Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Akkor úgy írom, hogy egy-két napra, használható pákája! Valóban nem figyeltem, jogos a dolog!
Megbeszéltük! Hálás köszönet érte! Természetesen sértetlenül kapod vissza!
Basszus lejárt a bérletem, mégsem börzézek, de rockersrác ha elolvastad az előbbi üzenetet, az még áll. Annyi hogy el kell jönnöd érte. Legalább a Blaha L. térig. (Ha nem olvastad volna az volt, hogy kb. keddig tudok kölcsönadni pákát, csak vigyázz rá.)
Valaki 8-án jön börzére Matyin és rajtam kívül?
Én lehet hogy megyek...
Mert akkor visszajön a fel nem használt jelölő szalag?
Ha sikerül előkeríteni, akkor igen!de lehet közel jövőben szükségem lesz rá, mert haveromnál kerti világítást fogunk csinálni, és ha hozzá járulsz, ahoz felhasználnám! :hide:
Használd
Közben azt nézem hogy butaság lenne az első hétvégén menni. Tehát oda nem is megyek, csak a nagyra...
Csatlakozom és én is a nagy börzére szavazom. Nem mellesleg most nyelvvizsgát is írok, úgy meg nehéz lenne.
A jan. 23, az vasárnap. Csak szólok Nektek...
Milyen nyelvből írsz? Milyen intézetnél?
Annak a cofos srácnak nem tudja valaki az elérhetőségét aki többek közt a nagy börzén ilyen régi fajta, saját készítésű, "bakelit" forgatógombokat árult a nagy teremben?
Nagyteremben szemben, jobbra hátul? Nem tudom, de arany áron árulja. Olyan tízszeres áron. Én a csirkefejes gombot (nem utángyártottat, hanem eredeti újat) 100Ft-ért veszem. Ő olyan 1000 körül ajánlotta az utángyártottat. De a sima rádiógombok is ilyen 900-1000 körül adja. Köbzolival is néztük egy éve, hogy milyen drágák.
Nem hátul, hanem egy sorral visszább volt az ajtóval szemben. Mindenféle régi cumók, műszerek is voltak nála.
Milyen a csirkefejes? Lefényképezed? Nem tudom hogyan nézhet ki.
Szerintem ilyesmire gondolt: Bővebben: Link
<= Ez nem egy szakadt szmájli.>
Jaaaa. így egész más. Egész absztrakt csirkefej
Csodálkoztál is, hogy miért egy börzén keresik és nem a hentesnél...
Srácok, adna valaki netes elérhetőséget a börzék időpontjához? Volt nekem de az "bedöglött".
Holnap lesz azt még tudom, megyek is. köszi.
Na várjunk csak, holnap milyen börze lesz? Ugye nem nagy börze?
Holnap az csak ,,év nyitó" börze lesz, természetesen Matyi is megjelenik, mert Matyi nélkül NINCS börze!
És tényleg!
Ez a felület volt meg nekem, talán ugyan innen, de az év vége felé már nem engedte magát megnyitni. Tuti hogy én bénáztam valamit. Mindegy, köszönöm, probléma elhárítva
Nem Te bénáztál, hanem Nekik volt egy kis víruskájuk vagy mi.
Na milyen volt a börze? Én most mentem volna ki először, de sajnos a vizsgáim és a lelkiismeretem közbeszólt, így majd a következőre megyek ki. Arra viszont biztosan. Szóval?
Szóval jó volt, én legtöbbször csak a társaság miatt járok ki!
Itt megleshető minden időpont!
Köszi!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |