Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   60 / 84
(#) ethosz2 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Á persze. 50 rugó vagy több egy CNC-n készített doboz.

Meg nem mindenki ér rá akármikor erre. Én pl Júliustól érek rá leghamarabb a végleges összeszereléshez. RIAA korrektoromat, meg egy csomó dolgomat eladtam (már a RIAA-t sem tudom vinni), amik készen voltak. Miután sikerül összehozni valami újat és jót, akkor én megválok a régebbi dolgaimtól. Egy ilyen normálisabban elkészített tranzisztoros erősítő építési költsége olyan 100-150 ezer forint. A csövesekre még többet is el lehet költeni simán. Gyakran sokaknál évekig épülnek ezek a készülékek, de lehet, hogy egy jó deszkapéldány van már ami bizonyított.
Egy ilyet is érdemes szerintem elhozni.

Én mindenesetre vaktában soha nem csinálok véglegesre semmit. Először megépítem csupasz panelként gyorsan filléresen, aztán ha annyira jó, hogy érdemes rá pénzt költeni, akkor kap dobozt, meg egyéb dolgokat.
(#) ethosz2 válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Akkor legalább az egy-két legkiválóbbat hozd el. Az csak nem anyira megerőltető?
(#) szamóca válasza ethosz2 hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Én tisztában vagyok az árakkal. A két hűtőborda fazonra marózása 3óra, aminek a rezsiórabére 4400Ft, és hol van még a színre eloxálás! És ez csak a borda! Az a 100-150 reális egy kivállóan, igényesen elkészített készüléknél
(#) msteve hozzászólása Márc 15, 2011 /

Én is regeltem,és vinnék néhány saját készitésü hangfalat...remélem lesz addigra saját hangszóróm is...
Ezt már elvitték,de lehet addigra lesz hasonló...
(#) shalafi.66 válasza msteve hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Sonyk?
(#) szamóca válasza msteve hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Igényes a kivitelezés.
(#) saraha válasza msteve hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Osztom ,ez nagyon ügyes munka gratula.
(#) ethosz2 válasza saraha hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Jó, hozzad. Még Mayan cuccára lennék kíváncsi, nagyon odáig volt múltkor egy opa+ellenütemű emitterkövetős konstellációtól. Meg akart győzni, hogy próbáljam ki, de sajnos mostanában nem érek rá.

Mayan, ha olvasod gyere le a találkozóra!
(#) ethosz2 hozzászólása Márc 16, 2011 /

Lenne egy észrevételem. Ha jól tudom, 5 terem van és máris van majdnem kétszer ennyi kiállító. Hogy fogunk a termeken osztozni? Ez már régebben is fölmerült, de nem lett végleges elképzelés azon kívül, hogy majd lesz valahogy. Elsősorban annak kéne saját terem, aki komplett rendszert hoz, mint pl: lamalas, meg mi. Gondolom nem mindenki hoz komplett rendszert, ők meg beszállhatnak azok mellé, akik egy egész rendszert hoznak. Bár ez csak az én elképzelésem....
(#) saraha válasza ethosz2 hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Amúgy te kocsival mész?Én motorral szándékoztam..,de ha te kocsival mész beférhetnék? A benzint meg elosztanánk?

Figyelj, elvileg a Tibi haverom jön kocsival Bakonycsernyéről. Én meg Székesfehérváron szállok be. Aztán Budapest. Egyenlőre ez a terv. Ha jó neked ez az útvonal, akkor persze. Kisebb kitérőt is tehetünk esetleg.

Akkor az nagyon jó lenne mert nem nagy kitérő lenne nektek Úrhida.Fehérvárra meg akkor nem kéne becipelni a cuccaimat...

Rendben, majd lebeszélem. Bár nem tudom, hogy mennyi hely lesz, ezt még ki kéne találni, hogy férünk el.

Rendben, akkor majd légy szíves értesíts,hogy mire jutottatok a Tibi barátoddal.Köszi.

Elvileg mit hoznál? Az mekorra helyigény lenne?

Ezt még jó volna tudni...

Ja meg pü-ben folytassuk szerintem.
(#) CIROKL válasza ethosz2 hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Idézet:
„Lenne egy észrevételem. Ha jól tudom, 5 terem van és máris van majdnem kétszer ennyi kiállító.”

Ezt honnan vetted ? szerinted egy akkora iskolában mindösszesen 5 terem van , ez biztos valahol rosszul értelmezett dolog csupán csak .
Megnyugodhatsz nem 5 terem van szerintem ennek a sokszorosa de annyit nyitunk ki amennyire szükség van !
Ja és még annyit hogy egy árva teremeben miért ne lehetne 2-3-4 különböző rendszert fölállítani , hely van attól nem kell tartani hogy valaki (k) az udvaron tartanak demot.
(#) ethosz2 válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Jó oké, valaki írt valahol 5 termet, hogy ennyi van.
(#) Action2K válasza ethosz2 hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Ennyi VOLT tavaly használva.
(#) koncsik03 hozzászólása Márc 16, 2011 /

Fontos kérdésem lenne.
Már el van döntve a pontos kezdés?
Mert miskolcon lakok és hogyha oda akarok érni 8-ra akkor négykor kelni kell!
(#) ethosz2 hozzászólása Márc 16, 2011 /

Na úgy néz ki, hogy jön velünk az Etalon volt tervezőmérnöke is. (Tibi haverom gyerekkori barátja). Ő tervezte a Videoton preludiumot is (az volt az első hangfala), szóval 3-an megyünk, lesz köztünk valaki aki ért a hangfalakhoz is. Hangfalat mondjuk sajnos nem hoz, mert ha jól emlékszem az övé olyan 600Kg/db súlyú.
(#) varttina válasza koncsik03 hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Ha később érsz a helyszínre, nem baj, a lényeg, hogy ott legyél.
(#) DuMatyi válasza varttina hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

A társaság - emlékezetem szerint - teljes létszámban 9-10 órára gyűlt össze tavaly.
(#) Action2K válasza koncsik03 hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Eldöntve! Ott a plakát, s rajta az időpont. Persze, ha kicsit később jössz is beengedünk. Egyébként én csak innen 50km-ről jövök, mégis kb. 4-5-kor kelek.
(#) klemo86 hozzászólása Márc 16, 2011 /

Haveromat rábeszéltem, hogy autóval mennyünk, így tudunk vinni embereket (hogy olcsóbb legyen a benga - meg amúgyis, ne ketten mennyünk már autóval…)
(#) koncsik03 válasza Action2K hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Oké akkor semmi probléma.
(#) msteve válasza shalafi.66 hozzászólására (») Márc 16, 2011 1 /

Igen,de át lettek tekerve,hogy kicsit hosszabb legyen a lin.elmozdulása...na meg hogy a 3db párhuzamosan kötött hangszóró impedanciája közelitse a 4ohmot...
(#) msteve válasza szamóca hozzászólására (») Márc 16, 2011 1 /

Köszi
Most készül az uj cnc gép,az ujabbak már majd azzal készülnek...
(#) shalafi.66 válasza msteve hozzászólására (») Márc 16, 2011 2 /

*** Törölve , tartsd meg magadnak !
(#) ethosz2 hozzászólása Márc 17, 2011 /

Hangsugárzót ki hoz magával előreláthatólag?

Csak érdekelne, hogy milyen hangsugárzók lesznek. A tavalyiak ott lesznek?
(#) shalafi.66 válasza msteve hozzászólására (») Márc 17, 2011 1 /

Nem biztos, hogy ez volt a legjobb módszer a hangszóró "átalakítására". A valódi hibáit ez nem orvosolja sajnos.
Következő: »»   60 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem