Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Cső!
Elmondanád, hogy lehet elérni ezt az adatlapot, ha esetleg még mást is keresnék? Köszönöm! A netikett szerint a csupa nagybetűs írás= kiabálás. Kéretik mellőzni! Átírtam. Moderator
www.alldatasheet.com -ról lehet szedni adatlapot.
Köszönöm!Ezután talán nem zaklatlak hülye kérdésekkel!
![]()
Sziasztok szeretnék segitséget kérni. Van egy PHILIPS univerzális távirányitom, csak nincs kézikönyve. Ha valakinek megvan, nagyon hálás lennék érte. A tipusa: PHILIPS universal SBC RU 520.
Elöre is köszönöm a segitséget.
Ismered a google-t?
Csak beírod az általad megadott kulcsszavakat és megnézed, hogy mit talált: http://www.p4c.philips.com/files/s/sbcru520_88/sbcru520_88_dfu_fra.pdf Itt is sok leírást megtalálhatsz: http://www.eserviceinfo.com/
Köszönöm a segitségst
![]() ![]() ![]()
szuksegem lenne egy 7LO55 szkopcso kapcsolasi rajzara. es termeszetesen a racs ,fokalizalo ,es gyorsito feszultsegek ertekei. koszi.
Bekötési rajz már van.... http://radiolamp.hut2.ru/sprav/elt/7lo55.html
Nem volt egyszerű... de megtaláltam!
![]() Csak oroszul kell megtanulni/ szótárat kell találni,de itt mindene benne van
szevasztok:sajnos hozzám került egy autorádioból egy fet ami biz40-es,és rossz,errQl a fetrQl szeretnék imformáciot,s lábbekötésirajzot kérni töletek,ugyanis a neten sem találtam adatot róla.elöre is köszi a segitségeteket lali
![]()
hi!
a tokozását nem írtad. meg,hogy honnan szedted ki, aztán meglehetne próbálni v-mást keresni helyette
szevasz:plasztik tokos,to92,de belefér a to220-as is álitólag,cd-s aurádió,holnapra megtudom a tipusát is,egyébként olvasom a másik levelet is, nem buz,hanem biz40,vagy találtam blz40 power n-es mosfet,a fet átvan égve tehát nem tudok róla semmit, köszi lali
Idézet: című téma ide áthelyezve! „biz40-es fet keresése”
szevasz:sikerült-e kapcsolási rajzot találni, ha nem irj, s küldök üdv:lali
Hajnal óta keresem a LM350m SMD IC bekötését, persze sehol se lelem a neten.
Esetleg valakinek megvan? Örömet okozna ha megosztaná velem.
Szia !
A TO-220 kiosztása 1.adj 2.Vout 3.Vin Az SMD kiosztás sem szokott eltérni. Üdv!
Kössz PCB, de van egy kis gond! Ez egy 8 lábu állat.
![]()
Akkor az valami mutáns
![]()
Pedig ez valami létező IC (lásd: melléklet), akkutöltő berendezésben van. A Nat.Semi. gyártja, de csak annyit találtam róla, hogy van ilyen.
Még az oldalon lévő katalógusban is van
![]() Bővebben: Link Szerk: Más tokozást (nem TO-3 és TO-220-ast kérésre csinálnak. Gondolom ez is olyan, elég sok hasonló alkatrésze van a NS-nak.)
Kössz Topi, rendes vagy...csak még azt szeretném kérdezni, hogy a 3 lábat hogyan osszam el 8 felé???
![]()
Szia !
Ok, értem már a dolgot, ez szerintem két LM350 lesz egy tokban. De, írtam a Sierra -nak, hogy küldjék el az adatlapot. Ha vársz egy kicsit és szerencséd is lesz, akkor megküldik az adatlapot még ma. Üdv!
![]() ![]() Kettő egy tokban??? ebből még 1 db. 3 Amperest se nézek ki. (persze attól még lehet)
Szia !
Én sem tudom, csak találgattam, ha elküldik, minden kiderül ![]() Üdv!
Sziasztok !
Szuksegem lenne egy C1937-01 adatlapra.Egy ora kereses utan nem talaltam a neten. Tudna segiteni valaki? Koszonom. UI: Az ilyen ritkasagokat erdemes lenne felrakni a hobbielektronika katalogusaba.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |