gyártótól van és ezért van mindkettő.De a pdf-et kilehetne mindkettőhöz tenni.
(#) pcroland válasza pcroland hozzászólására (») Dec 19, 2010 /

És ha beírom a nevét a keresőbe csak az egyiket adja ki(és a hozzászólásomban sem adta ki: USBB-M5-SMD )
(#) BarnaPili hozzászólása Dec 19, 2010 /

Sziasztok!

A 850 Ft-os kiszállítási költség csak belföldön érvényes,vagy határmenti szlovákiai faluba is kikerül ennyiért a rendelés?Ha nem érvényes,akkor egy árat kérnék a szállításra.Pest olyan 90 km.
Köszönettel.
B.István
(#) Braf hozzászólása Dec 21, 2010 /

Üdv!

4 pólusú 2,5mm es jack dugót be tudnátok szerezni? Ilyenre gondoltam.
(#) marksman hozzászólása Dec 22, 2010 /

Termék Egységár Menny. Összesen Feldolgozott Csomagolható
Igen
Visszaig. vár
Igen

Az mit jelent hogy Visszaig. vár ?
már napok óta azt írja.
(#) szamóca válasza marksman hozzászólására (») Dec 22, 2010 /

Visszaigazolásra vár.
(#) marksman válasza marksman hozzászólására (») Dec 22, 2010 /

Az Igen meg a Visszaig. vár a csomagolható alatt van csak nem sikerült úgy írni.
(#) marksman válasza marksman hozzászólására (») Dec 22, 2010 /

Mit jelent akkor az hogy Csomagolható meg hogy Visszaig. vár ?
(#) spepe hozzászólása Dec 22, 2010 /

Hello!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy esetleg lehetséges-e, hogy a közeljövőben be tudtok szerezni egy pár 0,01 µF-os (10000 pF) kondit?

Tudom, hogy elég picik de szeretnénk összerakni egy régi Arbiter Fuzz Face-t és abba kéne.

Köszi előre is!
(#) sprofan válasza spepe hozzászólására (») Dec 22, 2010 /

Úgy érted, 10nF? Bővebben: Link
0.01µF = 10nF
(#) spepe válasza sprofan hozzászólására (») Dec 22, 2010 /

Bővebben: Link

Ezt, hogy nem vettem észre?:

Áhh már olyan ideges voltam, hogy nem találtam ilyet, már csak ez az egy alkatrész hiányzott, hogy elfelejtettem, hogy valóban így van.

Elnézést kérek és köszönöm! Legközelebb jobban körülnézek!
(#) jenebala hozzászólása Dec 22, 2010 /

Érdeklödni szeretnék hogy ebböl müszerdobozból Bővebben: Link tudnátok nagyobbat szerezni? Mert látom, hogy fényképen van nagyobb méret. Köszönöm!
(#) elswanko hozzászólása Dec 24, 2010 /

Üdv!
RF600E, és RF600D nevű IC-ket keresek, itt találtam őket: http://amplifierlab.com/fm-remote-encoderdecoder-circuit/2010/06/09
Be tudnátok szerezni belőle?

Köszönöm!
(#) vikipapa hozzászólása Dec 24, 2010 /

Helló mindenkinek. Láttam megújult a hestore.hu Kosár importálás megszűnt, vagy csak én nem találom?
(#) hadnagyakos válasza vikipapa hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Nálam most teljesen tönkre van a HE Store oldala.

hestore.png

(#) vikipapa válasza hadnagyakos hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Nekem behozza rendesen.
Következő: »»   60 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem