Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » USB-s hangkártya PCM2902 IC-vel
Én is ránéztem a panelrajzodra.
A nyomógombok bekötése bár nem világos számomra, szerintem nem hasonlít az ajánlásra. A HIDx lábak nem kaphatnak 5 voltot! A kimeneten mintha jack aljzat lenne, de fejhallgató (ami < 10k) ide nem köthető. A Vusb - GND között lévő két soros SMD alkatrész funkciójára sem jöttem rá mi lehet esetleg érdekelne>
A rajz jó, mert már meg lett építve, és működik !
Rossz hír mellé, hogy jó is kerüljön: Életem legszebben lelakkozott paneljét megcsináltam délután, holnap délután el is készítem a nyákot ..
Hujjajj.
Sikerült a panel, csodás lett a fújás, rettentő egyenletes. Szépen előhívódott, kivétel: annyi hiba lett, hogy a Janikukac logo csunya lett a maratás után, meg nem túl szép a fúrás, 1-2 lett ott csak elrontva, meg hogy matt lett a gyantázás után. Jó-jó, nemsokára már ónozni fogok..
Sziasztok ! Lenne egy sűrgős kérdésem ! Ennél a kapcsolásnál a REG103 elhagyható? Az alapkapcsolásban sincs..
Elhagyható, bár akkor állítólag zajosabb lesz egy picit.
Köszi az infot. De ha el is hagyom, akkor mit kell csinálni, kell egyáltalán valamit csinálni, hogy működjön nélküle? Nem akarom megint a TI-t zargatni IC-vel.. beszerezni meg nem lehet még Ret-ben sem (az legalább szegedi)
Megnézed az IC adatlapját, van olyan minta ahol ott van és van olyan ahol nincs. Hasonlítsd össze a kettőt.
27 és 28-dik oldalon van a két ominózusú kép.
Akkor azt jelenti, még is meg kell rendelnem.. :O
Hát, mert szükséges. Kötődnek hozzá ellenállások, kondik... Mindegy. Nem tudom mi legyen. Egy tökéletes, nem hobby szintű hangkarit akarok, hanem mindent ki akarok hozni magambol, amit csak lehet..
Nézd már meg jobban azt az adatlapot! Ott van benne olyan rajz is, ahol nincs benne az a nyamvadt IC. Nézd már meg a 28.-ik oldalt!
Nekem a reg103 nélkül például hallatszódott ahogyan mozgattam az egeret Lehet hogy a nyákterv nem volt jó, lehet hogy a reg103 kellett, de második próbálkozásom nagyon jó lett. A zajok megszüntek.
Jani...ha mindenáron rendelni akarsz akkor nekem és vicsysnek két sör és hozzá két kísérő
Reg nélkül építettem meg nekem tökéletesen zajmentes volt. Az ellenállások a Reg kimeneti feszültségének a kompenzálására szolgál. Szimpla feszültség osztó amivel belövi a 3,6V-ot. Ha a 12Kohm-os ellenállás helyére potit teszel akkor még állítgatni is tudod. De ha nagyon akarod, hogy legyen ott valami rakj oda egy 3,6V-os zenert
Tudom, de a nyák az a másikhoz van. Megnéztem.
Neo: gondoltam, ezért akarom én is mégis.. frecsko: Szerintem meg fogom én rendelni, nem tökölök, nehogy valami gond legyen vele...
Milyen kondi kell, hogy legyen a c9 c10 c11 c12 ebben az esetben: figure 39 (30. old) ? Bővebben: Link
Szia!
A saját verziómban sincs REG103, helyette egy 1kohmos trimmer, mint feszültségosztó, valamint egy BC182 segítségével állítom elő az analóg rész tápfeszültségét.
Okés, viszont már megrendeltem, tehát lényegtelen.
Amúgy az előző kérdésemre válasz?
Ő a legjobb barátom. Légyszives akkor legalább keresési fogalmakat adj, én nem tudok..
A keresendő kifejezés rovat melletti kérdőjelre vidd a kurzort...
A konkrét kondi értékeket a kapcsolási rajzok végégnézéséből tudod meg. Célszerű lenne, ha végigolvasnád a teljes topicot. :yes:
Mindegy, majd rájövök. Nekem most ez nem segített. Azért köszi !
Végülis most megtaláltam google-val. Mindegyikre 1uFot ír, de arra itt nem lesz hely a panelen, mert nem elektrolitkondira lett tervezve.. Valami megoldás? Esetleg lehet blokk kondi is, tehát nem polarizált 1uF?
Lehet. Sőt!
Janikám! Egyszer-kétszer már írtam, hogy nem a gombhoz veszünk kabátot! Először megszerezzük a: - kapcsrajzot - majd újabb rajzokat guglizunk - visszatérünk az eredeti rajzhoz - aztán találunk egy jobbat - ezután beszerezzük az összes alkatrészt - majd csak ezek után kezdünk el nyákot tervezni! - ha kész a nyák elkezdjük a beültetést és élesztést... Teccikérteni?
Ok, akkor veszek nem polarizáltat !
[OFF] Kapcsolás meglett, nyákot kaptam (működőt) alkatrészek meg hétköznapi: kondi , ellenállás... Értem...
Ha kész, kérünk képeket a ki mit épített-be! :yes:
Sziasztok !Nem értem, hogy hogyan megy ebbe bele a kapcsolók, meg mi az páratlan a kapcsolók után. Átkötés? :O
Csináltam néhány képet az enyémről.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |