Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hali!
Ez szerintem a "Ámokfutók - Meghalok egy csókodért". Vagy amit simpi linkelt.
Simpi, Zenetom: köszönöm mindkettötöknek, ez az amit kerstem
Sziasztok. Ha már telefon... Az én tapasztalatom a következô: A symbianos vonalat célszerű elfelejteni, mert fejlôdés képtelen. Tavaly vettem egyet, kb. 10 év kihagyás után ( N79 ), ugyanazok a szoftveres hibák, fagyások jellemzik, mint anno a 7650-et. Ráadásul dög lassú. Elôtte windowsos telóm volt, ami ugyan sokat fejlôdött az évek során, de az egykezes kezelhetôsége még nem tökéletes. Az áráról nem is beszélve.
Úgy érzem, most találtam meg az igazit. A varázsszó: Android. Teljes internet integráció, kézre álló kezelôfelület, kapacitív, üzembiztos ( 800x480 ) érintôpanel stb. Ráadásul 38 pénz volt feltöltôs csomagban ( egy ezres ebbôl lebeszélhetô ).
Ja csak azt ne felejtsd el, hogy fél év múlva nem lesz rá semmilyen szoftverfrissítés. Mivel pár hónapja jelentették be a 2.3-as andoidot, de már jön tavasszal a 2.4-es vagy 3-as(még nem tudni a végleges nevét). És a gyártók meg nem fogják frissíteni a régebbi, 2.1-el rendelkezőket, mert nem fogja bírni a legtöbb hardver az új szoftver igényeit.
Nekem jelenleg egy Windows Mobile 6.5-össel frissitett HTC Wizard-om van. Teljesen elégedett vagyok vele, nem is szeretném lecserélni egy jódarabig.
Müszi
Nekem is Wm van, de nekem elég a 6.1-es is. Úgyis SPB felület van rajta, így sokkal újbarátabb. Pár hónapja úgyis eltörtem a ceruzát, azóta nem is használtam a telefont csak ujjal. Bár azelőtt se nagyon tettem másképp. Látom a te telefonodon is van kicsúsztatható qwerty bill, ami szerintem nagyon jó dolog, ezerszer gyorsabb megírni bármit, mint tapicskolással.
N79-re nulla frissítés jött ki, mondjuk két év alatt. Android nyílt forráskódú ( linux ) rendszer; egy hónap alatt 2.2 lett a készülék. Ez a telefon pár éves élettartamára bôven jó lesz... A két éves laptyopom se látott még vistát, win7-et, mégis hibátlanul teszi a dolgát.
Köszönöm a válaszodat! Erről a telefonról még sosem halottam! Érintőfelület.. Én az érintőképernyősökkel végeztem!
BUÉK mindenkinek. (Kicsit késve, de itt vagyok.)
Idézet: „Látom a te telefonodon is van kicsúsztatható qwerty bill, ami szerintem nagyon jó dolog, ezerszer gyorsabb megírni bármit, mint tapicskolással. ” Ez az egyik ok, hogy nem fogom jóideig lecserélni! Müszi
Most olvasom hogy részleges nap fogyatkozás lesz holnap Honlap úgyis gyakorlat van.. Majd megnézem hegesztőpajzsban Más: Majd meg őrülök! Ma zuhany kabinokat szereltünk. Amihez ugye bár szilikon tartozik, mint tömítés (a falnál stb). Azt pedig kézzel szokták elhúzni. Olyan sima lett tőle a kezem hogy egy papírt nem tudok megfogni Eddig is száraz volt a kezem, no de most...
Így van én is ezért nem válnék meg a telefonomtól. Eddig még nem igazán láttam hasonló kivitelű árban is megfelelő androidos telefont. Viszont nekem már majdnem megoldott az android, már csak 2-3 dolog nem működik. Ezen kívül tökéletesen fut rajta a 2.2-es. Pár hónap múlva ugyanez a telefon tökéletesen fog menni androiddal(remélem).
Más: Ti ha vennétek másik telefont a régi helyett, újat vagy használtat vennétek?
Én is azért próbálkoztam tavaly a Nokiával, mert meguntam a tapicskolást. Mostanra viszont kiforrottá, ténylegesen használhatóvá vált. A Nokiákat akkor sem javaslom, akkor inkább SE! Döntés elôtt menj be pár boltba, s olvass sokat a neten, hisz' nem fillérekrôl van szó.
Viszont az enyém kipurcant.
Ez érdekes hír számomra! Világ életemben nokiám volt! Ez ez egyetlen (és rossz választás) samsungom. Mit tudsz a nokiáról amitől nem jó? Nekem a SE nem jön be4 Ha az lenne az egyetlen telefon márka, akkor nem elnne telefonom!
SRQ... Irigyellek. Megint valami ritka jó cuccot kaphattál a sárkányfű árustól.
A samsungnak szerintem csak a b2100 telefonját szabad megvenni.nekem ilyen van, de ezzel követ lehet fejteni és vízálló, amit tudni kell neki, azt tudja, elég sokáig bírja az akksija is, rendes magamfajta "ipari" embernek találták ki.Azokat amit sipi kolega felsorolt teljes mértékig és hiánytalanul tudja.A hangja eléggé SRQ de a hát azzal csak csörögni kell neki.Semmi tapicska semmi csiribiri,nuku net, de vízálló .(próbáltam) Szerintem akinek ettől nagyobb tudású telefonra van szüksége annak már nem jelenthet gondot egy félmillás készülék megvétele.
Evvel anno én is szemezgettem!
Sajnálhatod hogy nem vettél.Már betonkeverőben is járt...csak a zsaluba kiöntött betonban gereblével kotorászva lett meg.Semmi baja.Azt hiszem az amerikai katonai szabványok szerint gyártották.Kár hogy az orosz katonai szabványoknak megfelelő telefon b30 as tégla méretű lenne. róla van szó
Szépen bánhatsz a telóval! Én azt hitem hogy ez a strapabíróság parasztvakítás!
Először én is kételkedtem benne, de amikor végignéztem egy-két tesztvideót, aztán már jobban hittem neki, aztán amióta használom, minden dolgozó emberkének ajánlom aki nem az irodában dolgozik.A keverőbe meg úgy került, hogy legfölül volt a puttony és nem jött ki belőle a sóder meg a cement és pont akkor esett ki abból a lukas zsebből, amikor az utolja csúszott ki a cuccnak...így hát a teló is a betonban landolt.
A Nokiával alapjában semmi bajom, csupán az operációs rendszerét, a Symbiant szapulom. Lassú és lefagyós. A rengeteg elérhetô alkalmazás jelentôs része elavult, az értelmesebbje pénzbe kerül. Nekem például fontos az MS Office állományok ( fôleg excel ) teljes körű kezelése, amit tíz év alatt sem sikerült még megoldaniuk.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |