Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
"Endüstriyel elektronik bölümü"
Bu, güzel iş gibi! ![]() ![]()
Idézet: ??? „Bu, güzel iş gibi!” ![]() ![]() ![]()
hali
szeretnék építeni egy kis kijelzőt a kocsiba amire egy egyszerű kis színes kamerát kötnék tolatókamera céljából esetleg tudsz nekem ebben segíteni hogy milyen kijelzőt szerezzek vagy van neked ilyened amit esetleg megvásárolhatnék tőled? olyan 4-8 coll-ig gondolkoztam választ előre is köszi
Szia! Ilyen méretű kijelzőm nincsen... Telefon kijelzőkkel foglalkoztam eddig csak.
végül is az is jó lenne de abból kettő kellene nekem megoldható h RCA csatival vinni bele a videó jelet szted?
Köszönöm a hozzászólásokat!
Most próbálkozom a szöveg átírásával. Amúgy itt a link ami alapján építettem. http://320volt.com/tda7293-stereo-100w-anfi/
A minap elkészült az ólomgél akkutöltő. Elég érzékeny a lámpa ki-be és egyéb elektromos fogyasztó kapcsolgatására. Ennek hatására átbillen a komparátor. Próbáltam LC szűrőt betenni (gyári, mikróból operálva) nem változott sajnos.
![]()
Tyűha! Ez már döfi!
![]()
Hp41C segítségével megszületett a legújabb időkibővítő berendezés. Ez egy PIC-es kapcsolás ami veszi és dekodolja a DCF77-es modul jelét, majd sorosan kitolja magából az adatokat (ÉÉHHNNÓÓPPMpMp). Néhány ledecske is tájékoztat a vételi állapotról.
Ezúton is szeretném Zsolt segítségét megköszönni! ![]()
Megkérdezhetem hogy te milyen technikával készíted a nyákokat?
A Vicsys felirat alatti 10k-s ellenállás elég jól el van csúszva. Az IPC-610D norma szerint ez nem elfogadható.
![]()
Köszi! Sajnos már nem látok jól és a kezem is remeg. A műhelyemben most csak 10°C volt és a *** is összement.
![]() @Robi! Fotózással, szigorúan! ![]()
Hát, az összemenésre van gyógymód, de azt Te is ismered...
Földeld le a dobozát és a dobozhoz legyen hozzákötve az elektronika GND-je. Hátha segít.
Ez egy nagyon spéci szerkezet sejtésem szerint UC3906-os IC-vel, ha nagy leszek, nekem is lesz, mert a zselés akksikhoz jó ha van egy intelligens töltő. Egyébként szépen meg van csinálva
![]()
Hogyan készült az előlap feliratozása? (fekete alapon fehér betűk) Én is hasonlóképp szeretném a műszerem előlapját megcsinálni.
Nagyon jó lett! Gratula hozzá!
Öntapadó fóliára nyomtatva, majd matt fóliával laminálva.
Idézet: „A műhelyemben most csak 10°C volt” Az én műhelyemben dupla ennyi szokott lenni. Szépen be van rendezve, ágy is van, Pc is, és régebben itt is tanultam, mikor még suliba jártam. Kivéve mosdókagyló nincs a szobámban ![]() Jah és fotózásos technikával készített nyák FoReVeR. ![]() ![]()
A megszokott Mangrove minőség. Az előlap is nagyon tetszik.
Sajnos a ledeket nem tudtam olyan egyenletesen beforrasztani mint Te.
![]()
Hp41C-t (Zsoltit) amikor megkértem, hogy segítsen a szoftverben, írtam neki, hogy jó lenne egy kiegészítő egység a DCF vételre, mert sokan tudnák használni. Így szivesen kiadom, hiszen ez lenne a cél. Írjak egy cikket? Nem lesz túl hosszú...
![]()
Tőled sokkal szebb munkákat szoktunk látni, persze ez se rossz, az enyémhez képest. Megértem én, hogy hideg volt. További jó munkát, és szép napot!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |