Fórum témák
» Több friss téma |
Kérdezném, tudja-e valaki: hol kapható (lehetőleg M.o-n) lágymágneses lemez magas permeabilitással.
Vagy valakinek nincs-e "elfekfő készlete"? Kb fél m2 kellene akár szalag formában is. Elsősorban permalloy, supermalloy... "Mumetál" is jó.
Minden bolt szállít ingyen ! De csak a polctól a pénztárgépig !
Nem így gondoltam, de mindegy.. :wow3:
Nagy tétel vásárlása esetén, több bolt is szállít ingyenesen. Pl. HQ.
Nekem épp az a bajom, hogy nem nagy tételben akarok olyan alkatrészt, amit a közelben nem tudok beszerezni, vagy nagyon borsos áron...
Akkor bizony fizetsz, mert senki nem fogja a szállítási díjat magára vállalni deficitesen. :yes:
Jaj.. Akkor mindegy.
Azért, köszi a segítséget..
Sziasztok!
Én tejfehér plexit keresek kb 2-3mm vastagságút és kb 20x30cm nagyságút. Esetleg hasonló műanyag is megfelelne (régen láttam ilyet egy neon fénycső burájaként). A lényeg, hogy csak félig legyen átlátszó. Mőgé LED menne, mint kijelző használnám. Cegléd vagy környéke lenne jó. Neten nézegettem. Pesten találtam, de borsos ára van. Találtam egy másik helyen is, de ott meg több a szállítási ktsg, mint maga a lap. Tud valaki a környéken? Vagy van valakinek egy nagyobb darab, amiből hajlandó egy részt feláldozni?
Ha van felétek barkácsáruház, ott biztosan találsz. Itt legalábbis a Pr@ktikerben és az Oviban is láttam. :yes:
Pesten 3/4" vas(vízcső) csövet hol kapok kis tételben? (cca 10cm kellene, de eddig akárhol jártam, "3M-nél kevesebbel nem szolgálnak ki" fogadott!
Méhtelep valamerre?
Barkácsáruházban kapsz,igaz két menettel a végén, és legalább 1m cső ára. Egyéb esetre marad a MÉH vagy a helyi vízszerelő lomtára.
Hello
Lomex-ben lehet kapni a műszerre vezetéket?(Mármint a multiméterhez mérővezetéket) Ha lehet,akkor kb mennyiért?
Sziasztok
Nekem 2sa1303as tranzisztor kellene. Valamikor a HQ-nál lehetett kapni de már kifogytak. Valaki tudja hogy hol lehet ilyet kapni? (ha lehet Budapesten) Vagy esetleg valakinek van és meg akarna szabadulni tőle...
sikerult valamit haladni a ld7522 felol mert engem is erdekelen egy ilyen integralt?
Szia!
A HQ által ajánlott helyettesítő: Bővebben: Link
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy milyen boltban lehet sötétben világító körömlakkot venni??
Rossmann illetve Vaterán kéne megnézni ha ott nincs akkor egy pedi, manikűröst megkérdezni.
Hali, valaki meg tudná mondani hol lehet kapni tekercseléshez zománcozott huzalt és milyen árban van? 1,6mm vastag kellene.
Villért -nél.
Valaki tudja hol lehet kapni rádiós célokra való Litze huzalt?
Sziasztok!
Vásárolt már valaki közületek itt? Az érdekelne, hogy kiszolgálnak e magánszemélyt, vagy csak kereskedelmi mennyiséget lehet vásárolni? Köszi
"MEGKEZDTÜK A SPECIÁLIS /IPARI, OLAJÁLLÓ, TŰZÁLLÓ, TENGERÁLLÓ stb. / KÁBELEK KIS- ÉS NAGYKERESKEDELMI FORGALMAZÁSÁT! A RÉSZLETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON a +36-1-210-2866-os számon!
" Szerinted?
Szia!
Köszönöm. Tudok ám olvasni, de ez nagyon friss kiírás lehet, mert tegnapelőtt, mikor néztem, még nem volt itt. üdv:E. |
Bejelentkezés
Hirdetés |