Fórum témák
» Több friss téma |
Igen ezt néztem már, de ez csak ónszívó szalag az a baj.
A térkép alapján tippelve: Ez nem a leánykori nevén Madzag Bt-nek ismert intézmény?
Nem. Az a Bíró Lajos u. 4. -ben lakik, most is!
Fogalmam sincs, de ez a név széles mosolyt csalt az arcomra
Hali!
SC2016-3F tip. gomb akkut keresek. Tud e valaki valahol ilyet?
Hello!
Analog Devices AD9835 DDS IC-t szerintetek honnan tudnék szerezni illetőleg mennyiért?
Szia!
A RET-nél (www.ret.hu) találsz ilyet, annak idején én is onnan szereztem be egyet. üdv
2x15V/30VA-es,max. 68mm átmérőjű toroid transzformátor beszerzési helyet tud-e valamelyikőtök?
Sziasztok,valaki tudna nekem segíteni?
Egy olyan honlapot keresek ahol Tranzisztort lehet venni. Ezt a két Tranzisztort keresem./C4386/-/A1671/
Szia! Úgy keresd: 2SC4386 és 2SA1671. Bővebben: Link
Az oldal alján felkínál helyettesítőket is.
Bocs hogy nem mellékelek alkatrész információt de d osztályos pár wattos erősítőt aki épített az hol vásárolt be? elektrokonthát néztem egyedül ott semmi.
Egy nap alatt megjött. Bővebben: Link
Oh kösz. Bár élöbe jobb üzletelni .
Paneltápot rendelnék neten. Sajnos hiányosak az ismereteim, helyi boltokban sem tudtak felvilágosítai e téren, hogy mire kell figyelni, vannak-e márkák, stb...
Ha van valakinek pár megosztani való infója, szívesen venném. Köszönöm!
pl.: Bővebben: Link
U862B-S 2.4GHz-es, 2-vel osztó áramkör 4db / 200Ft áron kapható a L@mex -ben.
Hello!
Réz lapot lehet valahonnan venni? És ha lehet,akkor kb mennyiért? A számítógépbe szeretnék vízhűtést csinálni, és azt,amit a processzorra rakok,rézből szeretném megcsinálni. (Bocs,de most nem jut eszembe a neve,nem radiátor,hanem más,amit rá kell feszíteni a procira)
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan problémám lenne, hogy egy RA6380-as FM tuner egységében kontakt hibásak lettek a trimmer potik. Na most elkezdhetném mindenféle jobb spray-vel fújogatni őket, aminek flakonja 1500, de szimpatikusabb lenne kicserélni az biztosabb és olcsóbb. A környéken senki nem tudodd ilyen potikat adni: http://kepfeltoltes.hu/110607/K_p308_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110607/K_p309_www.kepfeltoltes.hu_.jpg az a 4 egymás mellett meg a 3 másik a szélén amiről szó van, 1k és 470k Ohmosak. Nem tud valaki olyan helyet ahol árulnak még ilyet, esetleg ki is postázzák?
Üdv!
Ilyen régieket szerintem már nem fogsz találni, de lábkiosztásban méretben hasollót talán igen. Bővebben: Link
Metalloglobus 1135.Budapest Mór u. 1-3.Tel: 350-2835-38
http://www.norc.hu/pano/d0CCHqXN/
Keresek 4553-as IC-t SMD kivitelben. SO16-tokozású. Sajnos csak DIP16-ban találok.
Köszi, egyenlőre mégis kipucoltam őket, ha végképp kinyiffannak majd akkor kidobálom belőle, mert akkor újra is kell hangolni szkóppal.
Szia! Én tudok neked adni 1kOhmosat.Ha érdekel írj privátot.
Sziasztok!
Egyenirányító dióda 100V 40A..50A olcsón hol kapható? Drága beszerzési forrást tudok,de olcsót nem találtam. Üdv. Ottó
Autóbontót próbáld meg, bár 100V -os nem biztos, hogy lesz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |