Fórum témák
» Több friss téma |
A hivatalos neve: lépésálló gégecső. Csakhogy ez _TÉNYLEG_ lépésálló.
Szia! DL1, Elektroprofi. Sajnos árat nem tudok mondani, vagy linkelni, de mind a két cégnél vettünk már.
Szia! Nagyon fontos: A lépésálló gégecső NEM sarokálló és nem szúrásálló, valamint nem betonos talicskaálló. Mindegyik törni fog. Ha megmondanád milyen célra, lehet, hogy jobb javaslatot is tennék: például páncélcső.. De így vaktába nehéz lesz, mert kültéren például már UV állónak is kell lennie. Ha kutya van akkor még az acél páncélcső sem jó (az is gégecső) . Nekem kevés ez az infó. A kép alapján lehet :Dietzel is..
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
Attól jobb nem kell, mint ami a 16:16-os hozzászólásomban mellékelt képen látható. Más kérdés, felismerhető-e. Ez nem szúrásálló, nem kutya álló, de ha sarokkal ráállok, akkor kirugja magát. Talán még a betonos talicskát is kibírja, persze nem Nick Árpi 40 tonnás "talicskáira" gondolok. Aki szokott ilyet használni, az szerintem felismeri. Úgy tűnik, mps használ ilyet.
Yes! Úgy tűnik, Dietzel UFX lesz a nyerő.
Sziasztok!
Olyan miniatűr kapcsolóra lenne szükségem, ami 4db váltóérintkezővel rendelkezik, tehát összesen 9db csatlakozási pont. Hol tudnék ilyet venni? Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
Nem jó, rosszul mondtam, a 4db váltóérintkező 12db csatlakozási pontot jelent.
Meg is van, köszi!Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
Sziasztok!
Tudom, hogy nem egészen ide tartozik, de hol lehet Budapesten emberi árban fenyőgyantát (forrasztógyantát) venni? A L...x-et ne mondjátok, mert ott aranyárban mérik, ráadásul nincs is raktárkészletük belőle jeleleg. Privátban is válaszolhat valaki, hogy ne terheljük a fórumot vele. Üdv: Zsolt A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2013
Én nagyon régen hangszerboltban vettem hegedűvonóhoz való gyantát. Teljesen jó volt, meg jó ma is. Hogy most mibe kerül, nem tudom...
Azúr Vegyszer Bolt, József krt. 65.
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2013
Szia! Én amikor kezdtem a szakmát, egyszerűen kimentem az erdőbe. A vörösfenyő gyantája fantasztikusan jó.
Erdőkémiától, esetleg tőlük első kézből. Budapest 1108 Gyömrői út 132-136 . Bővebben: Link elérhetőségük
Köszi, ezt tudom, de sajna: Szabad készlet: No
A Microchip Direct-nél meg tudják rendelni, és behozzák, ha van ott szabad készlet.
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2013
Megrendeled, meghozzák. Lehet, hogy 1-2-3 hét, de az is lehet, hogy fél év (ha nincs a gyárban se raktáron). Mivel ez egy relatíve olcsóbb alkatrész, lehet, hogy lesz minimum rendelési mennyiség, én 2 vagy 3 db-ot tippelek (nekem egy hasonló árkategóriájú PIC-nél 3 db volt).
Sziasztok!
Rendelésnél tételenként el kell érni a nettó 1000 Ft -ot. A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2013
Sziasztok, Bővebben: Link ilyen nyákba forrasztható tüskéket hol kaphatok, lehetőleg, ami passzol a sima novál csövekhez?
ÜdV!
Szevasztok!
Tudtok nekem ajánlani valami jó és olcsó riasztóboltot Debrecenben?
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani valami jó és olcsó riasztóboltot Debrecenben!
Szia! Ha csak kábel kell az van a Globiznál is.
nem csak kábel kell,hanem minden ami riasztó+kamera
Gépi lombfűrészlapot szeretnék venni, de nem nagyon találtam. Fémhez kellene és olyan, aminek a 2 végén acél keresztcsapok vannak. Vajon, forgalmaz valaki ilyet?
Üdvözletem. Ehhez hasonló méretű dobozt keresek, tudna-e valaki segíteni? 330mm x 235mm x 90mm ez a mérete.
Ez nem elég hasonló?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |