Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
nálunk aki most busszal közlekedik az nem fog kellemesen utazni
Mert nincs SHIFT-je, meg írásjelei. :eplus2:
Heh...De gonosz itt valaki. :zavart1:
köbzoli szokott ilyenkor beszúrni egy shiftes képet. Szerk:Most olvasom a téma címénél:"Három...".Erről eszembe jut egy vicc,biztosan ismeritek:Lekiáltanak a gépterembe:-Mennyi? -Harmic! -Harminc mi? -Mi mennyi? [OFF]De ez már OFF :hide:
Papírboltban régebben volt olyan bélyegző, amit te rakhattál össze kis gumi betűkből. Az nem jó? Vagy már nincs is olyan?
Elvétve lehet még olyat kapni.Amúgy meg régebben én krumpliból faragtam.
Na az érdekes lehetett. Mi az orvos pecsétjét akartuk hamisítani, hogy lehessen igazolást "csinálni" az ellenőrzőbe.
És mivel próbálkoztatok?Manapság mondjuk már van fénymásoló...
Csak addig jutottak el az "okosok", hogy csinálni kell egy bélyegzőt... Cnc-vel képzelték el a dolgot. Én viszont réz lemezből, maratással csináltam volna.
Mindig csak az a fránya evés.... :yes: Hol is láttam a szomszéd dagadt macskáját...
Nálunk láttad a dagadt macskát vagyis macskákat
.
Délelőtt azon gondolkodtam mit kellene össze forrasztani.
Azután jött az isteni szikra, bementem a henteshez vettem egy nagy csülköt,bőrt, három körmöt, raktam bele zöldséget, borsot, sok fokhagymát, hagymát, sót és négy óra múlva elkészült a tíz tányér kocsonya. Borzalmas látvány. Nem is mertem lefényképezni.
Az adatlapja szerint 4 órája itt volt.
Ha lemernéd, biztosan nem merném megnézni. :yes:
Skype-on általában kint szokott lenni. Nézd meg ott is...
De ha békát nem raktál bele akkor nem fain, mert akkor nem pislog mint a miskolci kocsonya.... :hide:
Ha akartok egy jó vígjátékot nézni, az glesztájger szfrí tuti lett.
Csak óvatosan,a béka már védett! :nezze:
Nem merem. Rá sem merek nézni holnap reggelig mert nem tudnám megállni, hogy ne egyek két tányérral.
A vízóraaknában kell keresni ilyenkor.
Akkor csukott szemmel kell fotózni és úgy is nézzük meg.
Teljesen szabálytalan mert így akkor nem média képes. :yes: Nem lehet videozni....
Csak egy képet, nagyon szeretem a étcsokit. A csomagolást egy darabig gyűjtöm aztán ha nem férek tőle akkor kipakolom a fiókból. Ez ma volt.
Hűha! Én is imádom az ét csokit! A tejcsokit meg nem szeretem... tiszta édes Jut eszembe. .a karácsonyfa alatt ott van 2 tábla étcsoki
Én csak a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a sima csokoládét, az étcsokoládét, a tejcsokoládét, a töltött csokoládét, a mogyorós csokoládét, ......
|
Bejelentkezés
Hirdetés |