Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Fel is toltottem a katalogusba, modi jovahagyasa utan felkerul.
Szia !
Sajnos semmi, de hétfőn a munkahelyemen megnézem. Most vettünk pár katalógust, talán abban van. Üdv!
Ki a gyartoja annak az IC-nek..., mert tobbtol is van adatlapom, de egyikben sincs so-8-as tokozas. Nem is lehet szerintem, mert 3A-t csak igen rovid ideig birna...
![]() De ismert gyarto eseten talan tudok szerezni hozzavalo adatlapot...?!
Szia !
Idézet: „Nem is lehet szerintem,” Nem hiszel a szemednek se ? Üdv!
Meg egy adatlapra szuksegem lenne: 16LFO1UA3 .
Ez egy C1937-01 IC-vel szerelt VFD.Az IC adatlapja mar megvan, de kellene a kijelzoe is, a bekotesek, feszultsegek miatt. Mas tipusu C1937-01 -el szerelt kijelzo adatlapja is jo lenne.Neten nem talaltam semmit. Koszonom.
Sziasztok, nekem is szükségem lenne egy VFD-VUméter vezérlő IC adatlapjára: NIPPON KEIKI LBL-142
Bővebben: Link <--itt feltettem néhány képet róla. Köszönöm!
A gyártó a National Semiconductor.
Az meg a sima fet ellen szól, hogy több lába is használatban van és elég vékony fólia megy a lábakhoz. Valamilyen szenzornak kell lennie (hő, fesz) szerintem.
üdv mindenkinek
Ha adatlapokat kerestek akkor tudom ajánlani: datasheet4u.com Idézet: „Nem hiszel a szemednek se ?” Mi koze a szemenek a dologhoz ? ![]()
Szia !
Idézet: „egyikben sincs so-8-as tokozas. Nem is lehet szerintem,” (#89928) topicban ott a kép róla ![]() Üdv!
Hali!
Szerintem is 358-nak néz ki. Esetleg megkéne próbálni az áramkörből visszafejteni a működését. Azért szerintem nézd meg ezt az adatlapot:
Fejlemények LM35... témában!
Ma volt kis időm, hogy visszafejtsem a panelt, amin ez a *bigyó* van. MEGLEPŐDTEM! ![]() Csak 3 olyan pontot találtam, ami ténylegesen használatban van. A többi láb *megy sehova* ![]() Próbaképp csináltam megint egy képet (mellékletben), majd megtekintés után mentem keresni az állam ![]() Nagyon leesett! Ez az izé szemben az elöző képen láthatóval ("#89928 topicban ott a kép róla") egy sima LM35 DM temperature sensor. Az zavarhatott meg, hogy mikor rákerestem az LM350M-re, volt találat guglival...sőt a gyártót is megtaláltam. Tanulság: az ember fia más saját magában se bízzon meg! ![]() Köszönöm azért mindenkinek aki foglalkozott a témával, sikerült mindenkit *átverni* beleértve magamat is.
Kár, hogy a jelenlegi téma felett átsiklottam manapság
![]() Sokmindent olvasgatok, de ezt a képet pont nem is néztem, amit előző oldalra belinkeltél ![]() Pedig azonnal rá tudtam volna vágni, hogy LM35, hőmérő-szenzor ![]() Ez szerintem nem is különleges, mert profibb akkutöltőkben szokott lenni hőmérő, hogy az akksik hőfokát mérjék vele töltés, esetleg kisütés közben... Nah, majd legközelebb talán hamarabb észreveszem... :yes:
"Pedig azonnal rá tudtam volna vágni, hogy LM35, hőmérő-szenzor"
Így utólag már nekem is kerek a történet, csak az zavart be némiképp, hogy volt külön hőmérő ellenállás a celláknál is. ![]()
Mindíg lehet olyan doksi, amit nem talál meg olyan könnyen az ember. Ezért gondoltam, hogy nyitok neki egy topikot. Tehát itt lehetne egymástól kérni/adni.
El is kezdeném: CS16312EN sajnos csak kíniban van meg, legalább angolban kellene, mert így nem sokat értek hozzá. Előre is kösz.
Ezt én is megtaláltam, de valamiért nem látok belőle semmit, csak a fejlécet, és egy képet a dokumentum végén. Az akrobat a megnyitásakor kiiírja, hogy frissítések keresése, aztán azt, hogy nincsenek új frissítések, aztán nem látok semit.
Ha ez angol, akkor valaki nem tudná átkonvertálni nekem, mondjuk képbe.
Azt ugye tudod, hogy feleslegesen nyitottál topicot? Erre célzok.
Az a pdf egyébként kínai.
Üdv!
Épp ez a kínai, meg a szokásos datasheet oldalakon is csak kínaiul van fent. Acrobat semmi mást ne ír ki, csak azt, hogy: Idézet: „This document requires the following missing component: Chinese Simplified Fonts (20.3 MB)...”
Ezt sajnos nem láttam.
Csak a doksi szóra kerestem, azok között nem volt.
6174z-1003D tipusú sorkimenő trafónak kéne a bekötése (Teslahoz akarom használni....) Valaki akinek van infoja róla megdobhatna előrre is köszi a válaszokat...
TL440 nevű tok adatlapját keresem, de nem találtom sehol a neten. Valakinek nincs meg véletlen?
Kibányásztam egy digitális fényképezőből egy lcd kijelzőt, de az adatlapját nem sikerült felkutatnom. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Típusa: TC020THEA6 ![]()
Szevasztok !
Szeretnék segítséget kérni a Ka2310 típusú IC lábkiosztásával kapcsolatban. Google-val és alldatasheet-tel ne fárasszatok. ![]() Előre is köszi üdv: Butuska
szia!
Bővebben: KA2310 1. PS 2. FN 3. BL 4. DR 5. GND 6. FC1 7. FC2 8. Vo 9. Vcc remélem tudtam segíteni üdv
Kedves AtomCity !
Köszönöm a gyors és korrekt segítséget. ![]() üdv: Butuska |
Bejelentkezés
Hirdetés |