Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Látszik, már eluralkodott rajtam a fáradtság, lepukkant állapotú, de hiánytalan tuningmentest akartam írni :yes:
Csak azt kérdezted tud-e valaki azt nem, hogy venni akarsz. Amúgy sem adom el.
Na ez nekem tetszett!Bővebben: Link
Urak, van itt a közelbe (szigethalom) asztalos vagy ilyennel foglalkozó kolega? Privátba keressen már meg ha akadna, köszi.
Hali!
Van valakinek valami jegyzete ami a "csavarkötés fizikájáról" szól (vagy bármi hasonló.. ![]()
Ez jó kérdés. Csak ennyit mondtak nekem hogy "A csavarkötés fizikája". Ebből kell egy pár oldalas leírást csinálnom.
Tyűha! Gondolom akkor itt szó lehet pozdprja, lemez és menetes csavarokról is. Feltételezem menetes csavaroknál csavarbiztosítások stb.. Egy részében tudok segítséget adni!
![]()
Akkor mindjárt az elsőt javaslom. Bővebben: Link
Valószínűleg azt kéne kivesézni hogy pl. miért tud összefogni egy csavar 2 anyagot... Vagy valami ilyesmi.
![]()
No ez sem az én napom. Mindenhogy beírtam gogölbe, csak így nem.
![]() Köszi szépen! ![]()
Nyóc ker, és Sziszidudor nincs túl messze, és egy jót beszélgethettek is. :yes:
Talán mert most keltél fel, és valahogy így nézhetsz ki. De később majd megérted.
![]()
:hehe: Most vacsiztam 3 szelet "őrült májkrémes" kenyeret, meg 2 tál grízt, meg holland kakaót... Úgy-a jól laktam, de a paradicsom nem az igazi. Tele van mű cuccokkal...
![]() Őrült májkrémes kenyér = Májkrém és paradicsom kenyér között... ![]() Juteszembe, jön valaki szombaton T-Home Vivicitára Szegedre?
Az a májkrémes paradicsomos kenyér nem is rossz. Nyáron ,ha van paradicsom ,akkor én is szoktam olyat enni, vagy épp friss uborkával, paprikával. Mindegyik jó nagyon.
![]()
Na ne csináljátok már. Most volt pancsolás+fogmosás és éhes vagyok, de nem akarok már a fogkrémre enni...
![]() ![]() Szerk.: sebaj, már csak 7 és fél órát kell kibírni reggiliig (akarom mondani hajnali). Viszont most megyek és megnézek 40 percnyi spongyabobot. Jóéjt! ![]()
Hihi, az is jó, csak most még új a paradicsom és rosszacska.
![]() Zenetom: Az vicces, jártam már én is így... ![]() Az ebéd amúgy paprikás volt, holnap pedig hambit eszek... ![]() Bocsi, ezt muszáj volt..
Akkor ha már belejöttünk. Tegnap vacsira sonkás, szalonnás, hagymás tojáslepény volt. 4 tojásból volt, a nagy tányérra csak összehajtva fért rá. Elég volt megenni, de nem bírtam volna otthagyni ilyen jó és finom kaját.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |