Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért talán a család beleszólhat. Legalábbis én igyekszem.
Tudna valaki segíteni egy kis VB programmal? Soros porton becsorgó adatokból kéne egy diagramot kreálni. Részleteket priviben. Ez egy mérés adatgyűjtő kiértékelő része lenne, csak én nem akarom a VB-t is megtanulni...
Írtam PM-t.
szerk.: hogy a többiek is lássák, sajnos nincs VB alá COM portos komponensem.
Haver adta.. Nyáron kapták a villámot.. Kapcsolta volna be tegnap.. nem megy
Tudnál is segíteni? Adatbillegtetésileg? Jó lenne ha bebillegnéneg/beballagnának az adatok és kibillegne egy grafikon.
Biztosan villám volt? Vagy csak sejtésetek szerint volt az? Fotó készült?
Biztos az volt! Ugyanis vitte az alaplapját, hálókártyáját és a TV jét. Sztárfotó sajna nem.. De a szomszédukba csapott be, ott pedig a villanyóra kiugrott a falból...
Hello! Mivel ezt a témát sokan látogatják és apróhirdetést nem tudok feladni gondoltam szólok,hogy bárkinek Örs Vezér téren odaadom ingyen a sose használt hőlégfúvóm.Ha kell valakinek írjon PM-ben.
Ja, így már értem. Hát akkor teljesen biztos.
És sikerült vele kezdenetek valamit? Vagy kakukk az összes gépnek?
"villanyóra kiugrott a falból" Ilyet már láttam én is. Az akkori barátnőmék házába vágott be a villám. A villanyóra a csukott faszekrényen keresztül 15-20 méter repült. A falidualjak kiolvadtak a helyükről. Egy 100W-os izzó úgy szétdurrant , hogy 1 méteres korom volt a plafonon.
Valamint az akkori kábeltévére kötött tv-k mind meghaltak.
Nálunk is volt, olyan villám amely pont a villanyóra mellé csapott be.Igaz nem repült ki a villanyóra, de tönkrement.Nem volt áram a házban amíg ki nem cserélték.A házban bedugott összes hálózati adapterben a trafó "kiégett", tönkrement.Nálunk biztosan villám volt.2007 augusztusában történt.
A PC ben alaplap és hálókártya csere.. megy! A TV-t szerelő javította. A DVD lejátszó tápjában a vezérlő IC mukkant meg! De a méh telepről hoztam egy ugyan olyan IC-s DVD lejátszó tápot.. IC csere és megy.. Már egy filmet meg is néztünk rajta
Sajnos ilyen ez a villám :no: De nekünk itt van kb 100-150m-re a vasút.. Szerintem oda hamarabb becsap
Hali!
Nem tudja valaki, hogyan lehet a Pioneer CDJ1000 MK3-on az autocue-t ki/be kapcsolni?
Holnap részleges Napfogyatkozás!!
Van valakinek tapasztalata sony ericsson w200i-vel kapcsolatban? Bocsi, hogy ennyit írok. :hide:
Volt ilyen telefonom is, nem kevés ideig, ird le mit szeretnél pontosan, hátha tudok segiteni!
Müszi
Miért nem veszel egy újat? Én vagy Nokia E52-t vagy Nokia E55-t vagy Nokia E75-t szeretnék venni.. Aztán végre leváltom a Samsung E5230-at! De jó is lenne már
Arra lennék kíváncsi, mennyire strapabíró, gondolom a joystick-ja nem bírja sokáig, de ez a SE-nál már megszokott hiba. És bár a kamerája sima VGA, mégis kb milyen minőségű képet/videót készít (mondjuk a k300i-hez képest).
szerk.: zol15: ha kifizeted, akkor oké, egyébként érintőképernyőst akkor se vennék, ha lenne rá pénzem, szerintem még nem kiforrott dolog, eddig mindnek amit láttam, elég sok a reagálási ideje, tehát ha lehúzok pl egy csúszkát a képernyőn, kissé késve gördül le a képernyő.
Én igen!
Anyum 3éve használja sima VGA kamerája van nem valami jó de megteszi. A Sonnyi Ericsson az bírja nekem egy W610I van 2sz volt megfürdetve kádba véletlenül és semmi baja sincs. De mondjuk egy Nokia N97 mini jobb lenne.
Jah hogy nincs meg a háttér.. :hide: Bocsi! Én is akkor voltam állat mikor megvettem ezt a.... Sebaj.. Veszek másikat ballagáskor! 60k
60 ezer Ft-ot kiadni mobiltelefonra szerintem pénzkidobás. Hacsak nem milliomos az illető.
Én 35k-ért vettem egy éve olyan telefont, ami akkoriban 55-60k körül mozgott.
A joystick tényleg nem az igazi, de a képekkel én abszolut megvoltam elégedve, a videó az sajnos amilyen
Sziasztok!
Ennek a nagyon ismerős zeneszámnak nem tudjátok véletlen a címét? Már égen földön keresem... Köszönöm: Müszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |