Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TRIPATH erősítő

Témaindító: dbalazs, idő: Máj 17, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) dbalazs hozzászólása Máj 17, 2008 /

Hali.

Lenne egy nagyon nagy gondom.
Szeretnék összerakni egy 2x500w-os CLASS-T DIGITÁLIS végfokot, de nem találok hozzá sehol IC-t.

Gyártó: TRIPATH Technology Inc.
Tipus: TA0104A

Körbeérdelődtem már egy-két nagykert, köztük van a NEDIS, RET, URBÁN Elek. de mindegyik azt monda, hogy NINCS!

Ha tudna nekem valaki segíteni, hogy hol lehetne beszerezni, akkor megköszönném neki.

Az adatlapot mellékelem.

ta0104.pdf

(#) idlob válasza dbalazs hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

TK2350 Ezt ajánlották helyette a DiyAudio-n, bár 2*300-as, de állítólag jóval olcsóbb. Egy időben nálam is volt nagy felindulás az elkészítésére, de nem sikerült beszerezni, igaz nem törtem magam érte olyan nagyon. Azért ha valaki tud valamit ne titkolja.

Amúgy lehet, hogy jobban jársz (ill. gyorsabban), ha nem komplett vezérlőt keresel, hanem úgy rakod össze. Ez már azért is jó, mert ennek analóg bemente van, nekem meg a végig digitális rendzser a célom (majd, valamikor, ha lesz kedvem, időm, munkakedvem, de az utóbbi asszem beesett az asztal mögé.
(#) sound.man válasza dbalazs hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

A Tripath cég csődbe ment! Magyarországon egy boltba volt de az sem forgalmazza már. Nekem TA 3020 kellett volna.
(#) idlob válasza sound.man hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

Akkor ezért nem jött be semmi az oldaukra....
(#) sound.man válasza idlob hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

Nagyon valószínű én azt a céget kérdeztem aki Magyarországon forgalmazta ezeket az ic-ket de már nincs és kérdeztem h télleg csődbe ment és igen. Amúgy van egy kapcsolásom fullosan ha érdekel valaki privátba fel lehet keresni adok linket sőt egy páran hogy lennénk a nyákot is lelehetne gyártatni mert úgy olcsóbb. Hídba nagy teljesítményt ki lehet belőle húzni.
(#) aflmor válasza dbalazs hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

Lomex
(#) sound.man válasza aflmor hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

Nem nagyon valószínű hogy kapsz ilyen ic-t Magyarországon.
(#) Petroimro hozzászólása Máj 17, 2008 /

ebay
(#) sound.man válasza Petroimro hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

Ott még talán lehet de amire ideér kitudja mennyibe kerülne. Végülis meglehet próbálni de ha egyszer legég akkor nem tudod javítani mert addigra már télleg sehol nem lehetlesz hozzá kapni alkatrészt.
(#) lapa hozzászólása Aug 5, 2008 /

A www.41hz.com -on van egy csomó kit ebből a chip családból. Olyat választasz amiet csak akarsz.

Az AMP10-est és a Truepath-t megépítettem. Ez utóbbi nagyon állat.

(#) Csaszi_Zs válasza dbalazs hozzászólására (») Máj 4, 2009 / 4

Szia!

Nekem van eladó Tripath TA3020, és TA0104, TA0105 ic-m! Vannak kész, és üres nyákok is. Ha érdekel keress meg:
Tel.: 06-20-363-15-39 Császár Zsolt
(#) deadlyroberta hozzászólása Máj 12, 2011 /

Heló valami egyszerű kapcsolást tud-e valaki t osztályban?
(#) ethosz2 hozzászólása Máj 12, 2011 /

Hát a "T-osztály"az a Tripath fantázianeve, igazából D-osztály.

De a Tripath céget megvette a Sony (nem ment csődbe), szóval az ezekhez való IC-ket már csak nagyon nehezen lehet beszerezni.
(#) deadlyroberta válasza ethosz2 hozzászólására (») Máj 12, 2011 /

Uk Wikin meg olyat írtak hogy d osztályos energiafelvétel ab osztályos hangzás...
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem