Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Nyomj rá a keresésre, és ott a lista elején lesznek az akciós dolgok ilyen sárgás-barnás valamivel kiemelve, utánuk viszont sorrendben felül a legújabb cuccok.
Üdv.
A CK-1030 = DS2 (Rend. szám: 10022000) kapcsoló leírásában az szerepel hogy 1 áramkörös, 12 állású. Lehet hogy elírás? Nekem úgy tünik 2 áramkörös, 6 állású. (mert ilyenre lenne szükségem)
Üdv!
Bővebben: Link Ha minden igaz, ez közös anódos, illetve belülről multiplexelt... Ebből be tudtok szerezni zöldet is?
A lezárult megrendeléseknél nem lehetnének linkek az alkatrésznevek? Amíg nincs lezárva, azok, de aztán nem.
Nem tudom, hogy miért nem azok, ha valami fontos oka van, akkor nem szóltam.
Úgy tűnik, ez a kérdésen megválaszolódott...
Kezdenek szépek lenni az árak! ![]()
Sziasztok! Éedeklődnék ,hogy lehet átutalással fizetni? Leadtam a rendelésem. Most a hestore számlájára át kell utalnom a pénzt? Tudni fogják ,hogy ki küldte a pénzt? Bocsánat de ilyent még nem csináltam. Rendeléseimnél azt írja :Álapot : Várakozik
A rendelés leadásakor szépen sorban végig vezet a rendszer a lépéseken. Pl: cím, számla, postázási mód, fizetési mód. Itt tudod kiválasztani, hogy utánvét, vagy bankkártyás fizetés.
Van még az utalásos módszer is, gondolom le volt írva, hogy mit kell a közleménybe írni, csak nem nézte. Majd Topi megmondja, de szerintem az ottani felhasználóneve kell a közleménybe. Ez alapján be tudják azonosítani az utalást.
Szerk.: Gyik-ban meg is találtam: Idézet: „A gyorsabb ügyintézés érdekében a közlemény/megjegyzés rovatban kérjük a Rendelés azonosító számot (pl: H08/12/5335) feltüntetni.”
A visszaigazoló levélben mint egy proforma számla, megtalálod az utaláskor megadandó adatokat.
Ki a kedvezményezett, mi az összeg, mit kell írni a közleményhez. A vissza igazoló leveledben van, a lista alatt!
Szép jó estét! Rendesen kitöltöttem mindent.Rendelésazonosító számot (átutalás megjegyzése) ,kedvezményezettet. A pénz át lett utalva ,de állapotnak azt írják a hestore -nál a rendeléseimre kattintva ,hogy nem kifizetett rendelés. Miért?
Gondolom még nem kapták meg a pénzt, és ezért van még ez az állapot.
Az még simán belefér. Lehet, hogy több nap kell, mire feldolgozzák az utalást. És ez nem a Hestore-on múlik, hanem a bankon is, hogy mennyi idő, amíg elintézik az utalást.
Igazad volt! Most már azt írja szállítás alatt. Köszönöm!
Üdv:
1m-es USB A-Micro USB kábel várható mostanában? Mint a mellékletben található kellene, 3db. üdv:atiotezer
Ez az adó Bővebben: Link használható ezzel a vevővel? Bővebben: Link Nincs ugyan ilyen kivitelben távirányító hozzá, ha már a vevő 4 csatornás?
Sziasztok ENNEK a műszernek a méretéről lehet tudni valamit köszike esetleg ha meg tudnátok mérni és egy nagyobb fotot róla
kösssz
Nekem is kellene NSR-06 USB-soros átalakítóhoz.
ÜDV!
Modell távirányító IC párokat(4-5 csatorna) nem árultok? Pl. PT8A977_978, XT28 és párja, HT12E es párja stb. Kösz a választ!
Hali !
Ez a tranyó NPN, nálatok meg pnp-ként szerepel !! Bővebben: Link És van rá egy utalás, hogy ez lenne a 64-es komplementere !
És a 2SA1306-nak is jó volna, ha lenne párja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |