Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Egyetértek! A rövid cikk is több, mint a semmi. Ha pedig Topi egyszer a kék LCD mellé a DCF vevőt is beszerzi...
Tetszetős.
Robosztus szerkezet lesz, tetszik! :kalap:
Látod Zoli bácsi az ember mindig jobbat akar... én sem vagyok kivétel... . Nélkületek biztos nem sikerült volna.
Valóban nem így és ezt akartam de ez a zener-es dolog nem rémlik...
Hello!
Végre előállhatok én is valami újdonsággal. Elkészült WALL-e új BT modulja! Egy router antennát kapott. A panel árnyékolását tervezem még. Trombitalemezből hajtok rá dobozt. [OFF]Fotózni még mindig nem tudok.Itt megtekinthetitek a képeket.
Sziasztok!
Többet is tudhatna: a megmaradt lábakra egy LCD -t is fel lehetne tenni az idő kijelzésére...
A végén ez a robot a Marson köt ki!
Egyébként gratula!
hellosztok !
Bemutatom délutáni művemet! 4017 el vezérelt kis kütyü!
Szép munka A 4017-tel érdekes dolgokat lehet csinálni.
Most én is azzal tervezek egy kis kapcsolást
Hy!
Nekiálltam egy robotkarnak közösen a haverommal. Elkészült a könyökízület. Printeralkatrészből meg CD.s magnóból. Életemben először próbálkozok mechanikus szerkezet építésével. Az illesztés nagyon szépen sikerült kicsit se kotyog és jó masszív is lett. Havernak igen tetszett. Szerintetek milyen?
Hát látatlanból nem tudunk mit mondani, de biztos jó lesz ! Hajrá!
Júj de hülye vagyok a képek! Elnézést!
Nem rossz ! Sőt.. Szerintem kapjatok szét még sok magnót stb, és abból... :hehe:
Köszi! Ami a magnókat illeti... Lesz rájuk gondom meg a nyomtatókra is... :eplus2:
A kis környezetbarát! :hehe: Szép estét!
Csak majd ne lepődj meg, ha Sarah Connor kopogtat az ajtótokon
Sziasztok!
Elkészültek a VISATON tervek alapján a hangfalaim. Ha valakit érdekel, akkor a készülés menetéről is tudok képeket feltölteni
Szia!
Jól néz ki, de ha egy építő kritikát megengedsz: Ha a falemezek élét nem tudjuk eltüntetni, akkor a következőt szoktuk csinálni: A Te esetedben az alsó és felső elemet 90 fokkal elfordítva kellett volna beépíteni, és az előlapot ca. 1cm besüllyeszteni az oldallapokhoz képest. Így körben oldalt fut a szálirány ( nem mint most keresztben ) és a besüllyesztés miatt esztétikus is lesz. A másik megoldás, hogy az elő és hátlapot nem az oldalak közé, hanem azokra rá csavarozod, így nem elöl, hanem oldalt látszik a lemezek éle. Kicsit bonyolultan fogalmazok, de remélem érthető
Köszi Az elő és hátlapot utólag már én is így gondoltam, viszont a Visaton terveken így volt megrajzolva ahogy megépítettem. A fedlapok elfordításában igazad van, de mivel ez életem első hangfala, így első alkalommal mindenre nem gondolhatok) Meg nyers állapotban ezt nagyon nem is lehetett észrevenni, inkább csak festés és lakkozás után lett látható a szálirány probléma.
Az előlap besüllyeztés viszont nekem nem tetszene 1cm-vel besüllyesztve.
Ha nem tetszik, kis munkával tudsz rajta változtatni: Lehet kapni különböző fafajokból un. élfurnért. Ilyet vásárolsz, felragasztod az élekre, csiszol, fest és kész is.
De a sarkokban ne felejtse el 45°-ra vágni, mert úgy szebb.
Igen, de azt nem írtam, mert az már erősen szerszámgépfüggő.
Nem az oldallapokra gondoltam, hanem az élfóliára. Ahhoz meg csak egy szike kell.
Köszi az ötleteket, de könnyen meglehet, hogy maradnak a hangfalak így ahogy vannak
|
Bejelentkezés
Hirdetés |