Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
57x91x9mm
(Adatlapját kiegészítettem az infóval)
Uram! Ön egy úr!
![]() ![]()
Köszi.Akkor addig várok
És evvel egyáltalán nem vagy egyedül. Én is csatlakozom a DCF vevőre áhítozók táborahoz...
Sziasztok!
LM 3420, vagy hasonló ic-t tudtok beszerezni? Köszi!
Sziasztok,
A HB-515-XR-2C, HB-515-XB-7C illetve HB-515-XG-2C Nagyfényerejű LED-ekhez tudtok adatlapot mutatni? Google nem a barátom, ami viszont ott van, szerintem nem hozzájuk tartozik, mert egyrészt más az alkatrész-jelölés, másrészt ezeket a megadott értékeket a pdf nem tartalmazza semelyik lednél. Köszi, zimpee
Hali! Van ez a poti: Bővebben: Link, de "jelenleg nem rendelhető". Legkorábban mikor tudnék hozzájutni egy ilyenhez?
Hali!
Amint az adatlapján olvasható volt, ez a termék kifutó típus, vagyis már nem lesz többet -nem csak nálunk, máshol sem -, mert már nem gyártják. Egy adag szerencsével esetleg rá lehet bukkanni valahol elfekvő készletre, de ez olyan, mint a kutya vacsorája.
Azt szeretném kérdezni, hogy ebben a kategóriában melyik aljzat való egy olyan csatlakozóhoz, amelyiknek a külső átmérője kb. 5mm? Vagy van-e olyan egyáltalán? Elnézést a kérdésért, de nem igazodom el a sok mm-en. Köszönöm.
Belső átmérő*külső átmérő*hossz. Azt meg látod, hogy papa vagya mama csati. De ha nehéz elmész lomexbe és ott pont olyat adnak.
Köszönöm, de aljzat kéne, ahol csak egy méret van megadva, ott az mit jelent?
A lyuk átmérője van megadva.
Köszönöm szépen!
A tüskesor tüskéje még belemegy. Vastagabb nem nagyon.
Az pont jó. Köszönöm.
nm. Amúgy legalább 2-t rendelj mert nem drága nagyon és egy nem mindig elég.
Üdv!
Azon vagyok. Sőt nekem még postával is megéri ez az ár.
Az ilyen tokozású tranyóknak általában megegyezik a lábkiosztésa tapasztalataim szerint.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az SN 10E és az SN 12E jelölésű csatlakozók között itt? Van egy SN 10E-m, de egy normál adapter csatlakozója nem megy bele, pedig az átmérő jónak tűnik. Köszönöm.
Mármint a tüske? De ha így van, akkor miért nem megy bele a dugó? Hiszen a külső átmérő jó, tehát a tüske a gond. De ha ennél nincs kisebb tüske? Az a helyzet, hogy most már teljesen belezavarodtam. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy a linkelt kategóriában melyik dugaljba megy bele egy kb. 5mm átmérőjű dugó?
A dugónak is és az aljzatnak is két mérete van. Csak akkor jó, ha mindkét méret jó.
Ha láttál már univerzális dugasztápot, akkor láttad, hogy van vagy 8-10 féle méretű tápcsati. A HEStore nem tartja mindegyiket.
Igen, jónak kell lennie.
Köszönöm szépen a segítséget!
Ha előre utalok, akkor lehetséges a postai kiküldés is? 2-3000Ft körül r endelnék, ezért nem akarok nagy póstaköltségbe bonyolódni.
Ezt láttad?
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |