Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
"Endüstriyel elektronik bölümü"
Bu, güzel iş gibi!
Idézet: ??? Nem mintha a futó feliratot érteném... De szerintem is nagyon hápe laty gözméry! „Bu, güzel iş gibi!”
hali
szeretnék építeni egy kis kijelzőt a kocsiba amire egy egyszerű kis színes kamerát kötnék tolatókamera céljából esetleg tudsz nekem ebben segíteni hogy milyen kijelzőt szerezzek vagy van neked ilyened amit esetleg megvásárolhatnék tőled? olyan 4-8 coll-ig gondolkoztam választ előre is köszi
Szia! Ilyen méretű kijelzőm nincsen... Telefon kijelzőkkel foglalkoztam eddig csak.
végül is az is jó lenne de abból kettő kellene nekem megoldható h RCA csatival vinni bele a videó jelet szted?
Köszönöm a hozzászólásokat!
Most próbálkozom a szöveg átírásával. Amúgy itt a link ami alapján építettem. http://320volt.com/tda7293-stereo-100w-anfi/
A minap elkészült az ólomgél akkutöltő. Elég érzékeny a lámpa ki-be és egyéb elektromos fogyasztó kapcsolgatására. Ennek hatására átbillen a komparátor. Próbáltam LC szűrőt betenni (gyári, mikróból operálva) nem változott sajnos. De ezt leszámítva jól működik.
Tyűha! Ez már döfi!
Hp41C segítségével megszületett a legújabb időkibővítő berendezés. Ez egy PIC-es kapcsolás ami veszi és dekodolja a DCF77-es modul jelét, majd sorosan kitolja magából az adatokat (ÉÉHHNNÓÓPPMpMp). Néhány ledecske is tájékoztat a vételi állapotról.
Ezúton is szeretném Zsolt segítségét megköszönni!
Megkérdezhetem hogy te milyen technikával készíted a nyákokat?
A Vicsys felirat alatti 10k-s ellenállás elég jól el van csúszva. Az IPC-610D norma szerint ez nem elfogadható.
Köszi! Sajnos már nem látok jól és a kezem is remeg. A műhelyemben most csak 10°C volt és a *** is összement.
@Robi! Fotózással, szigorúan!
Hát, az összemenésre van gyógymód, de azt Te is ismered...
Földeld le a dobozát és a dobozhoz legyen hozzákötve az elektronika GND-je. Hátha segít.
Ez egy nagyon spéci szerkezet sejtésem szerint UC3906-os IC-vel, ha nagy leszek, nekem is lesz, mert a zselés akksikhoz jó ha van egy intelligens töltő. Egyébként szépen meg van csinálva
Hogyan készült az előlap feliratozása? (fekete alapon fehér betűk) Én is hasonlóképp szeretném a műszerem előlapját megcsinálni.
Nagyon jó lett! Gratula hozzá!
Öntapadó fóliára nyomtatva, majd matt fóliával laminálva.
Idézet: „A műhelyemben most csak 10°C volt” Az én műhelyemben dupla ennyi szokott lenni. Szépen be van rendezve, ágy is van, Pc is, és régebben itt is tanultam, mikor még suliba jártam. Kivéve mosdókagyló nincs a szobámban , mert a vas-klorid meleg vízben lötykölve jobban mar. Jah és fotózásos technikával készített nyák FoReVeR.
A megszokott Mangrove minőség. Az előlap is nagyon tetszik.
Sajnos a ledeket nem tudtam olyan egyenletesen beforrasztani mint Te.
Hp41C-t (Zsoltit) amikor megkértem, hogy segítsen a szoftverben, írtam neki, hogy jó lenne egy kiegészítő egység a DCF vételre, mert sokan tudnák használni. Így szivesen kiadom, hiszen ez lenne a cél. Írjak egy cikket? Nem lesz túl hosszú...
Tőled sokkal szebb munkákat szoktunk látni, persze ez se rossz, az enyémhez képest. Megértem én, hogy hideg volt. További jó munkát, és szép napot!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |