Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Van ötletetek ilyen kapcsolásra ami a hangomat gouauld hangá varázsolja? Köszi
Audacity ingyenesen letölthető szoftver. Ha érdekel, hogy ebben hogyan lehet ezt megcsinálni, szívesen segítek. Hardware van, azt hiszem a conrad-nál kit formájában. De ez a szoft lényegesen jobb annál.
Köszi szépen. Utána nézek, bár kétségkívül jobb lenne hordozható kivitelben.
Világitó kontaktlencse is megoldott mára? Szegény rokonságom Simpi, ez rettenetes! Amúgy igazad van. Bár vitatéma, "Úgy válig goauldá ha elfoglal egy gazdatestet", stb.
Esetleg magyar nyelvű leirásról tudsz ehhez a hangszerkesztőhöz?
Bővebben: Link
Ezt találtam, hátha ez is megfelel. A benne lévő IC önmagában sajnos nem igazán beszerezhető. Bár az egységcsomag sem túl drága. még egy link
Amúgy ez a hangtorzitó elég egyszerűnek tünik.
Ugy vélem néhány száz forintból megoldható, főleg, hogy egy része megvan a fiókban, Nincs tippetek, mi lehet benne?, Mi lehet a kapcsolási rajza? Köszi
Innen nézve a picike 555, a nagyobbra viszont már nincsen tippem.
Kimoderálták a tesztemet. De legalább láttátok?
Köszi. Életlen a rajz, alig látni... De megpróbálom ma utánépíteni, hátha összejön farsangig...
Amit linkeltem, a pdf az teljesen éles, nagyítható bármeddig. Az teljesen tökéletesen olvasható minden része. Az első pdf a linken.
Köszi!
Ujabb gond: Az a HT3850 hol kaphatók? A neten nem nagyon nem találtam hírt róla. Most látom, a terv HT8950-es IC-t ír. Az viszont 2500 Ft. Ha mindenhol ennyi, egyszerübb mégis a Conradnal megvenni...
Idézet: „Audacity ingyenesen letölthető szoftver. Ha érdekel, hogy ebben hogyan lehet ezt megcsinálni, szívesen segítek. Hardware van, azt hiszem a conrad-nál kit formájában. De ez a szoft lényegesen jobb annál. Elfogadás megoldásnak ť” Letöltöttem de nekem úgy tűnik csak felvenni és torzitva visszajátszani képes. Vagy tévedek?
Megint kaptam egy felhivást értékelésre.
Ha senki se ad valami egyszerű elemekből épithető megoldást akkor bajban vagyok, mert Zoli-bácsi megoldása igényel egy 2500 Ft-os IC-t és 1000 Ft-ot megközelitő alkatrészt, ezek után való járást s sok munkát a megépítéshez mig a Conrádnál 3500 Ft-ért készen megkapnám... Lehetséges hogy ebben az esetben jobban megéri készen megvenni mint megépíteni? Esetleg egy 300 Ft-os mikrokontoller megfelelő programmal nem képes erre?
Zoli_bácsi, hogy lehet megcsinálni Audacityben??
Köszi a választ.
Szia!
Itt egy link: Bővebben: Link
Sziasztok!
A barátaimat szeretném meglepni. Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a Csillagkapu sorozatot. Abban van egy úgynevezett hírnök bogár. Az ismerőseimnek vannak ilyen bogarai, és egy földdel és mulccsal megtöltött kis akváriumba szokták rakni. Meg szeretném lepni, hogy a bogaraknak legyen hangjuk is, és esetleg valahogy jó lenne a földet, vagy a mulcsot rezegtetni is kicsit. Nem a bogarakra külön szeretném megoldani, hanem elég ha az akváriumban a földben el van rejtve az egész. Így amikor valaki a ki megnézi az akváriumban őket (mikor kiállításra viszik), akkor jó lenne ha még valóságszerűbb lenne a dolog. (Lehetne akár azt is nézni, hogy valaki közelít -e az akváriumhoz...) Ritkán építek dolgokat, nem ez a szakmám, de máskor is segítségetekkel meg tudtam mindent építeni. Egy kis segítség, hogy miről is lenne szó: - Ilyenek a bogarai az ismerősnek (csak az egyik tud mozogni) - a film 26 percétől lehet őket látni, illetve hallani az t a hangot ...e érni Tehát a dolog igazán jó célt szolgálna. Mindenki segítségét köszönöm. Zoltán |
Bejelentkezés
Hirdetés |