Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1521 / 3607
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 15, 2011 /

Most hallok róla először
(#) tungsram válasza Action2K hozzászólására (») Jan 15, 2011 /

Mit vársz egy finoman fogalmazva is szellemileg alultáplálttól. Benne vagy már abban a korban amikor az ember nem veszi fel a kesztyűt. :violent: Az ilyenekbe pedig sajnos egyre többen vannak a cipömet nem törlöm.
(#) tungsram válasza vilmosd hozzászólására (») Jan 15, 2011 /

Rosszul fejezted ki magad: a föld nem buta hiszen abból élünk. :yes: Itt inkább bizonyos emberkéknél felcserélödött két testrész szerepe, ami a gondolkozást illeti csak még nem büdös.
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 15, 2011 /

Akkor feltétlenül nézd meg! :yes:
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Jan 15, 2011 /

Nem értem egy kis betű miatt figyelmeztetés jár ezért az ékes szólásért pár napos némítás? Mikor lehet kitiltani valakit?
(#) lui144 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 15, 2011 /

Köszönöm
De az ünnep előtti nap (jan. 14) este elkapott egy eszméletvesztéssel járó epilepsziás nagyroham. A szüleimnek nem kis pánikot okoztam.
(#) skero válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 15, 2011 /

Jogos a felvetésed.
(#) vicsys hozzászólása Jan 15, 2011 /

Köszönöm mindenkinek a jókívánságot! Titeket is, Isten éltessen sokáig! (Én még csak 0x2A éves vagyok)
tbence3!
Igen, ezek szerint téged ért a megtiszteltetés...
(#) djusee hozzászólása Jan 16, 2011 /

Hello.
Nemtudom hol tegyem fel a kérdésem, mivel nem elktroval kapcsolatos ezért itt érdeklödöm. Hogyan tudok keresni az oldalon a régebbi hozzászólásaimból? Tehát megoldhato e hogy rákeressek egy adott topicban az én hozzászólásaimra?
Köszi
(#) saraha válasza djusee hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Nyomd meg a kereső gombot! Jobbra fent. Majd ott van a keresendő kifejezés után egy kérdőjel.Na arra vidd rá a nyilacskádat és onnan már tudni fogod... Pedig én nem 4 éve regisztráltam...
(#) djusee válasza saraha hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Köszi.Lehet hogy 4 éve, de ha hiszed ha nem, fel sem tünt a kérdöjel. Tanultam valamit
(#) tungsram hozzászólása Jan 16, 2011 /

Isten éltesse 10 a harmadikon barátunkat alias Köbzolit születésnapja alkalmából. Zolikám az anódód izzon még sokáig anélkül, hogy elemittálnál.. :yes: Boldog születésnapot kíván: Tóni
(#) tungsram hozzászólása Jan 16, 2011 /

Ma vagyok regisztrálva 1500 napja, és az 1200 hozzászólásom. Még pogácsából is sok.. :yes:
(#) hapro hozzászólása Jan 16, 2011 /

Itt egy nagyon jó video, gyakorlatilag fényképek...New York-ról, nekem tetszik: Bővebben: Link
(#) lui144 válasza tungsram hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Nem rossz teljesítmény. Hajrá!
(#) Norberto válasza hapro hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Valóban hangulatos kis videó. Ott éjszaka is több autó mászkál a belvárosban, mint az itthoni fővárosban, nappal.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Aztán majd a globális felmelegedésnek is mi leszünk az oka, mint ahogy Bush nyilatkozta, hogy a világgazdasági válság okozója Kelet-Európa, közelebbről: Románia, Magyarország és Ukrajna. A minden bizonnyal szürkeállomány nélküli amerikaiak készséggel el is hiszik (hitték) neki.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Persze náluk nem számít, hogy 10000ccm-es autóval járnak még a wc-re is, itt meg az emberek többségének még autó sincs, meg tiltják a régebbi autókat lassan mindenhonnan, euró 38-as szabványú autók közlekedhetnek csak. Ott persze az 50 éves V10-es motorú, 6000ccm-es 100Le-s autók is vígan szaladgálhatnak.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Láttam egy fényképet Amerikából, és kapaszkodjatok meg: NEM volt normális járda (csak egy vékonyka sáv), mert mindenki autóval jár.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Na ez mivolt? Az előbb azt írta ki minden hsz-re, hogy a hozzászólás eltávolításra került. Szép piros szöveg volt. meg is lepődtem, hogy mi történt itt, miért lettek eltávolítva.
Amerikában alapdolog, hogy a dolgozó embernek legalább egy autója legyen.
(#) MaTe193 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Nálam is kihozta ezt.Mármint a hsz. eltávolítva. Amúgy belenézel egy amerikai filmbe,apunak,anyunak külön kocsi.
(#) vilmosd válasza MaTe193 hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Idézet:
„Amúgy belenézel egy amerikai filmbe,apunak,anyunak külön kocsi.”
Bocs de ez nem film, ez valosag. Sot meg a gyerekeknek is
(#) DuMatyi válasza vilmosd hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Az hagyján, még a kutyának-macskának-hörcsögnek is.
(#) vilmosd válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Idézet:
„V10-es motorú, 6000ccm-es 100Le-s autók is vígan szaladgálhatnak.”
Bocs de ezek mar nem 100 loerosek, hanem 250, 350 LE. Nagyon jo az ilyet vezetni. Egy kis 8-10 % lejton felefele nem kell allandoan visszakapcsolgatnod. Viszont ezek a motorok nem 5 evre keszulnek. 15-20 ev utan is csak az olaj-, szuro- es gyertyacserere szorulnak. Nem fustol, nem kopkod, csak teszi a dolgat.
(#) szamóca hozzászólása Jan 16, 2011 /

Itt is tűntek már fel ilyen ijesztgetős linkek.
Miheztartás végett. :yes:
(#) zolika60 válasza vilmosd hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Lejtőn lefelé dombra felfelé. :yes:
(#) vilmosd válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Lejto az lejto, de nem mindegy melik vegen vagy
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Szerencsétlen fogyatékost ilyenekkel sokkolni szerintem disznóság.
(#) zolika60 válasza vilmosd hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

A lejtő mindig lefelé van. Azért nincs rajta megállás.
(#) vilmosd válasza szamóca hozzászólására (») Jan 16, 2011 /

Fake vidio! Ha ekkora erovel belecsapsz legfeljebb betorik az eleje es felborul (szerintem). De ez meg se moccant szinte es a masikoldalon kijott a dagadt keze. Persze ha papir volt a monitor kereteben
Következő: »»   1521 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem