Fórum témák
» Több friss téma |
Hi.
Valaki meg mondaná hol lehet kapni 100M ohm-os 0,5 wattos ellenállást? Köszönöm.
Sziasztok!
16f883-at (PIC) hol tudok jelenleg Pesten beszerezni? Néztem hogy a chipcad-nál van de nem vásároltam még náluk, nem fognak kiröhögni ha 1db-ot rendelek tőlük?
Szia! Rádióvilág kft. Bővebben: Link
Hello!
Alumínium lemezt 3-4-5mm-st hol lehet venni peste környékén kis tételben. Gondolok itt 50x50cm körüli méretre? Kösz.:B.M.
Nem olyanok. Én még mindenből csak 1-et vettem egyszerre. (PIC, LCD stb.)
Itt érdeklődj. Ha van ilyen vastagságú, kicsi pénzért méretre is vágják neked.
Metalloglobus
Köszi google-ba be tudom írni én is (amit meg is tettem) de mint a kérdés is arra irányult nem 1000x2000-es tábla kell pedig mindenhol csak ekkora van.
qvasz2:Köszi a segítséget holnap felhívom őket.
Szia!
Ez olyan tartó kütyű amelybe egyenként bele lehet helyezni az akksikat és a megfelelő töltőhöz kapcsolva egyenként tölti őket. Pl. a LiPo akksiknál ez alapvető feltétel.
Sziasztok! Szerintetek hol tudom beszerezni az alábbi két IC-t KA324A (V333B), GMS87C1202 (O243) előre is köszi
Szia!
A KA324A ha jól tudom LM324 (pl.:Lomex stb) csak más a gyártója. GMS87C1202 egy processor amibe kell egy program is.
Helló!
Nem tudja valaki, hogy triflex trafó szigetelő hol kapható és kb. mennyibe kerül? Köszönöm!
Ezek most csak szórakoznak, vagy van valami épeszű magyarázata is annak, hogy a közös katódos dupla Schottky diódánál Bővebben: Link miért kerül ugyan az a típus, csak épp közös anódos kivitelben Bővebben: Link 1000Ft-al többe? Tud valaki ajánlani nekem egy normális áron lévő közös anód-katód párost? Kerestem de a közös anódos kivitel eléggé ritkaságszámba megy.
sziasztok !
tud valaki olcsó helyet ahol lehet venni plc-t 5 csatornás kellene
Sziasztok hol lehet venni plc-t olcson 4, 5 be és kimenetes kellene
Hello!
Ez attól függ mi számít olcsónak... A PLC manapság nem olcsó dolog, főleg ha minőségre mész. Talán probálj meg használtan beszerezni egyet.
tudsz is programozni ?
Üdv!
A HR Elektronikáról mi a véleményetek? Lehet egyáltalán rendelni tőlük, és ha igen akkor mennyiért? Szállítási feltételeket/költségeket sehol nem írnak.
Szokásos hibák: biztosítékot ír biztosító helyett, ventillátort ventilátor helyett.
Tanulok... lassan már fél éve. Azt még nem mondanám, hogy tudok, de majd idővel alakul.
Köszi, ezt eddig észre se vettem. A rendeléssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
szia nekem a pic ahhoz kellene hogy az udvaron van 5 lámpám és azt szeretném hogy 2 sec ként gyulladjanak fel amikor a kapu mellet elmegy az autó terméseztessen egy fotocella figyeli a mozgást DE ha járok ki a garázsból akkor meg fordítva gyulladjanak ki.
van msn ed ??
Ez itt nem msn partnergyűjtő szolgáltatás!
Abból senki nem tanul. A shift gomb használata pedig kötelező!
Én már vásároltam ott, meg voltam elégedve. A "ventillátor" -régebben legalább is- 2 l-el volt "írandó", a "biztosíték" kifejezés szakmailag tényleg nem az igazi, de a köznyelv mégis így "híjja".
Üdv!
Sziasztok,
HT640 / HT648L vagy HT680 / HT683L kódoló / dekódoló párosokat honnan lehetne előteremteni? Ha valakinek van forrás ötlete kérem jelezze! Köszi
Te akkor most tulajdonképpen PIC et vagy PLC-t keresel?
Sziasztok
Remélem ,hogy valaki tud nekem segiteni. Ehez a készülkhez keresek hőmérő szondát de a neten nem találtam. A mérési tartomány miatt lehet,aminek 1370c kellene birnia. Ha valakinek van ötlete kérem jelezze.
Köszönöm a gyors választ. Ezek nagy részét meg találtam én is. Nem akadékoskodni akarok de ránézésre az elsőnek nem jó a csatlakozója. Illeteven mindegyiknél azt irják,-50° / + 900° tartomány. Nekem 1300-körül kellene mérni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |