Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1500 / 3610
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Azért talán a család beleszólhat. Legalábbis én igyekszem.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Rendben, befejeztem.
(#) vicsys hozzászólása Jan 2, 2011 /

Tudna valaki segíteni egy kis VB programmal? Soros porton becsorgó adatokból kéne egy diagramot kreálni. Részleteket priviben. Ez egy mérés adatgyűjtő kiértékelő része lenne, csak én nem akarom a VB-t is megtanulni...
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Írtam PM-t.
szerk.: hogy a többiek is lássák, sajnos nincs VB alá COM portos komponensem.
(#) zoly15 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Haver adta.. Nyáron kapták a villámot.. Kapcsolta volna be tegnap.. nem megy
(#) vicsys válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Tudnál is segíteni? Adatbillegtetésileg? Jó lenne ha bebillegnéneg/beballagnának az adatok és kibillegne egy grafikon.
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Biztosan villám volt? Vagy csak sejtésetek szerint volt az? Fotó készült?
(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Itt van.

Villam.jpg

(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Biztos az volt! Ugyanis vitte az alaplapját, hálókártyáját és a TV jét. Sztárfotó sajna nem.. De a szomszédukba csapott be, ott pedig a villanyóra kiugrott a falból...
(#) pcroland hozzászólása Jan 2, 2011 /

Hello! Mivel ezt a témát sokan látogatják és apróhirdetést nem tudok feladni gondoltam szólok,hogy bárkinek Örs Vezér téren odaadom ingyen a sose használt hőlégfúvóm.Ha kell valakinek írjon PM-ben.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Nem ő volt?
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Ja, így már értem. Hát akkor teljesen biztos.

És sikerült vele kezdenetek valamit? Vagy kakukk az összes gépnek?
(#) mineral válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

"villanyóra kiugrott a falból" Ilyet már láttam én is. Az akkori barátnőmék házába vágott be a villám. A villanyóra a csukott faszekrényen keresztül 15-20 méter repült. A falidualjak kiolvadtak a helyükről. Egy 100W-os izzó úgy szétdurrant , hogy 1 méteres korom volt a plafonon.
Valamint az akkori kábeltévére kötött tv-k mind meghaltak.
(#) sany hozzászólása Jan 3, 2011 /

Nálunk is volt, olyan villám amely pont a villanyóra mellé csapott be.Igaz nem repült ki a villanyóra, de tönkrement.Nem volt áram a házban amíg ki nem cserélték.A házban bedugott összes hálózati adapterben a trafó "kiégett", tönkrement.Nálunk biztosan villám volt.2007 augusztusában történt.
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

A PC ben alaplap és hálókártya csere.. megy! A TV-t szerelő javította. A DVD lejátszó tápjában a vezérlő IC mukkant meg! De a méh telepről hoztam egy ugyan olyan IC-s DVD lejátszó tápot.. IC csere és megy.. Már egy filmet meg is néztünk rajta
(#) zoly15 válasza mineral hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Sajnos ilyen ez a villám :no: De nekünk itt van kb 100-150m-re a vasút.. Szerintem oda hamarabb becsap
(#) zenetom hozzászólása Jan 3, 2011 /

Hali!
Nem tudja valaki, hogyan lehet a Pioneer CDJ1000 MK3-on az autocue-t ki/be kapcsolni?

Holnap részleges Napfogyatkozás!!

Van valakinek tapasztalata sony ericsson w200i-vel kapcsolatban? Bocsi, hogy ennyit írok. :hide:
(#) Müszi válasza zenetom hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Volt ilyen telefonom is, nem kevés ideig, ird le mit szeretnél pontosan, hátha tudok segiteni!

Müszi
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Miért nem veszel egy újat? Én vagy Nokia E52-t vagy Nokia E55-t vagy Nokia E75-t szeretnék venni.. Aztán végre leváltom a Samsung E5230-at! De jó is lenne már
(#) zenetom válasza Müszi hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Arra lennék kíváncsi, mennyire strapabíró, gondolom a joystick-ja nem bírja sokáig, de ez a SE-nál már megszokott hiba. És bár a kamerája sima VGA, mégis kb milyen minőségű képet/videót készít (mondjuk a k300i-hez képest).
szerk.: zol15: ha kifizeted, akkor oké, egyébként érintőképernyőst akkor se vennék, ha lenne rá pénzem, szerintem még nem kiforrott dolog, eddig mindnek amit láttam, elég sok a reagálási ideje, tehát ha lehúzok pl egy csúszkát a képernyőn, kissé késve gördül le a képernyő.
(#) nikolatesla válasza zenetom hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Én igen!
Anyum 3éve használja sima VGA kamerája van nem valami jó de megteszi. A Sonnyi Ericsson az bírja nekem egy W610I van 2sz volt megfürdetve kádba véletlenül és semmi baja sincs.
De mondjuk egy Nokia N97 mini jobb lenne.

Jah hogy nincs meg a háttér.. :hide: Bocsi! Én is akkor voltam állat mikor megvettem ezt a.... Sebaj.. Veszek másikat ballagáskor! 60k
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

60 ezer Ft-ot kiadni mobiltelefonra szerintem pénzkidobás. Hacsak nem milliomos az illető.
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Én 35k-ért vettem egy éve olyan telefont, ami akkoriban 55-60k körül mozgott.

Valami értelmeset szeretnék..
(#) Müszi válasza zenetom hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

A joystick tényleg nem az igazi, de a képekkel én abszolut megvoltam elégedve, a videó az sajnos amilyen
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Jaaa, tehát vissza is beszéljen?
(#) Müszi hozzászólása Jan 3, 2011 /

Sziasztok!

Ennek a nagyon ismerős zeneszámnak nem tudjátok véletlen a címét? Már égen földön keresem...

Köszönöm: Müszi

Untitled1.mp3

Következő: »»   1500 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem